Hayallerim yıkıldı :(

en büyük hayaliniz gerçekleşmiş ben olsam kayınvalideyi çok kafaya takmazdım. hatta mutlu olurdum demek ki beğendi kalıo derdim. belli ki hayalleri sadece sözde kalmış. kalp kırmaya değmez böle şeyler için. insanın tatlı dille gönül hoşnutluğuyla yaptırmayacağı şey yoktur. biraz sakin olun ve hayalinizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayın... huzurla yaşayın inşallah.
En büyük korkum kalp kırmak, birşey söylerim kırılır alınır diye çok korktum eşime ya da annesine bişey söyleyip onları kırarsam ben o evde huzurla oturamam ki. Tabiki de gelicek kalıcak yardım edicek ama eşimin ve benim çalışıp didinerek aldığımız evi sadece oğlu almış gibi bana hiç bir konuda söz hakkı tanımamasına sinir oldum ben. Sanki oğlu annesine aldı orayı hayırlı olsun güle güle oturun ağzından böyle güzel bir şey çıkmadı bana bunlara çok üzüldüm.

sizde ona ustune basa basa hatirlatin orasinin sizin oldugunu ben artik esimi karistrmadan gerekeni yapiyorum yoksa cogu esden birsey cikmiyo ne zorluklarla biriktirmissiniz kolay mi cocugu krese bakiciya birakip calismak.insaallah hersey duzelir keyfinize bakarsiniz huzyrla
Amin inşallah :KK68:

merhabalar. bizim de durumlar size benzer. yatırım olsun diye eşimle bizde eşimin köyünde evimize 1 saat mesafede tarla aldık. içine küçük bi ev yaptık. aynı şekilde kayınvalidem de sizinki gibi şöyle yapalım böyle yapalım gibi şeyler söylemeye başladı. sizin hissettiğiniz gibi ben de bi an burası benim diye bi duyguya kapıldım. sonra düşündüm de birlik olunca daha çok şey ortaya çıkıyor. çocuklarımız küçük olduğu için sık sık gidiyoruz. biz gittiğimizde kayınvalidem ya orda oluyor yada bizle geliyor. henüz hiç başbaşa kalamadık. ama yapacak bi şey yok o da bizim yerimize çalışıyor. zaten yerimiz yeni olduğu için o kadar çok iş var ki hepsinde yardım ediyor. etmese de sonuçta onun da oğlunun evi. nasıl ben anneme gelme diyemezsem o da diyemez. artık bu noktada evin üzerine 2 oda bir de banyo yapıp evi bütümeyi düşünüyorum. çünkü aynı evin içinde insanın özeli de olmuyor. ben bu şekilde çözüm buldum.inşallah siz de kırılmadan ve kırmadan bir çözüm bulursunuz.

Back
X