Hayat hikayem uzun ama okumalısınız

reyhan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
75
1
36
Kocaeli
Eşimle severek evlendim 6 aylık evliyken hamile kaldım Haziran 7 2011 de vee malesef bebeğimi 25 ağustosta maddi imkansızlıklar ve cinsellik yüzünden kaybettim.Tam bilmiyorum ama 4,5 haftalıkken öldü yavrum.İkincisi düşük sayılmıyormuş daha adet gecikmesi olmadan anlamıştım bhcg ile gebe olduğumu.Adet gördümmm o da düştü.Üçüncü ve son kez hamileyim.Şimdi bebeğim 6 haftalıkmış ama doktorların söledikleri o kadr karmaşk gelior ki daha bugün gittim bebek 1 buçuk aylık kese de bebekte sorunsuz.Fakat 4 gün öncesinde karnımdan gördüğü bebeği bugün vajinadan anca görebildi.Artı bana dediği şu= kese bebeğe göre çok büyük.Düşük riskim varmış.Progestan verdi doktor.Bu ilacı kullan dedi.Kanamamı arttırıyor dedim.Yinede kullan dedi.Bilmiorum kalp atışını duyamadığı için 1 hafta snra kürtaj yapacağını söledi.Kabul etmeyi düşünmüyorum.Ben yavrumu nasıl öldürürüm.Belkide yaşıyacak.Hocayada okunucam muska yaptırıcm kendm ve bebeğim için.Ya artık kalbim donduuuu.Bazen çok üzülüorum bazen de ruhsuzzzzzzz gibiyim.Şuan bişi hissetmiorum desem yalan.Çünkü Allahımın beni ve eşimi bir sınavdan geçirdiğini düşünüorum.10 gün daha gitmicem muuayene olmaya.Belki bebeğim gelişirr.DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR.Henüz yaşım 20 yaşadıklarım ağır gelmeye başladıııııııııııı =(

Allah yardımcın olsun cnm benim cok üzüldüm hikayene...bence baska doktorlara da git sen forumda vardı böyle hikayeler birkac doktor gel kütaj olacaksın kalbini duymuyorum diyen sonra arkadas gitmiş baska dr bebeğin bişesi yok demiş..bence git bir kas dr daha görün cnm Allahtan umut kesilmez

geçmiş olsun canım allah sabır versin ve bebeğine kavuştursun bence de başka bir doktora gir bakalım ne diyecek düşüklerden sonra kısa sürede mi? hamile kaldın aslında doktorlar kürtajdan en az 6 yada 1 sene çocuk önermiyor hayırlısı senin için bu gece dua edicem bende 4 aylık hamileyim ikinci kızıma hamileyim

Back
X