Hayat memat meselesiii.. Kesin bilgi verene vallah ismen dua edicem..:(

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Kaç gündür benimle uğraşıyorsunuz ama bu son valla ablacıklarım
Şimdi Meslek Yüksek Okulları önlisans diploması alıyorlar. Fakülteler lisans diploması alıyorlar..
Peki bu 4 yıllık YÜKSEKOKULLAR'ın diplomasında ne yazıyor Lisans mı ?
Tercihimi yazıcam ama aklımı kurcalıyor bu durum. Lütfen bilgisi olanlar cevap versin..

Canım benim bir arkadaşım 4 yıllık hemşirelik yüksek okulunu okudu ve lisans diploması aldı,
şuan bir hastanede onkoloji bölümünde hemşire olarak çalışıyor... :)
meslek yüksek okulların diplomasında önlisans yazıyor ama 4 yıllık yüksekokulların diplomasında
lisans yazıyor diye biliyorum.
Edit yapmak istedim: şimdi bir yerde okudum, yüksek okul mezunu olarak, bazı devlet sınavlarında
önlisans olarak giriyormuşsun sınava. Mesela kpss'de. İstersen yök'ün resmi sitesinden detaylı olarak araştırabilirsin.

Son düzenleme:

yüksekokul okumuşsanız lisans mezunu sayılırsınız.

meslek yüksek okulu okumuşsanız ise, önlisans.

Çoooooooooooooooook teşekkür edyorum Alah razı olsun. Rabbim kalbinizden geçenleri hakkınızda hayırlı etsin ve br an evvel gercek eylesin. Ciden çok yardımcı oldunuz. Yetimin duası kabul olur derler ismen hepiniz için bu duayı ediyorum Rabbim ayağınızı taşa değdirmesin :)

kardeşim yaşındasın anladığım kadarıyla. sağ ol kardeşim Allah gönlüne göre verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…