Hayaller ve gercekler :(( cok kotuyum

Emoticon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
109
52
98
39
Kizlar bugun 6.günüm
Doktorum bantlar durabildigi kadar dursun dusersede onemli degil demisti..az evvel yuzumu kremlerken bant cikti..bende komple actim :(
Acmaz olaydiiimmmmmm :( :(
Kütük gibi bi burun :(
Avatara benziyorum..kas burun arasi yok iki goz arasi yok bildigin kütük :(
Ben boyle ne insan icine cikabilirim ne baska bisey :(
Vallahi cok kotuyum :(
Aglamaktan bi hal oldum !!!
Onceden hafif kemerli burun ucu dusuk bi burnum vardi ama resim cekilince yine tatli duruyordum önden..ama simdi bildigin kütük :( cook kotu gorunuyorum :( ya ben mahvoldum :(

O goruntu geçiyor canim ya bende oyleydim kalin genis duruyordu ama asiri sis durumdaymis. Sislik indikce gercek sekil ortaya cikiyor. Gecici yani biraz zaman :)

Bana hic gececekmis gibi gelmiyor :( hem yamuk hem iki goz arasi mesafe farkli sag goz pinari ile burun sirti arasi..ve sol gözpinari ile burun sirti mesafe arasi cokcokcok farkli iki ayri yüze sahip gibiyim :(
Iki kas arasi cok genis..orasi onceden inceydi
Birde ben kemik kirdirmadim sadece torpulendi ve burun ucu duzeltildi :( doktorum torpuleyince genis duracagini soylemisti ama boylesi genis olacagini bilsem komple kirdirirdim :(((( aglamaktan harap oldum

Bana hic gececekmis gibi gelmiyor :KK43: hem yamuk hem iki goz arasi mesafe farkli sag goz pinari ile burun sirti arasi..ve sol gözpinari ile burun sirti mesafe arasi cokcokcok farkli iki ayri yüze sahip gibiyim :KK43:
Iki kas arasi cok genis..orasi onceden inceydi
Birde ben kemik kirdirmadim sadece torpulendi ve burun ucu duzeltildi :KK43: doktorum torpuleyince genis duracagini soylemisti ama boylesi genis olacagini bilsem komple kirdirirdim :KK43:((( aglamaktan harap oldum
bana özelden atarmsnz 1 ay oldu benimde

Benimde alçım cıkınca cok geniş kocamandı . 2 aya yaklastım baya azaldı ödemler görebilir miyim resminizi ??

Benimde alçım cıkınca cok geniş kocamandı . 2 aya yaklastım baya azaldı ödemler görebilir miyim resminizi ??
Neden bilmiyorum ama size ozel mesaj gonderemiyorum :(
Ben artik napicami bilmiyorum burda 6gunluk 1haftalik 2 haftaluk resimlere bakiyorumda hicbiri benim burnum gibi degil hepsi muhtesem ödemli olmalarina ragmen hoş burunlar..
Ama benimkisi ne oldugu belli degil :(
Beni yuzumu gozlerimi cok cirkin gosteriyor hemde cok cirkin

Neden bilmiyorum ama size ozel mesaj gonderemiyorum :KK43:
Ben artik napicami bilmiyorum burda 6gunluk 1haftalik 2 haftaluk resimlere bakiyorumda hicbiri benim burnum gibi degil hepsi muhtesem ödemli olmalarina ragmen hoş burunlar..
Ama benimkisi ne oldugu belli degil :KK43:
Beni yuzumu gozlerimi cok cirkin gosteriyor hemde cok cirkin
Aslında görsem birşey söyleyebilirim. Çünkü benımde burnum alçıdan ufak minnoş çıkmadı :)) Yandan çok güzeldi ama önden çok şişti

Benimde burun acildi atelden cikinca baya büyük gibiydi simdi 1 ayi gecti artik sisler azalmaya basladi ama zaman lazim
Yamukluk ve burun ucu dusmesi haricen sislikler zamanla gecer benimde korkum bunlar..

Atelim 8.günümde çıkartılmıştı ve gerçekten korkunçtu.resim atamam ama gözlerimin arası çoookk fazlaydı burnum kaşlarımın arasından başlıyordu.inan senin resmini görmediğim halde seninkinden daha kötüydü diyebilirim.dr masaj verdi ve çok hızlı bir şekilde oradaki şişlik düzeldi. Burnum yine tabiki çok şişti ama yüzümdeki o anormal ifade gitti

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X