• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimiz vardı, seviyorum ama uygun değil şu an dedi.. ne yapmalıyım:(

utangacc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
18
0
36
Ankara
Öncelikle merhaba.. forumda yeniyim, uzun zamandır takip etsem de. İlk konum ve ilk mesajım, umarım yardım edersiniz şimdiden sağolun :(

kızlar benim sevdiğim adam .. 3 gün önce sevgilim olan adam, ki biz gayet ciddiydik ilişkimizde. inançları gereği ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
bişey diyemiyorum, onun düşüncesi sonuçta.. uygun olmadığını söyledi, yalnız sevdiğini söyleyerek normal konuşmaya devam edelim mi dedi..
ilk başta istemedim çünkü o benim ilkim, ilk defa yaşıyorum bu acıyı. çıldırdım resmen. hayır dedim baya kızdım.. sonra baktım olmayacak. evlenme yaşımız
gelene kadar konuşmaksa istediği, olsun bakalım dedim mesaj attım şimdi de kendisinin istemediğini söylüyor. çünkü böyle olması gerekiyormuş.
kendisi nurcu..

ben ne yapmalıyım sizce? şimdi yalvar yakar kabul ettirdim az da olsa konuşalım dedi.
gözünde küçük mü düşerim sizce? bitirmeli miyim? dayanamıyorum onsuz olmaya.. sizce ne yapmaya çalışıyo? geri döner mi bigün..

ilgilenenler için burcu oğlak ve tam bir oğlak. ben de ikizler..

şimdiden teşekkürler umarım yardımcı olursunuz:(

Öncelikle merhaba.. forumda yeniyim, uzun zamandır takip etsem de. İlk konum ve ilk mesajım, umarım yardım edersiniz şimdiden sağolun :(

kızlar benim sevdiğim adam .. 3 gün önce sevgilim olan adam, ki biz gayet ciddiydik ilişkimizde. inançları gereği ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
bişey diyemiyorum, onun düşüncesi sonuçta.. uygun olmadığını söyledi, yalnız sevdiğini söyleyerek normal konuşmaya devam edelim mi dedi..
ilk başta istemedim çünkü o benim ilkim, ilk defa yaşıyorum bu acıyı. çıldırdım resmen. hayır dedim baya kızdım.. sonra baktım olmayacak. evlenme yaşımız
gelene kadar konuşmaksa istediği, olsun bakalım dedim mesaj attım şimdi de kendisinin istemediğini söylüyor. çünkü böyle olması gerekiyormuş.
kendisi nurcu..

ben ne yapmalıyım sizce? şimdi yalvar yakar kabul ettirdim az da olsa konuşalım dedi.
gözünde küçük mü düşerim sizce? bitirmeli miyim? dayanamıyorum onsuz olmaya.. sizce ne yapmaya çalışıyo? geri döner mi bigün..

ilgilenenler için burcu oğlak ve tam bir oğlak. ben de ikizler..

şimdiden teşekkürler umarım yardımcı olursunuz:(

ya seni resmen istemiyor, çeşitli bahaneler, öyleydi, böyleydi... yok öyle yaparız yok böyle yaparız, bittiyse bitmiştir, sorgulama bence

bence hiç düşünme ve bir daha hiç bişekilde iletişim kurma, msj, face vs.. vs..

tamamen bitir kökünden yani...

zaman değerli böyle bi adamla boşuna harcama değerli aylarını, yıllarını...

Son düzenleme:

ya seni resmen istemiyor, çeşitli bahaneler, öyleydi, böyleydi... yok öyle yaparız yok böyle yaparız, bittiyse bitmiştir, sorgulama bence

bence hiç düşünme ve bir daha hiç bişekilde iletişim kurma, msj, face vs.. vs..

tamamen bitir kökünden yani...

zaman değerli böyle bi adamla boşuna harcama değerli aylarını, yıllarını...

cevap için teşekkür ederim öncelikle :)

gerçekten mi :S yapmasına yaparım konuşmayalım derim.. ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. onsuzluktan da :(

Çok ilginç, bu gençlik yeni bahaneler konusunda çok üretici. Şimdiye kadar günah değilmiydi? Ayrıca sana normal konuşalım demiş o günah değil mi?

Az da olsa konuşalım ne demek?

Bi ilişki ya vardır ya yoktur!

yaşınız kaç canım gerçekten şimdimi aklına gelmiş günah olduğu şimdiye kadar niye böle bişi dememişti bahane gibi geldi bana

gerçekten mi :S yapmasına yaparım konuşmayalım derim.. ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. onsuzluktan da :(

vallahi hiçbişey olmaz, üç çocukla bile boşanması gerekiyosa boşanıyo kadınlar, nolur onsuzluktan.... bir ay ağlar unutursun, dünyadaki tek erkek o değil ya

bence bu adam seni sevmiyor zaten, oyun oynuyor senle

vakit kaybediyosun boşuna zihnini meşgul ediyorsun bence

Son düzenleme:
sevgicankurt, abi kampları oluyomuş, oraya gitti döndü böyle dedi ben de anlamadım.. yok öyle olunca sabırla beklemiş oluyomuşsun.....

umutefe, sanırım onun için artık yok.. yani ben de konuşmayım mı sonuç olarak ? :(

vallahi hiçbişey olmaz, üç çocukla bile boşanması gerekiyosa boşanıyo kadınlar, nolur onsuzluktan.... bir ay ağlar unutursun, dünyadaki tek erkek o değil ya

bence bu adam seni sevmiyor zaten, oyun oynuyor senle

vakit kaybediyosun boşuna zihnini meşgul ediyorsun bence

doğru söylüyosun .. ilk defa yaşadım böyle bişeyi elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım :(

nurcu !!! abiler falan!!!1
aman amn arkana bakmadan kaç kurtar kendini böyle beyni yıkanan insanla ne sevgili olunur ne de koca

O nurcu arkadaşına sorarmısınız inaç geregi insanları duygularıyla oynamak kul hakkına girmek daha günah değilmidir diyee çok merak ettim..................

kazandığın bişey yokki ..
adam zaten senin değil..
bi şekilde onsuzsun zaten..
o seni kaybetmeyi göze almışta sen neden korkacaksınki..
bas k...na tekmeyi anlasın anyayı konyayı..
oyunmu oynuyor beyefendi
:19:

Bana göre de normal konuşmak bile günah bana bakman da günah seninle görüşmem arkadaş olarak ta günah... Evlenme yaşına gelene kadar konuşamayız bile ama bana söz verdin, bir kıza söz vermek ve dönmek en büyük günahlardandır beni bu koşullarda bekle bakalım de...

JJuLiEtt, haklısın benim ailemin yapısına da uymuyor ama tutulduk işte:(

eylos_25i kesinlikle! zaten konuşmaya öyle diyerek ikna etmiştim kendisini vebal düşün vs dedim.. :(

talihsizben, ehe:) doğru. peki bunu nasıl yapmalıyım yani sonuçta konuşalım dedim, şimdi nasıl vazgeçtiğimi söylemeliyim? canı yansın ! özlesin beni :( yapar mı ki...

nurcu !!! abiler falan!!!1
aman amn arkana bakmadan kaç kurtar kendini böyle beyni yıkanan insanla ne sevgili olunur ne de koca

Her insanın bir tercihi vardır ve söz konusu bu durumu yaşadıklarında öyle ya da böyle bu onların tercihidir bu şekilde sözlerin sarf edilmesi çok yanlış.Tabirlerinizi düşünerek kullanın.Nurcu'da ne demek bişey satan esnaf gibi nur mu satıyorlarmış da nurcu denmiş saygısızlık.

Bana göre de normal konuşmak bile günah bana bakman da günah seninle görüşmem arkadaş olarak ta günah... Evlenme yaşına gelene kadar konuşamayız bile ama bana söz verdin, bir kıza söz vermek ve dönmek en büyük günahlardandır beni bu koşullarda bekle bakalım de...

teşkkür edrm :) tamam böyle diyelim bakalım ama cevap vermez ki ..

canım oğlak burcu gelenklere goreneklere aıleye baglı olur benım bıldıgım bence sonunda evlenmıyeceksınız madem nıye konusasınkı kesınlıkle taviz verme ılk oldugu ıcın canın cok yanacak ama sonra alısacaksın sonra olmadıgına belkı cok sevıneceksın

Her insanın bir tercihi vardır ve söz konusu bu durumu yaşadıklarında öyle ya da böyle bu onların tercihidir bu şekilde sözlerin sarf edilmesi çok yanlış.Tabirlerinizi düşünerek kullanın.Nurcu'da ne demek bişey satan esnaf gibi nur mu satıyorlarmış da nurcu denmiş saygısızlık.

kendisi de öyle kullanıyor fakat .. yoksa insnların düşüncelerine saygım sonsuz :)

canım oğlak burcu gelenklere goreneklere aıleye baglı olur benım bıldıgım bence sonunda evlenmıyeceksınız madem nıye konusasınkı kesınlıkle taviz verme ılk oldugu ıcın canın cok yanacak ama sonra alısacaksın sonra olmadıgına belkı cok sevıneceksın

doğru çok yanıyo bi daha asla sevmezmişim gibime geliyo ne bileyim .. onla kurdum hep hayalleri çok kaptırmışım :(

JJuLiEtt, haklısın benim ailemin yapısına da uymuyor ama tutulduk işte:(

eylos_25i kesinlikle! zaten konuşmaya öyle diyerek ikna etmiştim kendisini vebal düşün vs dedim.. :(

talihsizben, ehe:) doğru. peki bunu nasıl yapmalıyım yani sonuçta konuşalım dedim, şimdi nasıl vazgeçtiğimi söylemeliyim? canı yansın ! özlesin beni :( yapar mı ki...

cidden arkadasım kaç yaşındasın sen??
canı yanacak adam sana böyle söylemiydi sence..
gayet basit ben böyle yürütmek istemiyorum diyeceksin..

Back
X