nişanlın ailenle deil seninle evleniyor.ailenin düzgün olmaması senin kötü biri olduğun anlamına gelmezki o daha iyilerine layık diyosun.kimse doğarken ailesini seçemiyor malesef.
Ne yapayim ya ne o günü ne annem nede babam yanimda olmicak
Resmen beni bi adam icin degisiyor bide yetmezmis gibi sen hep kendini düsüniyorsun dedi ya
O adamla kavga etdim havada eller hersey ucustu kollarimi kizartdi kanatdi ben nasil öyle bi insanla bi ortamda olayim ya hem nisanlim o adami görse parcalar yemini var dügünümü mahfetmesine izin veremem
canım belki annenle babanın olmaması canını çok acıtacak ama eminimki seni seven değer veren başka akrabaların orda olacak.hiçbişeyin moralini bozmasına ve o özel gününü gölgelemesine izin verme.seni doğuran emek veren annende bi adam için senin yanında olmayacaksa bırak olmasın daha iyi.çünki sen ona gelme dememişsinki o adam gelmesin demişsin.burda seçimi yapacak kişi annen.sen kendin bi aile oluyosun artık yeni ailene sahip çık dört elle sarıl.nişanlınıda karşına alma derim ben çünki bi ömrü onunla geçireceksin artık.
söyle bi durum var annem ve babam ayri babamla görumiyorum nisanima davet etdim gelmedi beni görmek bile istemedi
annemde 2.evlilik yapti suanki kocasiyla baya sorun yasadik ve annem onu affediyor gibi birsey oldu ama bastan dedim anneme onu hic birseyde yanimda istemiyorum ne dügünümde nede birseyde simdide gelmis bana o gelmezse bende dügününe gelmem diyor
ya resmen elin adami icin benden vazgeciyor bende nasil istersen dedim
ve üzerine annemden firca yedim neymis efendim dügün davetiyesinde neden babamin ismi vs yaziyormus ya tamam babalik görevini yerine getirmedi görüsmiyoruz ama yinede o benim babam yanlisiyla ve dogrusuyla
af allahim af cok utaniyorum bu halime resmen ne annem nede babam yanimda ya dügünümede 3bucuk hafta kaldi artik düsüniyorum evlenmesemmi esim olcak sahis daha iyi birine layik ailesi düzgün olan annesi babasi yaninda olan
af allahim af
herseyi icime atmaktan biktim aklimda soru isaretleri kaybolsun artik
Söyle bi durum var annem ve babam ayri babamla görumiyorum nisanima davet etdim gelmedi beni görmek bile istemedi
Annemde 2.evlilik yapti suanki kocasiyla baya sorun yasadik ve annem onu affediyor gibi birsey oldu ama bastan dedim anneme onu hic birseyde yanimda istemiyorum ne dügünümde nede birseyde simdide gelmis bana o gelmezse bende dügününe gelmem diyor
Ya resmen elin adami icin benden vazgeciyor bende nasil istersen dedim
Ve üzerine annemden firca yedim neymis efendim dügün davetiyesinde neden babamin ismi vs yaziyormus ya tamam babalik görevini yerine getirmedi görüsmiyoruz ama yinede o benim babam yanlisiyla ve dogrusuyla
Af allahim af cok utaniyorum bu halime resmen ne annem nede babam yanimda ya dügünümede 3bucuk hafta kaldi artik düsüniyorum evlenmesemmi esim olcak sahis daha iyi birine layik ailesi düzgün olan annesi babasi yaninda olan
Af allahim af
Herseyi icime atmaktan biktim aklimda soru isaretleri kaybolsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?