hayat beni neden yoruyorsun?

angelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
179
0
46
Çanakkale
hani bazen her şey ters gider ya hayatta... her şey üstünüze gelir, tüm kapılar yüzünüze kapanır, bütün aksilikler
sizi bulur... can sıkıcı, moral bozucu bir dizi olay peş peşe gelir... yaklaşık 2 yıldır ben bu durumu yaşıyorum kızlar
2 yıl yaa dilekolay tam dibe battım artık daha kötüsü olamaz derken can sıkıcı bir şey oluveriyor... irili ufaklı sürekli moral
bozucu durumlar... yaa bi işimde mi rast gitmez???
çok yoruldum artık nefes almaya ihtiyacım var ama olmuyor işte her fırsatta beni boğmaya çalışan bir şeyler çıkıyor...
murphy yasalarına inanır oldum... yaşamak istiyorummmmm mutlu olmak istiyorum artık sadece ve sadece mutlu
yine de halime çok şükür en azından ailem hayatta diye teselli ediyorum kendimi ama bu hayat beni çok fena yoruyor 2 yıldır
yardımcı olabilme ihtimaliniz snrm yok bana umutsuz vakayım ama en azından dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim...
umarım hepimiz dertsiz,tasasız keyifli hayat süreriz kızlar
sadece paylaşmak istedim

Allah hepimizin yardimcisi olsuun..
Bende son gunler kendimi cok kotu hissediyorum.
Sanki elim kolum bagli.
Ahhh Ahh

valla içim şişti benim 2 yıldır ağlamaktan cnm
hani tam doğruldum diyorum yine bir tekme yiyorum... n ekadar pollyannacılık da yapsam artık daraldım yaaaaaa olmuyor

hahaha ayy sinirden guldum. bu konuyu ben acmis gibiyim. 2009 un eylul ayindan beridir butun islerim ters gitti. butun kapilar yuzume kapandi. hala da kapaniyo. kursun dokturdum dualar ettim. olmadi olmadi. kor talihim kara bahtim!!!

'seni çöpe atacağım poşete yazık' çağrıştı. hep serdar ortaç'ın yüzünden. gerçekten büyük müzik adamı taktir ettim..

Son düzenleme:
hahaha ayy sinirden guldum. bu konuyu ben acmis gibiyim. 2009 un eylul ayindan beridir butun islerim ters gitti. butun kapilar yuzume kapandi. hala da kapaniyo. kursun dokturdum dualar ettim. olmadi olmadi. kor talihim kara bahtim!!!
aynen ben yazmış gibiyim bunu, o kadar bunaldım ki çok şeyi içime attım, artık en ufak bişeyde sinirleniyorum, bütün terslikler üst üste geliyo offf be

ya arkadaşlar alakasız olcak ama nereye yazcağımı bişemedim konu başlığı nerden açabilirim?
bir derdim var bölümüne konuların göründüğü sayfaya gel sol üst köşede yeni konu aç var

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse kızlar en azından yalnız değiliz, yani hiç değilse biz gibi bir çok insan bu durumda yani tek insan biz değiliz bu durumda olan dünyada...
ay bu da züğürt tesellisi oldu ya resmen ne yapıcaz artık

'seni çöpe atacağım poşete yazık' çağrıştı. hep serdar ortaç'ın yüzünden. gerçekten büyük müzik adamı taktir ettim..

hahahah ilahi arkadaşım güldürdün beni yaa
ama başlığı atarken bilinçaltıma yerleşen serdar ortaç parçaından etkilenmedim desem yalan olur

hayatın yormadığı varmıdır acaba..herkez çok yorgun....
herkeze sabır versin rabbim..zor hayat çok zor

bu hayat hepimizi çok fena yoruyormuş meğer kızlar... :44:
amaaann boşverelim her şeyi en iyisi...
hayat boş, eğlen coş

aynen ben yazmış gibiyim bunu, o kadar bunaldım ki çok şeyi içime attım, artık en ufak bişeyde sinirleniyorum, bütün terslikler üst üste geliyo offf be

ayneeeeen

hayaaaaaaaaaaaaat beni neden yoruyosuuuuuuuuuuuuun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…