Hayat kendine zehir edenler:(

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Buna öncelik benim heralde.Eşimin küsme huyu yoktu sayemde oldu.
Onun söylediği -haklıda olsa-herşeye alınganlık gösterip küsüyorum.
Sonra pişman olup sırnaşıyorum.haliyle oda benle hemen barışmıyor.
Sonra ağlıyorum falan falan...
Kayınvalidem iyidir aslıda.Kelimelerini patavatsızca seçer ama.
takmadığın sürece sorun yoktur.kalbini nasıl kazanacağımı bildiğim halde cımbızla cekerim tum olumsuzluklarını.eşim bana ailemi bana kötüleme dediği halde
kötülerim.
Huzurumu bozuyorsun,ikigün iyisin bir gün kötü dediği bile olmuştur eşimin.:mymeka:Bir kötü huyu vardır.Bazen benimle
sokaktaki adamla konuştığu gibi konuşur...ya,ne alaka ya... gibi.birazcık asabilik vardır.
işten gelir gelmez bilgisayarın başında.ama çokta bağımlı değil.

bilmiyorum arkadaşlar herşeye alınganlık gösteren varmı.Adam benden soğumakta haklı diye düşünüyorum.
tüm mutluluk yollarını bildiği halde bunları tıkayan varmı?:delphin:
hayatı kendine zehir eden? bunlardan kurtulan varmı?:çok üzgünüm:

arkadaşım beni anlatmışsın aynı,bir çözüm yolu bulursak birlikte uygulayalım kaydirigubbakcemile5

hep şeytan vesvelesi valla ya..
ben bekarım ama düşüncelerim su sekilde küçüklüğüme verin lütfen :)
hiçbişeyi takmasan eşin geldiğinde beraber vakit gecirseniz. zaten adam sabah işe gidiyor aksam gelior. güler bir yüz beklerken sürekli alıngan olan bir eşten soğuması cok normal..
inş düzelir ya..
eve geldiğinde güler yüz gösterin bişeyler yapmayı teklif edin... ailesini kötülüyormssun.. eve cağırın cay sohbet falan kötü bi durum olmadığını onları sevdiğinizi belli edin..Bu sekilde kötülemeye devam ederseniz bigün gerçekten bir problem oldğunda sizin değil ailesinin yanında olur gibime gelior ..
huyuna suyuna gidin bnce biras.. :).

arada banada geliyor öyle, bardağın hep boş tarafına bakıyorum o zaman depresif bir insan oluyorum. insan kendini bu şekilde çok kolay bunalıma sokabilir neyseki bende çok uzun sürmüyor arada yoklayıp gidiyor. bu şekilde davranarak canım herşeyden önce kendine zarar verirsin. çok bunalıp skıldığım zamanlarda eşimle benim bir felsefem vardr koy g.tüne gitsin kaydirigubbakcemile3 bir dahamı geleceğim dünyaya diyoruz. boşverrrrrrrr......eşinle mutlu mesut yaşamak varken.........

birde gerçekten şuna inanıyorum kötü şeyler düşününce başına hep kötü şeyler geliyor, ama süper olacak herşey iyi gidiyor mutluyum, hayatım çok güzel diye düşününce her yol açılıyor...bunu dene bak.... ben deniyorum ve gerçekten her yol açılıyor.....

Yaklaşık bir haftadır böyleyim.Bunalıyorum.Ağlamaktan,bunalmaktan gögüsüm ağrıyor.Sorarsanız kayda değer üzülecek bişi yok.offf:sinifsinif:

bence sizin kendinizle ilgili probleminiz var.
tek başınıza üstesinden gelemiyorsanız bir uzmandan yardm alın derim..
hayat malesef çok kısa.sevdiğiniz insanları kırmaya üzmeye değermi?
helede bu sizin eşiniz yani..
bilemiyorum bana çok ters işler bunlar..

canım biraz rahat olsana,
çok gerginsin...

eşine küsmek yerine,onunla eğlenebilmeyi dene,
ilgi göster,beraberce zevk alabileceğiniz şeyleri yapmaya çalış,
bu küsmeler,nazlar,niyazlar,alınganlıklar geri teper haberin olsun...

iki gün sonra bir bakmışsın adam yok evde,
malesef erkek milleti fazla sıkıntıya gelemiyor
ilerde sunabileceği bahanesini eline ellerinle verme derim...

Bende varım benneyaptımki Benide bu kararsızlığım öldürcek :çok üzgünüm:
Sabah aldığım karardan akşam cayıyorum,ne istediğimi bilmiyorum herşeyden sıkılıyorum.... :delphin:
Size gelince alınganlık gerçekten çok kötü bi huy yanlış anlamayın ama bende olsam sürekli alınganlık yapan ve herşeyi uzatan birine tahammül edemezdim :1no2:
Ama yinede değişmek sizin elinizde mirmirmirmir

Ben her anlamda hayatı kendime zehir ediyorummafoldumbenmafoldumben

Back
X