Hayat devam ediyor.. ama bana degil

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Belki beni hatirlarsiniz esimin bana yaptiklarini anlatmistim kardesimle eskisi gibi konusmamaliymisim artik evli bi bayanmisim kafasinda kurmasi ve en son sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun demesini yazmistim. Bide hatirlarsaniz ailesi beni hic aramadi babasi 1 kere aradi o da sende soyle yapmissin demek icin annesi hele hic aramadi gecen esimin kiz kardesine denk geldim sosyal hesapta nisanlanmis o kadar agirima gitti ki ben 2 aydir babamin evindeyim bosanma surecindeyiz bir kere olsun aramadilar sormadilar ve kizlarini nisanlamislar kisaca onlar icin hic sorun degil ve hayat devam ediyo ama yediremiyorum benim hayat devam edemiyo hergun bana denilen laflar geliyo modum dusuyo kendime o kadar kiziyorum ki hicbiseyin tadini cikartamiyorum kendime gaz vermeye calisiyorum bak umurlarinda degil hayat devam ediyo snnde devam etmeli diye o an iyi oluyorum ama gene aklima geliyo cok dua ediyorum cok yoluma devam etmek istiyorum

bol bol dua et canim hakli olan sensin sonucta. ilahi adelet diye bir sey var. eninde sonunda hak yerini bulur korkma. insallah her sey cok guzel olacak senin için.

Hiçbişi dışardan göründüğü gibi değildir emin ol.
2 ay yaşadıklarını unutmak için kısa bi süre.
Daha uzun zamana ihtiyacın var sadece.
Geçecek, sabret.

Çok özür diliyerek,sevinmeniz gereken yerde niçin gücünüze gider ki.
illa adamın ya da ailesinin kapınızda yatması mı gerek.
Herkes vazgeçilebilir.
Niye böyle bir gerçeklik varken herkes bunu reddeder anlamıyorum.
Sevin kendinizi biraz lütfen.
Kadınların bu kadar güçsüz olabilmesine anlam veremiyorum bazen

Çok özür diliyerek,sevinmeniz gereken yerde niçin gücünüze gider ki.
illa adamın ya da ailesinin kapınızda yatması mı gerek.
Herkes vazgeçilebilir.
Niye böyle bir gerçeklik varken herkes bunu reddeder anlamıyorum.
Sevin kendinizi biraz lütfen.
Kadınların bu kadar güçsüz olabilmesine anlam veremiyorum bazen
Seviniyorum bi yandan tabikide kapimda yatmasinlar ama yine gucume gidiyo namusuma kadar laf soylendikten sonra bir kere bile aranmadiktan sonra insan bu insanlara nasil deger vermisim diye uzuluyo ve her ne olursa olsun laflar yenilcek yutulcak laflar degil bi anda aman kurtuldum gucluyum olmuyo malesef keske olsa

Seviniyorum bi yandan tabikide kapimda yatmasinlar ama yine gucume gidiyo namusuma kadar laf soylendikten sonra bir kere bile aranmadiktan sonra insan bu insanlara nasil deger vermisim diye uzuluyo ve her ne olursa olsun laflar yenilcek yutulcak laflar degil bi anda aman kurtuldum gucluyum olmuyo malesef keske olsa
Olur ama bir yerden başlaman lazım.
Onlara değil kendine odaklan.
Ne kadar gereksiz şeylerle canını sıktığını düşün ve hemen vazgeç artık bunu yapmaktan gibi.

Belki beni hatirlarsiniz esimin bana yaptiklarini anlatmistim kardesimle eskisi gibi konusmamaliymisim artik evli bi bayanmisim kafasinda kurmasi ve en son sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun demesini yazmistim. Bide hatirlarsaniz ailesi beni hic aramadi babasi 1 kere aradi o da sende soyle yapmissin demek icin annesi hele hic aramadi gecen esimin kiz kardesine denk geldim sosyal hesapta nisanlanmis o kadar agirima gitti ki ben 2 aydir babamin evindeyim bosanma surecindeyiz bir kere olsun aramadilar sormadilar ve kizlarini nisanlamislar kisaca onlar icin hic sorun degil ve hayat devam ediyo ama yediremiyorum benim hayat devam edemiyo hergun bana denilen laflar geliyo modum dusuyo kendime o kadar kiziyorum ki hicbiseyin tadini cikartamiyorum kendime gaz vermeye calisiyorum bak umurlarinda degil hayat devam ediyo snnde devam etmeli diye o an iyi oluyorum ama gene aklima geliyo cok dua ediyorum cok yoluma devam etmek istiyorum

Hayır size neden devam etmiyor hayat? Çok mu meraklısınız onlara? Boşverin ya sizi takmayanı umursamayani siz ne umursuyorsunuz.

Eşinizle durumlar nası

Meseleni tam bilmiyorum ama dunyanin en kotu insanida olsa aliskanliklar kolay degismez bosluk olur hemen atlatmayı beklemeyin zamanla gececektir namusuma laf etti diyosun boyle bi insanı düşünme bile

Back
X