• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimiz

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
Öncelikle konuyu belki yanlis biryere yazmis olabilirim .öyle bisi varsa yeri zaten degisir.
hepimizin hayalleri,pembe hayalleri vardir.ask,is,egitim,evlilik,hayat gelecek herseyle ilgili..
bu topicimizde herkes kendi hayallerini yazsin istedim.bende bir hayalperest oldugum icin hayale kurmaya bayilirim ve bunlari paylasmakta isterim.sizlerdende vardir eminim.herkes buraya istedigini yazsin sohbet ortami olsun caya gelmisde karsilikli börek cöreklerimizi yerken bunlari anlatiyor hayal edin.herseyi anlatabilirsiniz icinizi dökün belki sizin hayaliniz baskasininda hayali olabilir yada o hayale baska seyler de katilabilir kimbilir...
TOPICIMIZE HOSGELDINIZ...HAYALLER DIYARINI HOSGELDINIZ...SOHBETIMIZE HOSGELDINIZ...TOPICIMIZ HAYILRI OLSUN
:nazar::nazar::nazar::nazar: :7:

Benim en öncelikli hayalim Koreye seyahate gitmek..:32: kültürünü cok sevdiğim bir ülke ..sevdicegimle oralarda gezmek ögrendigim çat pat koreceyi konuşturmak istiyorum..:48:
sonra ileri vadeli hayalimde sessiz orman icinde bir göl kenarında bir ev sahibi olmak,bu evde şimdiki nişanlım ilerde ki kısmetse eşimle beraber huzur ıcınde yaşamak..:97:
ayhh hayali bile güzel:31:

SINOPLU57 koreye gitmek benimde hayalim yada japonya farketmez ama dedigin gibi kültür benzerligi anlasilan sende benim gibi cekiklerin hayranisin yaniliyormuyum ??:3: hayalin güzelmis.senin o hayalin buralarda cok rahat olur orman icinde pek olmasada sessizlik almanyada bol bekleriz buralara canim nisanlinla mutluluklar dilerim:nazar:

bennnn :16: benım hayalim . 2 sene ıcınde cocuk dogurmak ve bır yazlık almak var. Cocuktan sonra bır sure calısmayı dusunmuyrum (ısım cok streslı) yazlıkta kocamla bırlıkte gercek bır aıle olmak muhtesem bısey olmalı. ee tabıı cocuk olurkende annemlere yakın bır yere tasınmam lazım. annecıgım bana cok uzak . cok zorlanıyorum. sonrada esımle yurtdısı seyahatı ıstıyorum. Söyle hındıstan, mısır, meksıkayı gezmek mukemmel olurdu. :13:

:68::7: konu sahibesi olarak benim hayalim:
acik ögretim liesine kesin kayit olduktan sonra biran evvel bitirmek ve benimde sevebilecegim ve yapabilecegim bir meslek sahibi olmak.sonra hayatimin askini bulmak:17: .:16:kore.japonya turu atmak..kocaman bir kitapligimin olmasi ve icinde sayisiz kitaplarin olmasi.ve benimde birgün o kitaplari okuduktan sonra yazar olma hayalimi gerceklestirebilmek suanlik bunlar benim hayalim her seferinde degistigi icin:28:

bugün iş yerinden birine çok kızgın olduğum için :41: şuanki hayalim bir an önce loto toto piyangodan birşeyin vurması ve işi bırakmak bodrumda büyük bahçeli bir ev almak çocuk doğurmak ve çocuklarımı istanbulun kaoslu havsından çok uzakta bodrumun denizinde toprağında büyütmek tabi kocamla birlikte

Back
X