- Konu Sahibi cansunursima
-
Vall ne desem bilemedim, vekalet olmadan neden dükkan açamıyo
firmanın sorumlu müdürü abisi görünüyo kağıt üzerinde.yıllar önce alınan bir kararın sıkıntısı şimdi çıkıyoru yani
Abisinin mulkleri olabilir tahminimce cunku anladigim kadariyla kari hep kendisine olmus is borca harca gelince esinizden gitmis giden. Esiniz abisiyle konusup pay isteyemezmi (tabi varsa elde avucta biseyleri)
derdin para olsun şans kapını ikinci kez çalmış mutlulukla sen orasına bak..varsın sıkıntı çek Rabbine şükür et ..kızlara gelince borç harç onların odalarını yapın mutlu olsunlar ,onlar mutlu olsun ki siz iki şanslı bir kez daha ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün...vasıfsız eleman bile olsa nişanlınız hiç yoktan 1000 liralık bir iş bulabilir dışarda..şayet kendi işini kuracaksa da biraz bekleyin ..umarım ortada dayalı döşeli bir ev vardır..bir ömür boyu mutlu olmanızı dilerim
Hımm, eşyalı ev tutsanız bi süre içn benim de daha eşyam yok eşyalı evdeyim
eh işte herkesin derdi kendine büyük geliyo be arkadaşım
işini bi şekilde kurucak.ustalığı var kendinin.bende kiradayım ama eşyam falan var çok şükür.aç değiliz açık değilz.ama bende isterdim ilk evliliğimde görmediklerimi bunda göreyim.
ama yine kısmet değilmiş.bakalım kızlar için bişeyler yapmaya çalışıcaz.sağlık olsun.
güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim.
Allah gönlüne göre versin canım...benim ilk evliliğim Allah daim etsin inşallah..bekar beyaz eşyalarımı koyduk fazla masraf etmeyelim diye..mobilyanın borcu bu ay bitiyo fırını değiştircem sonra buzdolabı çamaşı makinesi derken hepsi oturur Allah ın izni ile üzülme sen:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?