Hayat böyleymiş,öğrenmiş oldum...

Kalbim acidi. Okurken

Teselli edermi bilmem ama aski ararken

Cogu kisinin basina gelen yanlis adam acisidir bu

Kendine dersleri cikarmissin

Onunde kocamaan bir hayat var

Ve kocamaan bir asksunacak sana aramaya devam

Bende ise yaramisti sende yarami bilmem

Sezen aksu dan GECER...

Geçer mi dersiniz?
Çok zor geçer gibime geliyor...Haketmedim diyorum,çok değer verdim ben.
Hiç beklemediği uzak yerlerde arabasının önüne atlayıp sürprizler yaptım,seviyor diye bir sürü şey aldım.
Kurduğum hayalleri söylemiyorum bile.Ben hep yanımda olsun istedim,bana o aşık oldu ama sonraları hep eksiktim ben,yalnız başıma yaşadım aşkı.Çok emek verdim ben çok.Herşeyi bir kenara attım,hasta olup ambulansla acillere düştüm gecenin 2sinde.Sırf uykusu bozulması diye aramadım bile.Ben çok sevdim,koklaya koklaya öperdim hep,içim titrerdi.Sıkılmasın diye kıskançlığımı bile içimde yaşadım ben.Ben çok sevdim,ben ilk kez sevdim,ben yapamıyorum,bilmiyorum.Güçlü görünmeye çalışıyorum,başka şeylerle ilgileniyorum.Karnım aç olmasa dahi kalkıp yemek yapıyorum,kitap okuyorum.Ama güçlü görünmekten yoruldum ben,anneme sarılıp sarsıla sarsıla ağlamak belki kendi gözyaşlarımda boğulmak istiyorum.Bir insan bir insanı ancak bu kadar çok sevebilirdi...

kıyamam sana. ne kadar güzel yazmışsın soluksuz okudum gözümden akan birkaç damla yaş ile birlikte. kendin herşeyin farkındasın zaten canın acıyarak unutacaksın ve dönüp baktığında sadece tecrübe olarak göreceksin geçecek bitecek sende biliyorsun.

Canim okurken sanki kendimi gordum sende..yaslarimiz ayniymis yasadigimiz duygular da o kadr benzer ki..benimkinin uzerinden tam bir sene gecti.ve eminim ki zaman seni de benim gibi iyilestirecek.evet icinde hep kaliyor birseyler,ama sen onu kendine bir ders olarak alirsan eskisinden daha da guclu oldugunu gorceksin,ki zaten yaran taze olmasina ragmen ne de guzel demissin "hayatta kimseye hakettiginden fazla deger verme". Tecrubeler insani olgunlstiriyor ve sanirim hayatta gercek birer yetiskin olabilmemiz icin hepimiz payimiza dusen kotu seyleri yasamak zorundayiz,yeter ki bunlar bizi yikmasin.

kıyamam sana. ne kadar güzel yazmışsın soluksuz okudum gözümden akan birkaç damla yaş ile birlikte. kendin herşeyin farkındasın zaten canın acıyarak unutacaksın ve dönüp baktığında sadece tecrübe olarak göreceksin geçecek bitecek sende biliyorsun.

Ama aşk bu,basit değil öyle üç harften oluştuğu gibi.Arabalar geçiyor kapının önünden,kalbim kanatlanıyor "Acaba pişman olup geldi mi?"diye.Yağmur yağıyor dışarıda ve her gelmediğini gördüğümde çocuklar gibi saklanıyorum perdenin arkasına,yağmura gözyaşlarım eşlik ediyor,hıçkırarak kalıyorum pencerenin önünde.Beraber minik bir saksıya çiçek dikmiştik,nergis...Her gün bakıyorum çimlendi mi diye.Ben çok kötüyüm,ağlayarak yazıyorum şu an.El ele yürüyen iki sevgili gördüm mü düşman kesiliyorum,kıskanıyorum belki de.Kar yağıyordu biz tanıştığımızda,karlar altında dans etmiştik tutkuyla.Bir tek beni tanıştırmıştı ailesiyle,özeldim ben,ilk ve tektim.Ama sonuna geldik herşeyin.Elimden tutup ileride yaşayacağımız eve götürmüştü beni,tek tek odaları göstermişti.Küçük olan oda çocuk odası olurdu,terasta mangal yakardık ailelerimiz gelince,hep kahkahalar savrulurdu koridorlarda,bir tanesi bir tanesi de yatak odamızdı,"Beğendin mi sevgilim?"demişti,"Burası,bu ev çok büyük,burası olmasın tek bir oda olsun yeter ki sen yanımda ol."demiştim en içten halimle,laf olsun diye değildi.Sigarayı da çoğalttım,kızardı sigara içmeme...Bir gün güneş gözlüğü hediye etmişti,"O güzel gözlerini herkes göremesin diye bi'tanem."notuyla.Ben yapamıyorum,olmuyor...Aldığım nefes bile boğuyor sanki beni,hem biz daha sinemaya gidecektik,"Evim Sensin"e...O bile olmadı işte,herşey yarım kaldı.Ben evet güçlüyüm,güçlüyüm işte gücümün yettiğince...Belki geriye dönüp baktığımda bir gün gülümseyerek hatırlayacağım bu üzüntülerimi ama şu an çaresizim sadece...

Back
X