Hayat herkese aynı diğil maalesef

Ya kız derdini yazmış buraya yok yazım hatası yok bilmem ne hatasi. Siz kızın derdine yorum yazın bnce yazım hatalarına değil

Arkadaşlar, kısaca şöyle başlıyim. Bu aralar canım gene çok sıkkın, sanki kendi içimde boğulup gidiyorum. Fazla uzatmiyim. 5 senelik evliyim ve 31 yaşındayım.çocuğumuz yok Rabbim daha nasip etmedi, İnşallah kucağımızı boş bırakma. Bunu zaten tek yaşayanlar anlar Rabbim kimseyi evlat sahibi olamamakla sınamasın. Gerçekten bu durumunuzu öğrenen ve dost sandığınız kişilerden darbe yiyorsunuz. Zaten çocuk sahibi olamayan bizler diğer kişilerden farklı oluyoruz. Nasıl diyim çabuk alınabiliyoruz, çabuk sinirlene biliyoruz ve de küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz. Gene bilirtiyim bu durumu gerçekten yaşayanlar anlayabilir ya da ailesinde yaşayan. Bazen iş yerinde yaşadığım stres beni çok üzüyo daha hassas olduğum için çabuk sinirlenebiliyorum ama aslında sakin biriyimdir ama bilmiyorum artık bu özel durumumdan mı. Alınıyorum, sinirleniyorum. Belli etmemeye çalışıyorum eşime, ama ne kadar belli etmemey çalıssamsa tabikide anlıyo. 4 defa tüp bebek denedik olmadı. Kendimi çalışmaya zorunlu hissediyorum. Acaba işten çıksam mı diyede çok düşündün, ama bütün bu ağırlığı eşimede yüklemek istemiyorum. Tedaviler çok pahalı. Allahım inşallah gerek kalmaz tedaviyede kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim bu mucizeyi herkese yaşatsın. Gerçekten psikolojisi bozuluyor insanın. Hiç kolay diyil...
Çalışmaya devam edin bence. Diğer türlü hepten boşlukta kalabilirsiniz. Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eder inşallah. Zordur anlarım ama yaşınız daha genç, hemen ümidinizi yitirmeyin. Stres de engel olabilir.

Ya kız derdini yazmış buraya yok yazım hatası yok bilmem ne hatasi. Siz kızın derdine yorum yazın bnce yazım hatalarına değil
Benim amacım dert paylaşılan bir konunun dil uzmanı edasıyla sabote edilmesine tepki vermekti. Konuyu dağıtmak değil asla.

Allahim insallah her hakeden haneye, sagliklisindan vatana millete annasina babasi hayirli bi cocuk nasip etsn.
Insallah sizinde bi bebeginiz olur hayirlisiyla.
Simdi bilmiyorum cokmu hadsiz konusuyorum ama. Bisy demek istiyorum.
Hic evlatlik edinmeyi dusundunuzmu? Tabi daha erken sizin icin, Allah nasip edicek insallah ilerki seneler sizede.
Ama bazen diyorumki; etrafimdaki bebegi olmayanlari gorunce. Aslinda boynu bukuk beklemek yerine; sizin yuzunuzu guldurucek ve yetim bi minigede essiz bi sans vericeksniz bi evlat edinmeyle.
Bu hem hanenize senlik verir hemde diger dunyada mukafati cok buyuk.
İnşallah olur bebegimiz 5 sene içinde 4 tedavi oluncada stres olduk çok ani oldu. İnşallah Rabbim yazmıştır bizede hayırlı evlat. Yok evlatlık edinmeyi hiç düşünmedim, ama bebeğim olmazsada edinmem evlatlık. Çünkü çocuk oyuncağı diyilki iyi düşünmek lazım. Ama evlatlık alıpta yetiştirenleride tebrik ederim kolay bişey diyil, ki bizim ailedede var evlatlık alan ama akrabasının bebeğini aldı. Ama ben yapamam.

Çalışmaya devam edin bence. Diğer türlü hepten boşlukta kalabilirsiniz. Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eder inşallah. Zordur anlarım ama yaşınız daha genç, hemen ümidinizi yitirmeyin. Stres de engel olabilir.
Streste bende çok

Tatile çıkın, biraz is stresinden uzaklaşmak iyi gelebilir. Kafanıza takmayın diyemeyeceğim elinizde değildir. Meditasyon ve yoga gibi şeyler sizi rahatlatabilir. Diğer yandan psikoterapiye gidebilirsiniz. Bebek olmamasının sebebi stresmiymis?

Tatile çıkın, biraz is stresinden uzaklaşmak iyi gelebilir. Kafanıza takmayın diyemeyeceğim elinizde değildir. Meditasyon ve yoga gibi şeyler sizi rahatlatabilir. Diğer yandan psikoterapiye gidebilirsiniz. Bebek olmamasının sebebi stresmiymis?
İnşallah yaz sonu izin alırım iş yerinden. Cnm spermlerde hareketsizlik var. Acaba yaz donu gene tedaviye başlasak mı? İnan 4 defa o hormon iğnelerini yedim ya unutkanlık başladı bende. Çok zor...

Allah size tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin. Saracoglunun sogan kuru ile hamilr kalan cokmus. Bir de testere disli aslanpencesi otu muydu neydi onunla da hamile kalan cokmus. Bu kürleri denediniz mi? Bir arastirin internetten saglik sorununuz yoksa bir deneyin bakalim. Duanizi da birakmayin tabii. Meryem suresini de anlami sebebiyle hamile kalamayanlarin bol okudugunu duydum. Bunlara bir bakin internette vardir detaylari. Stres olmayin biliyorsunuz stres de hamile kalmayi güclestiriyor. Allah yardimciniz olsun.

Allah size tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin. Saracoglunun sogan kuru ile hamilr kalan cokmus. Bir de testere disli aslanpencesi otu muydu neydi onunla da hamile kalan cokmus. Bu kürleri denediniz mi? Bir arastirin internetten saglik sorununuz yoksa bir deneyin bakalim. Duanizi da birakmayin tabii. Meryem suresini de anlami sebebiyle hamile kalamayanlarin bol okudugunu duydum. Bunlara bir bakin internette vardir detaylari. Stres olmayin biliyorsunuz stres de hamile kalmayi güclestiriyor. Allah yardimciniz olsun.
Saolun biçok, soğan ve incir kürü yapmıştım. İnşallah Allahım tüm isteyenlere versin.

İnşallah yaz sonu izin alırım iş yerinden. Cnm spermlerde hareketsizlik var. Acaba yaz donu gene tedaviye başlasak mı? İnan 4 defa o hormon iğnelerini yedim ya unutkanlık başladı bende. Çok zor...

Allah yardimci olsun canım. Cok zor, gonlunu ferah tut. Yazın kendini iyi hissedersen tedaviye başlarasini canım.

Back
X