Hayat herkese aynı diğil maalesef

kar-tanesi

hasbunallahu ve ni'mel vekil
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
25
16
3
Arkadaşlar, kısaca şöyle başlıyim. Bu aralar canım gene çok sıkkın, sanki kendi içimde boğulup gidiyorum. Fazla uzatmiyim. 5 senelik evliyim ve 31 yaşındayım.çocuğumuz yok Rabbim daha nasip etmedi, İnşallah kucağımızı boş bırakma. Bunu zaten tek yaşayanlar anlar Rabbim kimseyi evlat sahibi olamamakla sınamasın. Gerçekten bu durumunuzu öğrenen ve dost sandığınız kişilerden darbe yiyorsunuz. Zaten çocuk sahibi olamayan bizler diğer kişilerden farklı oluyoruz. Nasıl diyim çabuk alınabiliyoruz, çabuk sinirlene biliyoruz ve de küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz. Gene bilirtiyim bu durumu gerçekten yaşayanlar anlayabilir ya da ailesinde yaşayan. Bazen iş yerinde yaşadığım stres beni çok üzüyo daha hassas olduğum için çabuk sinirlenebiliyorum ama aslında sakin biriyimdir ama bilmiyorum artık bu özel durumumdan mı. Alınıyorum, sinirleniyorum. Belli etmemeye çalışıyorum eşime, ama ne kadar belli etmemey çalıssamsa tabikide anlıyo. 4 defa tüp bebek denedik olmadı. Kendimi çalışmaya zorunlu hissediyorum. Acaba işten çıksam mı diyede çok düşündün, ama bütün bu ağırlığı eşimede yüklemek istemiyorum. Tedaviler çok pahalı. Allahım inşallah gerek kalmaz tedaviyede kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim bu mucizeyi herkese yaşatsın. Gerçekten psikolojisi bozuluyor insanın. Hiç kolay diyil...

İnşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz. Çok iyi anlıyorum sizi. Allahım nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.

Saolun arkadaşlar inşallah, yalnış yazmış olabilirim kelimeleri, türkiyede okumadım. Kusura bakmayın şimdiden.

İsten ayrildignda daha kotu olursun psikolojik olarak. Cunku dusunmeye daha cok vaktin olacak, kendini hirpalayacaksin. Oncelikle para icin degil ruh halin icin calismaya devam et. İnan insan suslenip, 2 insan gorunce kendini daha iyi hissediyor. İnsallah en kisa surede cocuk sahibi olursunuz

Olur olur, sizin de olur. Hemen bozmayın psikolojiyi. Burada bir üye vardı onun da çocuğu olmuyordu, açtığı konuda maddiyattan bahsetmiş falan... Tamam, maddiyat gerektiren şeyler bunlar, herkes kabul ediyor ama o kişi eşinin ailesinin parasına kafayı o kadar takmıştı ki görümcesinin kullandığı telefondan tutun da o eve giren aylık paraya kadar hepsinde gözü varmış gibi konuşmuştu. O aile yardım etmeye mecburmuş falan guya... Sonra birileri çıktı dedi ki tamam mal mülk olabilir ama size yardım etmeye mecbur değiller, içlerinden gelirse yaparlar ama gelmezse de yapmazlar, mecbur değiller, kendini üzme falan dedi diye millete söylemediği söz kalmamıştı burada. İnsanların analığından girip babalığından çıkmıştı. Bu hayatta hiç kimsenin işi dört dörtlük girmiyor, siz yeter ki istemeyi bilin ama, bence bu da önemli bişey. İçimden geldi söylemek istedim bunu sadece, genel anlamda.

İşten ayrılma, böyle kafan dağılıyor. Evde kurup kurup, daha kötü olursun.
Allah gönlünüze göre nasip etsin, ancak herşeyin hayırlısı. Üzerine fazla düşmemeye çalış.

Olur olur, sizin de olur. Hemen bozmayın psikolojiyi. Burada bir üye vardı onun da çocuğu olmuyordu, açtığı konuda maddiyattan bahsetmiş falan... Tamam, maddiyat gerektiren şeyler bunlar, herkes kabul ediyor ama o kişi eşinin ailesinin parasına kafayı o kadar takmıştı ki görümcesinin kullandığı telefondan tutun da o eve giren aylık paraya kadar hepsinde gözü varmış gibi konuşmuştu. O aile yardım etmeye mecburmuş falan guya... Sonra birileri çıktı dedi ki tamam mal mülk olabilir ama size yardım etmeye mecbur değiller, içlerinden gelirse yaparlar ama gelmezse de yapmazlar, mecbur değiller, kendini üzme falan dedi diye millete söylemediği söz kalmamıştı burada. İnsanların analığından girip babalığından çıkmıştı. Bu hayatta hiç kimsenin işi dört dörtlük girmiyor, siz yeter ki istemeyi bilin ama, bence bu da önemli bişey. İçimden geldi söylemek istedim bunu sadece, genel anlamda.
Zaten eşimin ailesinden beklentim yok. Allah a şükür hep kendimiz yaptık tedavileri. Demek istediğim işten çıkıyim rahatliyim diyorum ama biliyorum bu seferde eşime maddi destek olamıyorum diye rahat edemicem. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın. Hani bir de anlayıpta anlamayanlar var ya...

İşten ayrılma, böyle kafan dağılıyor. Evde kurup kurup, daha kötü olursun.
Allah gönlünüze göre nasip etsin, ancak herşeyin hayırlısı. Üzerine fazla düşmemeye çalış.
Bende düşmemeye çalışıyorum üstüne, ama işte ne kadarda düşünmemeye çalışsanda bu hayatının içinde olan bişey

Allah hayirli zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah.isten ayrilmayin ve cocuk fikrinizi hem ruhen hemde fiziken bi sure rafa kaldirin

Saolun arkadaşlar, Allahım sizede herkesin gönlüne göre versin. Rabbimde bizleri böyle imtihan ediyor. Elden bişey gelmiyor dualardan başka.

Canım asla umudunu kaybetme benim bir tanıdığımın 6 yıl olmadı tüp bebek yaptılar o da tutmadı hemen bir ay sonrasında hamile olduğunu öğrendi

Zaten eşimin ailesinden beklentim yok. Allah a şükür hep kendimiz yaptık tedavileri. Demek istediğim işten çıkıyim rahatliyim diyorum ama biliyorum bu seferde eşime maddi destek olamıyorum diye rahat edemicem. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın. Hani bir de anlayıpta anlamayanlar var ya...
Rabbim en kısa zamanda karnını doldurur inşallah :KK66:

Back
X