hayat cok kisa

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
73
Almanya
slm ben yeni katildim araniza kadin olmak kolay degil anne olmak dahada zor biz millet olarak genis aileyiz icice yasadigimiz icin sorunnlarimiz cok oluyor kapimizi kapatamiyoruz insanlar mutlulugu ve üzüntügü paylasinca rahatlar burasida ögle bir yer belki kimseyle böyle rahat konusup anlatamayiz herkesin kendine göre sorunu var insan yaslandikca olgunlasiyor gencken kizilan seye yillar sonra gülümseyeceksiniz önemli olan saygi ve sevgigi kaybetmemek kaybedilen seyler cok zor yerine gelir bu arada yasim 46 bende zor günler yasadim efkarlaninca paylasirim Hayat hherseye ragmen güzel selamlar

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Arkadsim ne güzel anlatmissin,insan kirk yaslarina geldiginde bir evrim yasiyor,önce büyüklerin kaybi cocuklarin büyümüs olmasi,kirisikliklar baslamis yillar gecmis kendim icin ne yaptim hic ,iste o anda bir sirkelenip yapmak istediklerimize yöneliyoruz,bakiyoruzki ne saglik izin veriyor nede o eski enerji kalmis,sizin anlattiginiz gibi bende 48 yasindayim,icimdeki enerji tükendi gelgelelim beynim hep genc cocuklarima örnek olmak istiyorum daha hayattayim yikilmadim diyorum bazende asiriya kacip gencler gibi giyiniyorum,bakimimi ihmal etmiyorum.dedimya enerji olmadigi icin hersey sinirli oluyor cok sükürki yürüyoruz kendi isimizi kendimiz yapiyoruz ac degil acikta degiliz.genclere bunu anlatmaliyiz hep iyi güzel düsününki olacaklarda güzel olsun kötü seyleri hemen unutmaya calisin baska seylerle mesgul olarak hayatin tadini cikarin giden yillar birdaha geri gelmiyor.

fikirlerimiz bir, düsüncerimiz ayni arkadasim cok doluyuz yoryunuz ama Hayat cok güzel Beterin beteri var halimize sükür herseye pozitif bakmak lazim nasil düsünürsek ögle oluyor bunu gec anladik o Zaman sartlar ögleydi malesef saglik gidince anliyoruz genclere takmayin herseyin Zamana ihtiyaci var kavgaya gürültü insanin ömrünü caliyor Zaman su gibi akiyor............ sevgiler

bende herşeyi çok fazla kafaya takıp ağşlar sızlarım. bazen saçma bir şekilde ömrümü tükettiğimi düşünürüm ama birseye üzüldüğümdede engel olamam yine çok fazla yıpratırım kendimi. annemde şimdi iyisin ama bu kafaya herşeyi takmalarının karşılığını yaşın ilerlkeyince alacaksın ve çok pişman olacaksın der. sanırım yaşamadan anlayamıyoruz bazı şeyleri. :S

Anneniz hakli gencken bizde pek Kulak asmazdik tecrübeler iyi yada kötü gene birseyler kazandiriyor kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…