Hayat enerjim yok.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında hayat enerjisi fln dedim ama benim sıkıntım genel olarak kendime yetemiyorum.
Şöyle anlatayim; sabah uyanıyorum ,hiç ama hiç enerjim olmuyor.. sonra bir şekilde annemle kahvaltı hazirliyoruz. Kahvaltı yaptıktan sonra masa toplamak,bulaşık yıkamak gözümde o kadar büyüyor ki..Bir de annem pek ilgilenmiyor birazcık hasta çünkü. Devam edeyim; o bulaşıgi yikasam dahi diğer odalara geçmek içimden gelmiyor..Temizlik hiç bitmeyecek gibi geliyor..Bazen de oluyor her yere dip bucak giresim geliyor telef oluyorum.. Kendime de vakit ayiramiyorum adam akıllı.. Kendime de bakamıyorum yani.. neden böyle bilmiyorum. En son 2 3 ay önce gittiğim de kan degerlerim de gayet iyiydi..ne yapabilirim..

Havalardan olabilir. Sıcaklar insanı bunaltıyor... Kararlı olursanız her işin altından çabucak çıkarsınız. Her sabah ılık duş sizi kendinize getirir.

Neden yok? Yani uygun da olsa bi tane alacak durumunuz yok mu? Aslında çok büyük kolaylık bulaşık makinası.
O işlerin arasında mutlu olmanın güçlü olmanın imkanı yok.
Aslında alınır ama ev biraz masraflı.. yalnız sadece bulasiklar değil mesela buzdolabının içi bana dert oluyor sileyim diyorum gozumde yemiyor ama hep dert ediyorum

Aslında öyle büyük birşey yok.. ama ruhen de bir daralmislik var bunu hissediyorum..

Bende de oluyor o zaman zaman.
Bu ev nasıl süpürülecek şu bardağı kim yıkayacak şimdi diye düşünürüm.
Ben işlerimin yolunda gitmemesine ve iş stresine bağlıyorum bunu. Acaba sizde de mi aynı şeyler var diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…