Hayallerim umurlarım boğazımda düğümlenen kelimeler

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Sadece yan yana 3 noktaya sığdırılsa hayatım..yan yana üç nokta...sadece bir yanlış yaptığım bütün doğruları götürür mü bu hayatta...öss de bile 3 yanlış bir doğruyu götürüyordu..pratikte öyle olmadığını öğretti hayat..kimi arkadaşım bebeğinin fotoğrafını paylaşıyor..kimi ultrason resimlerini..kimisi giydiği gelinliği..sanırım bunları tadamicam..kendi canından kanından olan cennetten gelen o mis gibi bebeğin kokusunu içime çekemicem..arkadaşlarıma ne güzel veya yakışıklı bir bebeğin olmuş..Allah hayırlı evlat nasip etsin di cem.bir çocuğun özgüveni yüksek olması için askılıkları onun yetişebileceği hizaya asmayı hayal etmiştim..giysilerini kendisi çıkarıp gitmesini istemiştim..3 yaşımdaki çocuğumun..düştüğünde hemen koşmicaktım yanına..hayatta düştükten sonra kendisini toparlayıp hemen kalkmasını öğrenecekti..gece uyurken masallar okuyacaktım ben ona..sonra üstünü örtecektim iyi geceler oğlum diyerek..sonra kendi odama geçecektim eşimin odasına..eşim iyi ki tanımışım diyecekti seni..iyi ki varsın..ama yok işte öyle bi dünya..öyle mutlu bir hayat yok..küçükken okuduğumuz masallardadır belki o.en sonunda diyeceğiz ki bir varmışım bir yokmuşum..

Herşeyin hayırlısı
Nasipten öte yol yok ne yazık ki

Umudunuzu kaybetmeyin
Her kisin bi bahari vardir.
Bahariniz yoldadir kimbilir?

Son kapanış ve perde..ışıklar söndü ve oyun bitti..diyeceğim..

Evde kalmak diye bisey yok henuz evlenebilecegi insanla karsilasmamis olmak diye bisey var bence. Suan uyumlu olmadiginiz biriyle evli ve mutsuz olabilirdiniz. Hayatınızdan memnun olun ozguveninizi kaybetmeyin umarim hersey yakinda istediğiniz gibi olur.

Her şerde bir hayır ..her hayırda bir şer vardır.
Bu günlerin bence tadını çıkarın.

Son kapanış ve perde..ışıklar söndü ve oyun bitti..diyeceğim..

Bayan konunuzu hatırladım istismara uğramıştınız. Bu kadar kötü, karamsar hissetmeniz normal, psikologla görüştünüz mü?

Valla beni de elimle gelinliğimle bıraktılar. Cidden mağazaya gidip istemiyorum, almaktan vazgeçtim demek zorunda kaldım. Sırf bu herife inat yaşamayı , mutlu olmayı artık daha çok istiyorum.

B.k bir herifin hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin bence. Kimseye ....in hayatını ben mahvettim, beni unutamadı evlenemedi vb. cümleler kurma hazzını vermeyin bence. Zira ben aynen böyle yapıyorum. Herkeslere inat dansa, şarap tadım kursuna gittim, her akşam dışarı çıkıp gezdim millet şaştı ulan terk edilmemiş miydi bu diye.

Cidden mutlu olmanızı çok isterim. Bence terapiye başlayın bir.

Ben de 28 ve bekarım:KK73::KK73:

Arkadaşım müzmin bekar tam da her şeyden umudunu kesmişken tam 30da biriyle tanıştı ve nişanlandı:KK37:

Bu kadar karamsar olacak bir şey yok inanın herkesin bir nasibi var.
Ben de öyle bi şey olmiyacak yaşadıklarımdan dolayı..belki bu çocuk özlemi için işimi bırakıp kreşte çalışırım..ya da bilmiyorum işte

Ben de öyle bi şey olmiyacak yaşadıklarımdan dolayı..belki bu çocuk özlemi için işimi bırakıp kreşte çalışırım..ya da bilmiyorum işte

Neden olmasın bayan ? Sizi de sevecek, destek olacak bir nasibiniz var elbet. Sevmeyen, sarmayan, sizin başınıza gelenler için kendi de oturup gözyaşı dökecek erkek eminim vardır ama bu psikolojiyle adam önünüzde diz çökse göremezsiniz.

Tek istismara uğrayan kadın siz değilsiniz ki. Gerçekten başınıza sindirmesi zor olaylar gelmiş. Tek başınıza başa çıkamamanız normal bir terapistle görüşün bence.

Sizin yerinizde olsam adam tutar , o iti öldüresiye dövdürürüm ayrıca. Diz kapağından vurdurup sakat bıraktırmak da bir seçenek. İntikamdan sonra bir noktaya kadar rahatlarsınız bence.

Ben sizin köşede bir yerde tek başına yaşlanmanıza razı değilim yapmayın bunu kendinize. Terapiye gidin, öç alın ama yaşayın hayatınızı köşede durmayın lütfen.

Önceki konunuzu bilemiyorum ama aşamıyorsanız mutlaka terapi alın lütfen ve sonra da kendinizi sevin. Hayalinizdekiler imkansız değil, yeter ki doğru zaman ve doğru insan olsun. İnşallah yakın zamanda yaşarsınız..

Bütün konularını okudum sana özelden mesaj attım hatta.

Sen kendini cezalandırıyosun. Hayat sevişme kavramından ibaret değil, sevişen insanlar lanetlenmiyo canım. Sevmişsin yakınlaşmıssın birlikte olmuşsun, ama kandırılmışsun terk edilmişsin. İnsanlar neler yaşıyo buda çok kötü tamam ama herşeye yeniden başlayabilrsin. Yeniden sevebilir hatta yuva kurabilirsin.

Ama artık bi silkelen kendine gel. Nolmuş kızlık zarın yoksa, sen artık sen değilmisin? Sen bi zardan ibaretmisin? Nolmuş kandırıldıysan, Allah belasını verir bunun Allah katında hesabıda var. Bitti mi hayatın senin, hayır asla!! Bu kadar güçsüz zayıfmısın? Hayatının sonuna kadar bu yaşadığının yasınımu tutcaksn ya, çok şükür sağlığın yerinde, ailen sağ ve seni seviyolar, işin gücün elinde. Kendi ayakların üstünde durabiliyosun. Sen sevdin ve yaşadn ama o şerefsizlik yaptı. Tamam bitti geride kaldı bunlar. Hayatın sönmedi, yaşama dair bütün şansların elinden alınmadı. Biraz güçlü olmasını bil ya

Lütfen bi psikoloğa git lütfen.

Neden olmasın bayan ? Sizi de sevecek, destek olacak bir nasibiniz var elbet. Sevmeyen, sarmayan, sizin başınıza gelenler için kendi de oturup gözyaşı dökecek erkek eminim vardır ama bu psikolojiyle adam önünüzde diz çökse göremezsiniz.

Tek istismara uğrayan kadın siz değilsiniz ki. Gerçekten başınıza sindirmesi zor olaylar gelmiş. Tek başınıza başa çıkamamanız normal bir terapistle görüşün bence.

Sizin yerinizde olsam adam tutar , o iti öldüresiye dövdürürüm ayrıca. Diz kapağından vurdurup sakat bıraktırmak da bir seçenek. İntikamdan sonra bir noktaya kadar rahatlarsınız bence.

Ben sizin köşede bir yerde tek başına yaşlanmanıza razı değilim yapmayın bunu kendinize. Terapiye gidin, öç alın ama yaşayın hayatınızı köşede durmayın lütfen.
çok teşekkür ederim.o güzel anlayışınız ve yüreğiniz için..hayatta beni nelerin beklediğini bilmiyorum..evlenince belki daha kötü bir insanla karşılaşacağım daha kötü günler göreceğim.hayat koca bir muamma benim için şu an önümü göremiyorum..

28 bekar ve mutlu olan bir bendeniz daha var herseyin hayirlisi.mutsuz.olacaksam bekar yaslanirim daha iyi uzulmeyin cok tatli geldiniz bana Allah cc beyaz arabali(at olmaz yok artik bu cagda )bir prens cikarsin karsiniza merak etmeyin herseyin uygun zamani vardir vakti gelmemistir

Bütün konularını okudum sana özelden mesaj attım hatta.

Sen kendini cezalandırıyosun. Hayat sevişme kavramından ibaret değil, sevişen insanlar lanetlenmiyo canım. Sevmişsin yakınlaşmıssın birlikte olmuşsun, ama kandırılmışsun terk edilmişsin. İnsanlar neler yaşıyo buda çok kötü tamam ama herşeye yeniden başlayabilrsin. Yeniden sevebilir hatta yuva kurabilirsin.

Ama artık bi silkelen kendine gel. Nolmuş kızlık zarın yoksa, sen artık sen değilmisin? Sen bi zardan ibaretmisin? Nolmuş kandırıldıysan, Allah belasını verir bunun Allah katında hesabıda var. Bitti mi hayatın senin, hayır asla!! Bu kadar güçsüz zayıfmısın? Hayatının sonuna kadar bu yaşadığının yasınımu tutcaksn ya, çok şükür sağlığın yerinde, ailen sağ ve seni seviyolar, işin gücün elinde. Kendi ayakların üstünde durabiliyosun. Sen sevdin ve yaşadn ama o şerefsizlik yaptı. Tamam bitti geride kaldı bunlar. Hayatın sönmedi, yaşama dair bütün şansların elinden alınmadı. Biraz güçlü olmasını bil ya

Lütfen bi psikoloğa git lütfen.
babama bişey söyleyemediğim için mutsuzum,karşımdaki kişiyi tanıyamadığım için inandığım için.bu kadar basitmiydi herşey bir kızın hayalleriyle oynamak bu kadar basitmiydi..onun için çok basitmiş işte..bilmiyorum onunla evlenseydim daha kötü şeyler gelecekti başıma.insanları tanıyamamak çok yoruyor artık herkesten bir kazık yemiş olarak hissediyorum kendimi..aşacağım kendim aşacağım inş. çok sağolun Allah razı olsun..bu arada dayanışmanız ve can dostluğunuz için

28 bekar ve mutlu olan bir bendeniz daha var herseyin hayirlisi.mutsuz.olacaksam bekar yaslanirim daha iyi uzulmeyin cok tatli geldiniz bana Allah cc beyaz arabali(at olmaz yok artik bu cagda )bir prens cikarsin karsiniza merak etmeyin herseyin uygun zamani vardir vakti gelmemistir
o sizin tatlılığınız..bu vakitten sonra çok zor..Allah temiz yürekli insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

Asla degil cok karamsarsiniz gucunuz zayiflamis agir gelmeye basliyor bu karsilasicaginiz guzellikleei cagirir zorlukla beraber kolaylik vardir her gecenin sabahi vardir sizinkide yakin gibi geliyor bana eminim mutlu olacaksiniz Allaha cc guvenin

Eski konunada yazmıştım,senin durumunda istismar yoktu ama sen nişanlını sevmiştin ve sevişmiştin.Takıntılı olduğun konu kızlık zarı.. Nişanlını çok sevdiğinden değil bu durum.Zarı diktirsen herşey yoluna gireceğin bilincindesin.Doktor arıyodun naptın peki?

zar değil mevzu tatlım konu benim bu kadar çabuk inanmam..bu kadar çabuk sevmem..istismara uğramam.kısacası ayakta uyutulmam.babama bişey söyleyemem.bana bu kadar güvenen çok seven insanlara bi şey söyleyemem.onları ve kendi hayatımı mahvetmem.sonuç mu? o gününü gün ediyor.kullandım attım diyor..sonuç bu arkadaşım

Back
X