bana özelden atarmsnz 1 ay oldu benimdeBana hic gececekmis gibi gelmiyorhem yamuk hem iki goz arasi mesafe farkli sag goz pinari ile burun sirti arasi..ve sol gözpinari ile burun sirti mesafe arasi cokcokcok farkli iki ayri yüze sahip gibiyim
Iki kas arasi cok genis..orasi onceden inceydi
Birde ben kemik kirdirmadim sadece torpulendi ve burun ucu duzeltildidoktorum torpuleyince genis duracagini soylemisti ama boylesi genis olacagini bilsem komple kirdirirdim ((( aglamaktan harap oldum
Gönderdimbana özelden atarmsnz 1 ay oldu benimde
Neden bilmiyorum ama size ozel mesaj gonderemiyorumBenimde alçım cıkınca cok geniş kocamandı . 2 aya yaklastım baya azaldı ödemler görebilir miyim resminizi ??
Aslında görsem birşey söyleyebilirim. Çünkü benımde burnum alçıdan ufak minnoş çıkmadı :)) Yandan çok güzeldi ama önden çok şiştiNeden bilmiyorum ama size ozel mesaj gonderemiyorum
Ben artik napicami bilmiyorum burda 6gunluk 1haftalik 2 haftaluk resimlere bakiyorumda hicbiri benim burnum gibi degil hepsi muhtesem ödemli olmalarina ragmen hoş burunlar..
Ama benimkisi ne oldugu belli degil
Beni yuzumu gozlerimi cok cirkin gosteriyor hemde cok cirkin
O ilk zamanki halinin resmi varmi canim ?Benim de aynı avatar gibiydi masajla bir haftaya düzeliyor sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?