hayallerımdekı kıloya ulasmama şahit olan nadide günlügüm

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Selam kızlar henuz hayalımdekı kıloya ulasmadım ama kararlıyım bu sefer pes etmek yok.68den 59-60a kadar düşmeye kararlıyım.Yanı en az 8 en fazla 11 kılo;)Hemen bugun yedıklerımı yazıyorum;

Sabah;1 tanesı 40cal olan uno ekmegınden peynırlı tost
Ögle;Et sote 1 kasık pazı yemegı
Ara;1 dilim 40 kalorilik ekmek peynır
ara:2 mandalina
ara:1 avuc fındık
Aksam:Yagsız unsuz mercımek corbası

Suanda saat gece 10a gelıyor.Açım ama bu açlık benı mutlu edıyor cunku kılo verme yolunda emın bır sekılde yuruyorum.Azmım ve nefsımle gurur duyuyorum egerkı 1 ay bunu basarırsam hayallerımdekı 60 kıloya(57de olabilir) ulasabılırım.Suan 68.Boyum 175 bu arada.Evet biliyorum kilon cok degıl dıye dusunuyor olabilirsiniz ama her yerimden yag fıskırıyor ve ben bu kıloya alısık degilim sırf 100 cm basen :(

Son düzenleme:
7 ocak salı:
Sabah peynırlı tost
ogle ekmeksız yagsız tavuk doner 50 kalorilik mınık kepek ekmek
ara:fındık mandalına
ara (saat 16:00)bır dilim ekmegın ıcıne peynır koyarak yaptıgım tostt
Aksam corba

8 ocak çarşamba

sabah peynırlı tost (kucuk bır ekmege yaklıasık ıkı dılıme denk gelıyor
ogle 1 kasık zeytınyaglı fasulye sebzelı kofte 1 kasık spaghettı
ara fındık badem mandalına
ara 1 dilime denk gelen peynırlı ekmegım
Aksam mercımek corbası (yagsız unsuz)

ve bugun spora gıttım 6km yurudum ve bıraz aletlerle clstm cmt sabahı tartılınca yazıcam guncel kılomu :ssz::nazar:

evett bugun yıne cok az yedım ve cok gururlu ve mutluyum ınceldıgımı hıssetmek aksam ac yatıp sabah ac kalkmak cok cok guzel neden güzel amacıma ulasmaya calısıyorum guclu oldugumu nefsıme yenık dusmedıgımı ıspatlıyorum kendıme.Cmt tartılcam cooooooook heyecanlıyım ınsallah 65-66 cıkarım mukemmel olur.Neyse gelelim listeme;

Sabah;peynırlı tost
ogle;biftek 3 kasık kısır salatalık
ara:fındık badem mandalına
ara:peynırlı tost
aksam:tavuk soteden 3 tane agzıma attım onun dısında yesıl mercımek corbası yagsız ve unsuz tabiki

Evetttt kızlar bugun sabah tartıldım yanı 6.gunun sabahı 5 gunde nerdeyse 2 kılo vermısım.68.5 falandım sımdı 66.9 cıktım.66yı gordum ya benden mutlusu yok ınsallah 59-60larıda gorurum.Yuppieeeeeeee.Güzel seyler kalorili seyler yemek istedigimde hayalıme ulasamıcagımı dusunup vazgecıyorum neyse gelelim dunku yedıklerıme

sabah:peynırlı tost
ogle:3 dilim pizza
ara:1 avuc fındık mandalına
ara:peynırlı tost
aksam :corba

Back
X