• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat bana ne zaman gülecek?

canım benim Allah yardımcın olsun bilirim çok zordur. çok iyi arkadaşlar edin iyi bir eşin olsun tez vakitte inşallah. ayırca çok güler yüzlü olmak bazı insanların gıcığına gidebilir sen doğal ol çok iyi bir dost edinirsin inşallah ayrıca kendi başına gezebilirsin kulaklığını tak gözlük tak şapka tak merak ettiğin yerler git kendine ödül ver kendine sevdiğin bi şey ısmarla. Allah yardımcın olsun senin ve hepmizin dua et canım

evet talihsizlikler çok yaşadım yaşamayada devam ediyorum.artık gücüm kalmadı hiçbir şeye.ilaç içip ölmek stiyorum.neden kimse beni sevemiyo neden kimse beni arayıp sormuyo ne yapdım ben insanlara? neden bu kadar çaresizim.benden küçükler bakıyorum neler neler yapıyolar ama ben hiçbir şeyy.kimsem yokkk.kime iyi desem kötülüğünü görüyorum.napıcam ben allah da beni sevmiyo.sevse bu kadar dert vermezdi.

Allah sevdiği kullarına dert verirmiş. Ben de bu düşünceyle ayaktayım herşeye rağmen.

benim arkadaşım olurmıusun:) tatlım nedmek ölmek istemek,bunalıma girmişin,bende senin gibi işten ewe ewden işeydi,üstelik nişanlımda,iş kolikti,oda bana vakit ayırmaz,nese tatlım,nasıl bi işin,var,yani çewrendeki,iş arkadaşlarınla,samimiyetin yokmu.inanki hayattan kopucak kadar kimse değmez,sana diyim,elbet,doğru,insanı,bulacaksın,buna inanıyorum,sen sabret,yetrki.
evet talihsizlikler çok yaşadım yaşamayada devam ediyorum.artık gücüm kalmadı hiçbir şeye.ilaç içip ölmek stiyorum.neden kimse beni sevemiyo neden kimse beni arayıp sormuyo ne yapdım ben insanlara? neden bu kadar çaresizim.benden küçükler bakıyorum neler neler yapıyolar ama ben hiçbir şeyy.kimsem yokkk.kime iyi desem kötülüğünü görüyorum.napıcam ben allah da beni sevmiyo.sevse bu kadar dert vermezdi.

Back
X