Hayalleri ertelemek..

absolut

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
376
21
643
kızlar bır yıllık evlıyım 26 yasındayım.. ataması yapılmams bır ogretmenım.. bu sene kpss ye hazırlancm 2 senedr hazrlanyrm olmuyor..benım esım subay ve seneye tayini doguya cıkacak ve buyuk ıhtımal ben onunla gıdemycm.. bu sureyle beraber tam 3 yıl bebek hayallerımızı ertelemz gerekıyr ben bazen bu sene sınavdan sonra deneyelım artık dıyorm sonra korkuyrm hamıleyken yanımda olmyck cocugunun ılk hallerını goremyck dıye ama esım dogudayken ben annemın yannda kalcm annem yardım eder dıyrm yalnız buyutmek zor ..suan bulundgmz yerde kımsem yok mesela cocugum olsa tek basınayım bu da zor ..yasım da gecıyor ..hangısı daha zor akıl verın kızlar

neden eşinle doğuya gitmeyeceksin anlayamadım
:26:

tayin sırasında es götürülemeyen bölge cıkacak cok buyuk ıhtımal suan bulundugmuz bolgeden dolayı suan en ıyı bolgedeyz ve en kotu bolgeye gıdıcz burdan gıden arkadaslarmz hep ayrı kaldılar goturemedıler eslerını (gıdılen bolgede can guvenlıgı olmadgı ıcn gıdemyrm esımde evde fln kalmyck orda zaten dagın basında bır bırlık var orda kalcklar)

daha 26 yaşındasın bence yaşın çok da geçmiyor.eşin gidince kpss ye daha iyi çalışıp atanabilirsin.öncelikli amacın amacın atanmak olmalı. evlilikle beraber ders çalışmak daha zor...ev işleri ,sorumluluklar falan...bence çocuğu tek başına büyütmek zor.zaten eşinden ayrı olduğun için bunalım modunda olucaksın.bir de çocuk olursa daha da zor olur bence.3 yıl sonra 30 yaşında oluyorsun.30 çok da geç değil bence.Allah kısmet ettikten sonra 38 yaşında bile bebek yapan arkadaşlarım var.yeter ki Allah nasip etsin.

daha 26 yaşındasın bence yaşın çok da geçmiyor.eşin gidince kpss ye daha iyi çalışıp atanabilirsin.öncelikli amacın amacın atanmak olmalı. evlilikle beraber ders çalışmak daha zor...ev işleri ,sorumluluklar falan...bence çocuğu tek başına büyütmek zor.zaten eşinden ayrı olduğun için bunalım modunda olucaksın.bir de çocuk olursa daha da zor olur bence.3 yıl sonra 30 yaşında oluyorsun.30 çok da geç değil bence.Allah kısmet ettikten sonra 38 yaşında bile bebek yapan arkadaşlarım var.yeter ki Allah nasip etsin.

canımsın ya ıcımı rahatlattın valla ..bır arkadasımn yenı bebegı oldu ,bana yıllardr calıs calıs aynı kızım 40ında mı anne olcan sen dedı bıraz canımı sıktı ..esım de ıstemıyr aslında ben daglarda senı ozlycm bır de cocuk olursa dayanmm dıyor ..
bır taraftan annem de beraber bakarz en azından bebgın yası dolana kadar kadar yalnız kalmazsn dıyor:26:

bencede eşin yokken otur dersini çalış,bi şeklde şansını dene.bebek illaki olacaktır allah nasip ettiyse.insan hamileyken anneden çok eşin desteğini bekliyor.hele çocuk olduğunda hepten eşini ararsın.babasıyla büyütmek varken neden yalnız başına bebek için bu kadar ısrar ediyosun anlamadım.kendi yuvanda eşinin yanında yavrunuzu birlikte kucaklamak varken...bu güzelliklerle dolu anları eşinle yaşamalısın.onu da bundan mahrum bırakmaya hakkın yok bence.sonuçta 40 yaştan bahsetmiyoruz.artık insanlar 30 unda evlenip bebek sahibi oluyorlar.bu kadar büyütme olayı.eşinle yaşa herşeyi.:71:

yaşınız daha küçük, hiç acele etmeyin bence...
annelik bebek rahme düştüğü anda başlıyor ama babalık öyle değil... babalık emek vererek, zamanla öğrenilen bir şey... babasıyla bebeğiniz arasında bağ oluşmazsa sonra zorlanabilirsiniz. hem hamileliğinizi beraber yaşamalısınız... ultrasonda bebeğinizi beraber görmelisiniz... cinsiyetini beraber öğrenmeli, o heyecanı birlikte yaşamalısınız... ben olsam hiç tereddüt bile etmeden ertelerdim. ilk bebeğinizin heyecanını beraber yaşamaktan kendinizi de eşinizi de mahrum bırakmayın bence... anneniz yanınızda bile olsa; lohusalıkta, bebeğinizin ilk günlerinde eşinizin yerini hiç bir şey dolduramaz.

arkadaslar cok sagolun bır seylerın kafamda netlesmesını sagladnz oyle haklısnz kı ben bebegm oldugnda annemden cok esıme ıhtıyac duycm ,ve esımn de cocugunn her anına tanık olmaya hakkı var ..
cevap yazan herkese tesekkur edıyorum cok saolun kızlar

Back
X