• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat devam ediyor ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
En büyük hayalım ;
en özel hastanede uzun saçlarımı taratıp bebeğim kucağımda mutluluk pozları vermekti eşimle bebeğim le
Sonra da çok güzel olurdu çok güzel
Yaşayıp gidecektim herkes gibi günlük telaşlarla
Gerçek ise ;
Abar topar gidilen
hastanelerde erken Doğumdan ameliyattan
Histereskopiden kürtajdan opudan ardı arkası gelmeyen tedavilerden yılmış bedenimi iyileştirmeye çalışmak
Elimde yığınla dosya ile bize bebeğime ne olduğunu anlamaya çalışmak

Üniversiteden bir arkadaşım vardı gel dedi kavimlergocu yaralarımızı birlikte saralım çıkalım bir yolculuğa sabah gelicem dedim akşam vazgeçtim
Kalsam belki bir dr bulurdum da oluverdi bebeğim
Belki bir kapı açılırdı da oooo çok maliyetli tedavinim için para bulurdum .
Yine mesaj attım sana ayıp oldu ben gelemeyeceğim
Eşime yüzbinlerce kez sordum gideyim mi ?
Yooo kalayım
Şimdi otobüsteyim Ankara yolundayım
Bizim memlekete gideceğiz toprağıma
Yaralarımı saracağım
Herkesten sakladığım
O çoçuğunuz yok mu diyenlerin
Benim çocuğumun erken doğmasına sebep olup kendi çocuğunu nazar değireceğim diye benden saklayan tuhaf görümcemin eşimin ailesinin kulaklarım da çınlayan yattın yattın da çocuğu zorla doğurdun diyen vicdansız laflarının açtığı iyileşmeden yaramı iyileştirmeye
Offf yazdıkça yazdım zaman geçiyor ömür bitiyor
Şimdi memlekett

çok üzüldüm, seni tanımak isterdim. öncelikle çok geçmiş olsun canım.
yaralarını umarım sararsın ancak ben eşini merak ettim, yanında mı? sana destek oluyor mu? ailesine karşı dik duruyor mu? herkes yaptığı kötülüklerin cezasını çekecek merak etme. hadi gelsene dertleşelim biraz.

çok üzüldüm, seni tanımak isterdim. öncelikle çok geçmiş olsun canım.
yaralarını umarım sararsın ancak ben eşini merak ettim, yanında mı? sana destek oluyor mu? ailesine karşı dik duruyor mu? herkes yaptığı kötülüklerin cezasını çekecek merak etme. hadi gelsene dertleşelim biraz.

Allah a havale ettim . Eşimde yanımda sağolsun.
Bir çantaya koydum iki üç çift kıyafet
Çıktım yola
Zaten bizim oralar da bağlar var gezeceğim

Kulaklıkta bir şarkı sanki beni anlatıyor:
Gel otur yanıma hallerimi söyleyim
Halimden anlamaz ben o yâri neyleyim
Gesi bağlarında üç top gülüm var

Ey Allah tan Korkmaz sana bana ölüm var
Ölüm varsa bu dünya da zulüm var

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım
Derdine derman versin..
İkimizde melek annesiyiz
İkimizde bu dünyada yaşanacak
En büyük acıyı yaşadık.. "evlat acısı.."
Unutulmayacak yaşananlar ama inan bana
Kardeşleri gelicek evlatlarimizin..
O bizi kıran, yaralayan, gizli gizli ağlatan insanlar da elbet karşılığını alacaklar ....

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım
Derdine derman versin..
İkimizde melek annesiyiz
İkimizde bu dünyada yaşanacak
En büyük acıyı yaşadık.. "evlat acısı.."
Unutulmayacak yaşananlar ama inan bana
Kardeşleri gelicek evlatlarimizin..
O bizi kıran, yaralayan, gizli gizli ağlatan insanlar da elbet karşılığını alacaklar ....
Tatlım benim bebeklerimiz olsa herşeyi unuttursa
Yaşadıklarımız masal mıydı? Hayalmıydı?
Desek

10 haftalikken bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim kürtaj oldugmun ertesi gunu sirf kafam dagilsin acimi unutayim diye işe gittim . Isyerinde dengesizin teki geldi ve "Senin işe ihtiyacin vardi kendin öldürmedin dimi bebegini" demesiyle şok yaşadim . Dengesiz patavatsiz hadsiz insan cok. Goz ardi edeceksin hergun cigerim yansada Elbet vardir Rabbimin bir bildigi diyip acimi icime gömüyorum.. Tek degilsin canm dua et bol bol..

10 haftalikken bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim kürtaj oldugmun ertesi gunu sirf kafam dagilsin acimi unutayim diye işe gittim . Isyerinde dengesizin teki geldi ve "Senin işe ihtiyacin vardi kendin öldürmedin dimi bebegini" demesiyle şok yaşadim . Dengesiz patavatsiz hadsiz insan cok. Goz ardi edeceksin hergun cigerim yansada Elbet vardir Rabbimin bir bildigi diyip acimi icime gömüyorum.. Tek degilsin canm dua et bol bol..
Allah' ım insanlara akıl fikir versin

Ağızdan çıkar her söz tüm Evreni dolaşıp sahibine döner

Allah onları ıslah etsin

Sen de iki insan göreyim de ev üzerime gelmesin diye gitmişsindir.
Yazık ya cahillik işte inanırmısın çok kültürlü birikimli insan tanıdım
Kalp kırmamak için titriyorlar Allah ta onları iyi yerlere getirmiş
Nerde kıyıda köşede kalmış bir yerlere gelsede gönlü aç hırsının kurbanı olmuş insan var ağzı zehir saçıyor ama o kötü sözler onları buluyor .

Allah' ım insanlara akıl fikir versin

Ağızdan çıkar her söz tüm Evreni dolaşıp sahibine döner

Allah onları ıslah etsin
Aynen canm Allaha haval ediyorum , tamam ihtiyacim vardi ama yine ben cocuklarim icin uğraştim bebegimin kalbni durdurmam icin cok buyuk bir cani olmam gerekiyor sanirim .

Sen de iki insan göreyim de ev üzerime gelmesin diye gitmişsindir.
Yazık ya cahillik işte inanırmısın çok kültürlü birikimli insan tanıdım
Kalp kırmamak için titriyorlar Allah ta onları iyi yerlere getirmiş
Nerde kıyıda köşede kalmış bir yerlere gelsede gönlü aç hırsının kurbanı olmuş insan var ağzı zehir saçıyor ama o kötü sözler onları buluyor .
Aynen canm aynen diger arkadaslarim da bakma sen o patavatsiza dediler onunda işe ihtiyaci olduğu icin korunuyor ama aynisi başina gelirse soracagim bana sordugunu. Yine de rabbim kimseye yaşatmasin ama cok kiziştm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X