Sadece yan yana 3 noktaya sığdırılsa hayatım..yan yana üç nokta...sadece bir yanlış yaptığım bütün doğruları götürür mü bu hayatta...öss de bile 3 yanlış bir doğruyu götürüyordu..pratikte öyle olmadığını öğretti hayat..kimi arkadaşım bebeğinin fotoğrafını paylaşıyor..kimi ultrason resimlerini..kimisi giydiği gelinliği..sanırım bunları tadamicam..kendi canından kanından olan cennetten gelen o mis gibi bebeğin kokusunu içime çekemicem..arkadaşlarıma ne güzel veya yakışıklı bir bebeğin olmuş..Allah hayırlı evlat nasip etsin di cem.bir çocuğun özgüveni yüksek olması için askılıkları onun yetişebileceği hizaya asmayı hayal etmiştim..giysilerini kendisi çıkarıp gitmesini istemiştim..3 yaşımdaki çocuğumun..düştüğünde hemen koşmicaktım yanına..hayatta düştükten sonra kendisini toparlayıp hemen kalkmasını öğrenecekti..gece uyurken masallar okuyacaktım ben ona..sonra üstünü örtecektim iyi geceler oğlum diyerek..sonra kendi odama geçecektim eşimin odasına..eşim iyi ki tanımışım diyecekti seni..iyi ki varsın..ama yok işte öyle bi dünya..öyle mutlu bir hayat yok..küçükken okuduğumuz masallardadır belki o.en sonunda diyeceğiz ki bir varmışım bir yokmuşum..