Merhaba kızlaarr. Çok şükür ki emeklerimin karşılığını alıp ODTU de hayalimin mühendislik bölümünü kazandım. Daha önceki konumu okuyanlar bilir. Tek hayalimdi. Çocukluk hayalim. :)) Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim ayrıca ama bir turlu sevinemiyorum. Ben hiç tıp yazmadım. Daha doğrusu tek tercih yaptım ama ailem çok ısrar etmişti tıp yazmam için. Şimdi de insanlar soruyor sizin kız nereyi kazandı diye ailem söyleyince, "Aaa niye tıpa gitmedi ? Korktu mu yoksa ? Puanı mı yetmedi ? E napsin belki de kafası almaz." diyen bile oldu. Ben çıkıp anlatamıyorum bu insanlara o bölümün hayalim olduğunu. Neden her şeye bu kadar karışmak zorundalar ki. Gelip tercihlerimi sen yapsaydın oldu olacak. Herkes durup durup "Tuh keşke tıp olsaymış. Hata yapmış. Bir doktorla bir mühendis bir mi ? Yarın iş bile bulamaz." diyip tüm hevesimi kursağımda bırakıyorlar. Hayır sanki tıp puanıyla bir yeri kazanamamışım gibi bir olgu var. Zaten tercihlerimi yaparken yüz kere gittim geldim tıp yazsam mı diye. Kusura bakmayın başka bölümleri tutturmak için gecesini gündüzüne katanlar var ben gelmişim burada doktor mu mühendis mi diyorum ama inanın o kadar moralim bozuk ki. Şimdiye kadar acaba o kadar puanım olsa naparım, diye düşünmüştüm. Sonra tek tercih yaptım bir cesaret. Gelen geçen yazık etmişsin puanına diyip duruyor. Ben neden burayı kazandım diye oturup ağlayacağım neredeyse.

. Kızlar sizce ben hata mı yapmışım ?