Merhaba, ben 10. sınıftayım ve yıllardır en büyük hayalim müzik prodüktörü olmak. Bu konuda gayet idealist ve ciddiyim hatta tam olarak neler yapacağımı, hangi kurumda hangi eğitimi alıp aynı zamanda açıktan okuyacağım üniversitesine kadar her şeyi düşündüm ve bu amaç doğrultusunda elimden geleni yapıyorum. Ama bir sorun var; ailem... Ailemin ortalama başarısı yüksek ve bu yüzden hep benden akademik bir meslek bekliyorlar. Bugün ablamla konuştum, normalde ablamla gayet iyi anlaşırız (o psikoloji okuyor). Konu meslek seçimine geldi, ben de laf arasında grafik tasarım okumak da güzel olurdu dedim. O da hemen bir kurum ismi verdi, aynı benim prodüktörlük için gitmek istediğim yer gibi orası da üniversite sınavıyla almıyor ama mesleki diploma veriyorlar vs.. Kısaca benim gitmek istediğim yer ile aynı formatta. Ben de daha önce prodüktörlükten bahsederdim ama ablam hep dalga geçerdi, ama bugün cesaretimi toplayıp bu konuyu tekrar açtım. Çok çocukça düşünüyorsun, bir çocuğun astronot olmak istemesi gibi falan dedi, yüzünde aşağılayıcı bir ifade vardı. Sonra da dedi ki "he tamam prodüktör olursan bir albüm de bana yap, ne bekliyorsun Britney Spears ile çalışmayı falan mı?"
Sizce de çok kırıcı değil mi?
Ayrıca ben yurtdışında çalışmak istiyorum ama daha fazla dalga geçmemesi için söylemedim...
Anlamıyorum sizce de hayallerimden vaz mı geçmeliyim? O kadar çocuksu ve saçma mı gerçekten?..
Sizce de çok kırıcı değil mi?

Ayrıca ben yurtdışında çalışmak istiyorum ama daha fazla dalga geçmemesi için söylemedim...
Anlamıyorum sizce de hayallerimden vaz mı geçmeliyim? O kadar çocuksu ve saçma mı gerçekten?..