Hayat cok sıkıcı :(

Ozele Gore daha uygundur diye dusunuyorum bütçeniz var mı bunun ıcın

Sağlık guvencemiz var ama fakültede geçerli olur mu bilmiyorum. Babamla dün konuştum diyor ki 30 40 milyar isterlerse yaptiramayiz dedi şok oldum. Bu kadar isteyeceklerini zannetmiyorum.

Ben anlamıyorum nasıl başarıyorsunuz sıkılmayı. Bana gün yetmiyor. Bu yüzden çok az uyuyorum. 2-3 gibi uyuyup sabah erken kalkıyorum. Çünkü gün içinde sorumluklarımı yerine getirip, akşam dokuzdan sonra da kendi istediklerimi yapıyorum. Yapılabilecek yüzlerce eylem var. Kitap, müzik, sanat, film. Mesela şey olmuyor mu? Aklınıza bir konu takıldığında ki bu konu uğur böceklerinin benekleri bile olabilir. Bununla ilgili İnternette araştırma yapıp onlarca bilgi edinmek. Bir sürü sekmede yorumlar, makaleler okumak. Bu en basitinden oldukça vakit alan ve insana çok şey katan minnak bir eylem.

Artık her bilgiye, her şeye çok rahat ulaşılabiliyor ve böyle bir çağda sıkılmayı başarmak imkansız. Ben çocukken internet yoktu, ergenliğimde de her evde yoktu. Ansiklopedileri yalayıp yutmuştum sıkıntıdan. Hala saklarım onları :) babam sağlıkçı, onun sağlık kitaplarını okurdum. Çengel bulmaca manyağı olmuştum. O imkansızlık içinde sıkılmak mümkündü de, şimdi bu çağda mümkün değil.

Neden bilmiyorum ama bu aralar çok sıkılıyorum. Üniversiteler de tatil oldu. Zaten doğru düzgün arkadaşım da yok. Yuzumdeki asimetriden kurtulmak için gün sayıyorum haftaya randevum var. Aşık olmak istiyorum. Asik olmayi ozledim. Ama etrafta doğru düzgün erkek yok. Herkes iki yuzlu olmus. Çok sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim? :KK43:
Arkadaslik sitesinden bulabilirsin

Sağlık guvencemiz var ama fakültede geçerli olur mu bilmiyorum. Babamla dün konuştum diyor ki 30 40 milyar isterlerse yaptiramayiz dedi şok oldum. Bu kadar isteyeceklerini zannetmiyorum.
Umarim o kadar istemezler gercekten cok yuksek hadı bakalım gelişmeleri Burdan yazarsınız

Yok artık daha neler. Bahsettiğiniz burun ameliyatı ise en kral estetik cerraha fiyat sormuştum 3 yıl önce 18 bin demişti herşey dahil. Biz de ünv hastanesinde doçente yaptırdık toplamda cebimizden 1000 tl çıktı. İkisinin arası da mutlaka vardır

Umarim o kadar istemezler gercekten cok yuksek hadı bakalım gelişmeleri Burdan yazarsınız
Yok artık daha neler. Bahsettiğiniz burun ameliyatı ise en kral estetik cerraha fiyat sormuştum 3 yıl önce 18 bin demişti herşey dahil. Biz de ünv hastanesinde doçente yaptırdık toplamda cebimizden 1000 tl çıktı. İkisinin arası da mutlaka vardır

Kesinlikle bence de o kadar istemezler. Çarşamba günü çene cerrahına randevum var. Estetik cerrahi için de randevu arıyorum. Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktorlar iyi midir sizce?

Back
X