- 19 Ocak 2016
- 25
- 16
- 3
- Konu Sahibi kar-tanesi
Arkadaşlar, kısaca şöyle başlıyim. Bu aralar canım gene çok sıkkın, sanki kendi içimde boğulup gidiyorum. Fazla uzatmiyim. 5 senelik evliyim ve 31 yaşındayım.çocuğumuz yok Rabbim daha nasip etmedi, İnşallah kucağımızı boş bırakma. Bunu zaten tek yaşayanlar anlar Rabbim kimseyi evlat sahibi olamamakla sınamasın. Gerçekten bu durumunuzu öğrenen ve dost sandığınız kişilerden darbe yiyorsunuz. Zaten çocuk sahibi olamayan bizler diğer kişilerden farklı oluyoruz. Nasıl diyim çabuk alınabiliyoruz, çabuk sinirlene biliyoruz ve de küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz. Gene bilirtiyim bu durumu gerçekten yaşayanlar anlayabilir ya da ailesinde yaşayan. Bazen iş yerinde yaşadığım stres beni çok üzüyo daha hassas olduğum için çabuk sinirlenebiliyorum ama aslında sakin biriyimdir ama bilmiyorum artık bu özel durumumdan mı. Alınıyorum, sinirleniyorum. Belli etmemeye çalışıyorum eşime, ama ne kadar belli etmemey çalıssamsa tabikide anlıyo. 4 defa tüp bebek denedik olmadı. Kendimi çalışmaya zorunlu hissediyorum. Acaba işten çıksam mı diyede çok düşündün, ama bütün bu ağırlığı eşimede yüklemek istemiyorum. Tedaviler çok pahalı. Allahım inşallah gerek kalmaz tedaviyede kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim bu mucizeyi herkese yaşatsın. Gerçekten psikolojisi bozuluyor insanın. Hiç kolay diyil...