Hayat çalıcılarla mücadele etmenin bir yolu var mıdır

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
merhaba kk.. bir sürü önemli dertlerin içinde belki dert bile sayılmayacak ama beni yavaşlatan bir durumdan bahsetmek istiyorum
İşyerinde bayan bi arkadaş var pozisyon olarak paralel sayılabilir ama ben ondan daha kıdemliyim.
Herneyse bu bayan 1,5 sene önce ğeldi ve ilk günlerde kendi halinde epey kilolu ve kimseyle konuşmayan biriydi. Ben aldım bunu kendi arkadaş ortamlarıma soktum insanlarla kaynaştırdım,buraya kadar sorun yok.
Benim de kilo sorunum var ve geçen yıl karatay tarzı beslenip kısa zamanda kilo verdim,hal böyle olunca etrafta çok olumlu tepkiler ve aynı dönem ğörevde yükseldim yani geçen yıl bir hayli parlaktı ve ben bu kadını fark etmiyordum. Fark ettiğimde epey bi zayıflamış,kendine müthiş bir çevre yapmış, hatta kıyafetleri takıları instagram paylaşımları bile benimkinin aynısı olmuş. Ben de aksine hızla kilo aldım işyerinde içime kapandım,işle alakalı sorunlar yaşadım kendimi saldım da saldım.
İşin ilginci bunun bana hep olduğunu fark ettim,öğrenim hayatımda yurtta,okulda işte özel yaşamımda. Hırslı ama silik biri beni bulur,ışığımı söndürür kendisi parlar da parlar ve benimle iletişimi kesilir bir şekilde..
Değişik bir kehanet kara büyü gibi bişe,
Sahi başına böyle bişe gelen var mı varsa durumu nasıl kotarıyorsunuz??
Sevgiler

Mesafe her zaman can suyudur :) kimseyle kendimi kiyaslamam. Ben bunu yaptim demek icin de kimseyle arkadaslik kurmam. Herkesin birbirine kattigi artilar eksiler olur olacaktir.

merhaba kk.. bir sürü önemli dertlerin içinde belki dert bile sayılmayacak ama beni yavaşlatan bir durumdan bahsetmek istiyorum
İşyerinde bayan bi arkadaş var pozisyon olarak paralel sayılabilir ama ben ondan daha kıdemliyim.
Herneyse bu bayan 1,5 sene önce ğeldi ve ilk günlerde kendi halinde epey kilolu ve kimseyle konuşmayan biriydi. Ben aldım bunu kendi arkadaş ortamlarıma soktum insanlarla kaynaştırdım,buraya kadar sorun yok.
Benim de kilo sorunum var ve geçen yıl karatay tarzı beslenip kısa zamanda kilo verdim,hal böyle olunca etrafta çok olumlu tepkiler ve aynı dönem ğörevde yükseldim yani geçen yıl bir hayli parlaktı ve ben bu kadını fark etmiyordum. Fark ettiğimde epey bi zayıflamış,kendine müthiş bir çevre yapmış, hatta kıyafetleri takıları instagram paylaşımları bile benimkinin aynısı olmuş. Ben de aksine hızla kilo aldım işyerinde içime kapandım,işle alakalı sorunlar yaşadım kendimi saldım da saldım.
İşin ilginci bunun bana hep olduğunu fark ettim,öğrenim hayatımda yurtta,okulda işte özel yaşamımda. Hırslı ama silik biri beni bulur,ışığımı söndürür kendisi parlar da parlar ve benimle iletişimi kesilir bir şekilde..
Değişik bir kehanet kara büyü gibi bişe,
Sahi başına böyle bişe gelen var mı varsa durumu nasıl kotarıyorsunuz??
Sevgiler

hiç bu kadar saçma birşey duymamıştım.
kadın kilo verdiği sizin geçen seneki halinize dönüştüğü için hayatınızı çaldı diye inanıyorsunuz yani.

:) anlaşılması zor veya gülünç bir konu olduğunun farkındayım ama benim giydiklerimin aynısını giyiyor aynı takıları takıyorsa evet çaldı derim yani

:) anlaşılması zor veya gülünç bir konu olduğunun farkındayım ama benim giydiklerimin aynısını giyiyor aynı takıları takıyorsa evet çaldı derim yani

siz de geri çalın o vakit.
yine yediklerinize dikkat edin.
kadın kendi kilolarını size ışınlamadı ya.
kendimi saldım diyen sizsiniz.

O nasıl bir şey çok değişik geldi söylediğiniz şey,tersine nasıl çevrilir ki bu durum:kızgın:
Bu teoriye gore biri senden istemeden veya sen ondan izin almadan bir sey yaparsan kisiyi etkileyen onun tekamulune girmis oluyorsun ve bu onu yuksletirken seni eksiltir...yani kizcazin belki de o cevreyi kendi eliyle yapmaliydi bazi bedelleri odeyerek veya bazi hayat dersleri alarak ama sen araya girip cevreyi sundun onune...cok ince isler...donusu yok sende bedel oduyorsun bunu yaptigin icin...merak etme yoluna gircek bu sadece bir gecis

İyi de piyasa tek tip

Heryerde aynı tarz giysiler vs var
:/ o kadar da değil yaa, görseniz anlarsınız zaten demek istediğimi çünkü bu benim düşüncem deıil iş arkadaşlarım fark etmişlerdi ilk evet baktım ben olmuş

Back
X