hayat bize son oyununu oynamış :(

kendinizi suclamayin,evlat sahibi olup olamamak insanin elinde olan seyler degil,tamamen takdir-i ilahi.
Allah esinize rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
suan aglayin acinizi yasayin ama emin olun omur boyu aglamayacaksiniz.
esinizde sizin bi omur mutsuz olmanizi istemezdi.
Allah sabrinizi arttirsin.

kendinizi suclamayin,evlat sahibi olup olamamak insanin elinde olan seyler degil,tamamen takdir-i ilahi.
Allah esinize rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
suan aglayin acinizi yasayin ama emin olun omur boyu aglamayacaksiniz.
esinizde sizin bi omur mutsuz olmanizi istemezdi.
Allah sabrinizi arttirsin.
Sağolun.allah hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı

Allah sabır, güç versin canım, inan babasız evlat büyütmek seni çok zorlardı, o çocuk içinde büyük travma olurdu, o yüzden o konuda öyle düşünme, Allah yazmadıysa mümkünü yok olmaz, çocuk işi senin elinde değil ki, olsa 10 yıl içinde mutlaka olurdu...Bol bol dua et, gerisini Allah'a bırak, çalışıyor musun? kendine bir meşgale bul

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım.
insanın en sevdiği kişi kaybetmesi hayatını durduruyor bitiriyor sanki
dr dan yardım al mutlaka hayat devam ediyor Allah yardımcın olsun.

Allah sabır, güç versin canım, inan babasız evlat büyütmek seni çok zorlardı, o çocuk içinde büyük travma olurdu, o yüzden o konuda öyle düşünme, Allah yazmadıysa mümkünü yok olmaz, çocuk işi senin elinde değil ki, olsa 10 yıl içinde mutlaka olurdu...Bol bol dua et, gerisini Allah'a bırak, çalışıyor musun? kendine bir meşgale bul
Sağolun.Çalışıyorum memurum.bi işte kafa dağıtabiliyorum zaten.ama eve gelince yalnızım .Hatıralarla baş başa.

başın sağolsun. bu durumlarda ne denir pek bilmem. ama her işte bi hayır vardır kanısındayım. düşün mesela bi çocugunuz olsaydı eger babasız büyüyecekti. Allâh sabır versin

başın sağolsun. bu durumlarda ne denir pek bilmem. ama her işte bi hayır vardır kanısındayım. düşün mesela bi çocugunuz olsaydı eger babasız büyüyecekti. Allâh sabır versin
Sağolun.onun hayatta tek istediğiydi bi çocuk.o yüzden üzülüyorum.muradına eremediğine ve buna da benim sebep olduğumu düşünüyorum.dediğiniz gibi olsa belkide ben iyi yetiştiremeyecektim ve belkide hayırsız olacaktı.allah bilir.

Sağolun.onun hayatta tek istediğiydi bi çocuk.o yüzden üzülüyorum.muradına eremediğine ve buna da benim sebep olduğumu düşünüyorum.dediğiniz gibi olsa belkide ben iyi yetiştiremeyecektim ve belkide hayırsız olacaktı.allah bilir.
Hayır sakın öyle düşünme. herşey Allâhtan gelir. unutma bunu. iyilik kötülük çocuk yediğimiz ekmek içtiğimiz su. şu dünya da aklına gelebilecek tüm nimetleri Allâh bizlere veriyor. yani biz kendimiz yapmıyoruz çocuguda yapamadığımız gibi. bu şekilde düşün.

Sağolun.Çalışıyorum memurum.bi işte kafa dağıtabiliyorum zaten.ama eve gelince yalnızım .Hatıralarla baş başa.
Dayanamadığın anlarda bi abdest al, açıklamalı meali olan Kuran oku,okudukça bu hayatın ne kadar yalan olduğunu, asıl hayatın daha başlamadığını, peygamberlerin bile ne sınavlardan geçtiğini,sabredenin ve şükredenin asıl huzuru yakaladığını anlıyorsun,Allah'a teslim oldukça daha bi rahatlayacaksın inşallah...hepimiz birilerini bu hayatta kaybettik, kaybedicez, buna çare yok, bunu engelleme şansımızda yok,canı verende alanda O...Yalnızlık zor , bilmezmiyim:KK42:her gecenin bi sabahı olacak unutma, hep karanlık olmayacak bunu bil yeter...

Herkese çok teşekkür ederim .benim için dua edermisiniz.rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun.

Her sorunumda burayı açıp okuyodum.ama hiç üye olmayı düşünmemiştim.şuan doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum.çok sevdiğim eski eşimi kaybettim.2 ay oldu acısı hiç geçmiyo.10 yıl çocuk sahibi olmak için uğraşmıştık.hiç bi sorun yoktu ama olmadı.o çok istiyodu baba olmayı.o yüzden anlaşarak ayrılmaya karar vermiştik.ayrıldık ama birbirimizden hiç kopmadık.sonra tekrar evlenmeye karar vermiştik.çünkü birbirimizi çok seviyoduk.şimdi ona çocuk verememiş olmanın vicdan azabınıda yaşıyorum.insanlar ölüm acısına nasıl alışıyo anlayamıyorum.o benim herşeyimdi.çok iyi bi eş çok iyi bi insandı.keşke beni kırmış incitmiş olsaydıda şuan unutmak için bi bahanem olurdu.tekrar evlenmeye hazırlanıyoduk.çocuk işini unutmuştuk.tatil planları yapıyoduk.ama olmadı ansızın bi kazayla vefat etti benim herşeyim.yapayalnız kaldım koskoca evimizde.ona bi evlat veremedim.hep kendimi suçluyorum.dayanacak gücüm kalmadı.o melek gibi bi insandı benim için.beni hiç kırmadı aksine bi bayan olarak ben daha sinirliydim o hep sabırlı.onun gibi bi insanı kaybettiğime inanamıyorum.geçermi bu acı unutulurmu.bişey söyleyin.yoksa ölünceye kadar ağlıycakmıyım ben.çok hayallerimiz vardı.hepsi uçtu gitti.

başınız sağolsun.
biz insanız, toprağız.
acıya dayanabilmek fıtratımızda var.
toparlanmaya çalışın lütfen.

Back
X