- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Ücretli öğretmenlik yaptığım okul çok fakir bir semtteydi. Öğrencilerim çok fakirdi. Çok duygusal biriyim ki onları gördükçe ne kadar şükürsüzüm isyankarım diyordum. Çogu zaman okula büyük çikolata şeker tarzı şeyler götürüp ders esnasında yiyip sohbet ediyordum. Dertleri çok büyük aileler fakir bilinçsiz montları bile doğru düzgün yok. Benimde düğün hazırlıklarım vardı maddi olarak çok sıkışıktım. Zaten ücretli öğretmenlik maası çok az. İçten içe çok üzüldüm. Evlendim işten çıktım bu dönem okula gitmicem. Her şey çok pahalı eşimden aldıgım paranın bir kısmını biriktirmek istiyorum ordaki bir öğrencime yardım amaçlı kullanmak istiyorum. Eşime söylemeden yapmak istiyorum nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Bir yandanda eşim bana ev masrafı için veriyor onun parası diye düşünüyorum. Eşim yardımsever biri değil çok kazanıyor altında çok lüks arabası var. Kazandığı parayla ülke ülke gezmiş. Hiç bu konularla uğraşmaz. Eşimin bu yönlerini sevmiyorum. (İşe gir kendin para kazan demeyin çünkü kpss çalışıyorum)