Hayat mı böyle zor bizler mi onu bu kadar karmaşık hale getirenleriz..:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sngr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi acaba benmiyim hayatı kendime zehir eden .. çok çok büyük zorluklar atlattım..
Ölüm dısında belkide bir insanın yasayabileceği her zorluğu atlatmısımdır bunları yazmak istemiyorum hem o yaraları deşmek hem de sadece kanatmak olur bu..
Şu anda tedavi görüyorum durumum ağır her şey geciyorda bıraktığı izler sonradan anlaşılıyor..
Belkide acılarımı, yasadıklarımı hafifletmek icin en ufak seyleri dağ misali büyütüyorum gözümde.. Günde 18 19 saat uyuyorum sadece uyuyorum , hayat enerjim kalmadı ama düzelmekte istiyorum mutlu olmak istiyorum artık. İleri derecede okb ve psikoz hastasıyım . Ben ne yapmalıyım , nasıl bir yol bulmalıyım çok yoruldum :'(

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi acaba benmiyim hayatı kendime zehir eden .. çok çok büyük zorluklar atlattım..
Ölüm dısında belkide bir insanın yasayabileceği her zorluğu atlatmısımdır bunları yazmak istemiyorum hem o yaraları deşmek hem de sadece kanatmak olur bu..
Şu anda tedavi görüyorum durumum ağır her şey geciyorda bıraktığı izler sonradan anlaşılıyor..
Belkide acılarımı, yasadıklarımı hafifletmek icin en ufak seyleri dağ misali büyütüyorum gözümde.. Günde 18 19 saat uyuyorum sadece uyuyorum , hayat enerjim kalmadı ama düzelmekte istiyorum mutlu olmak istiyorum artık. İleri derecede okb ve psikoz hastasıyım . Ben ne yapmalıyım , nasıl bir yol bulmalıyım çok yoruldum :'(

Allah yardımcınız olsun ve acil şifalar diliyorum.
Hayat elbette ki kolay değil ama bazıları için çok daha zor maalesef. Mutlu olmaksa niyetiniz her şeyi gözünüzde büyütmeyi bırakarak başlayın işe. Bugün geri kalan ömrümün ilk günü felsefesi fazlasıyla olumlu bir yaklaşım bence, sizde böyle düşünün. Hepimiz için aynı işliyor zaman, kimseye iltimas geçtiği görülmedi ki şimdiye kadar...
Unutmak Allah'ın insana çok büyük bir lütfu, kötü hatıraları sürekli hatırlayıp üzülmek yerine bu lütuftan yararlanın.
Ayrıca Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, Kendisine yakınlaşması için.
Hülasa her şeyin aslında size bağlı olduğunu bilin yeter...

Allah yardımcınız olsun ve acil şifalar diliyorum.
Hayat elbette ki kolay değil ama bazıları için çok daha zor maalesef. Mutlu olmaksa niyetiniz her şeyi gözünüzde büyütmeyi bırakarak başlayın işe. Bugün geri kalan ömrümün ilk günü felsefesi fazlasıyla olumlu bir yaklaşım bence, sizde böyle düşünün. Hepimiz için aynı işliyor zaman, kimseye iltimas geçtiği görülmedi ki şimdiye kadar...
Unutmak Allah'ın insana çok büyük bir lütfu, kötü hatıraları sürekli hatırlayıp üzülmek yerine bu lütuftan yararlanın.
Ayrıca Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, Kendisine yakınlaşması için.
Hülasa her şeyin aslında size bağlı olduğunu bilin yeter...

Evet sadece artık o sınır noktasındayım ve su anda deli gibi dua ediyorum. Herseyi denedim herseyi bazen inanın olmuyor artık kendimi tasıyamıyorum bir yanda bu dünyadan gitme isteği diğer yanda hayata sımsıkı sarılmak öyle bir tezat icerisindeyim ki :'(

Bence hAyati insanlar zorlaştırıyorlar hersey o kadar basitki , herseyi kendimize biz yapıyoruz ( iyi de kötüyude)
İnsanın tek derdi mutlu olmaktır ve dilerse bisekilde olur bence...

Sadece ölüme çare yoktur unutmayın ...
Bir laf duymuştum "çaresizseniz çare sizsiniz"
Cok doğru

Bence hAyati insanlar zorlaştırıyorlar hersey o kadar basitki , herseyi kendimize biz yapıyoruz ( iyi de kötüyude)
İnsanın tek derdi mutlu olmaktır ve dilerse bisekilde olur bence...

Sadece ölüme çare yoktur unutmayın ...
Bir laf duymuştum "çaresizseniz çare sizsiniz"
Cok doğru

Bir an geliyor hersey o kadar güzel ki.. Ama su 2 yılda enderdir huzur bulduğum anlar.. Çare bensem Allahım o gücü versin bana lütfen :(

Öncelikle bende geçmiş olsun diyorum. anlıyorum isyanınızı hayat anlamsız boş geliyor mutlu olsamda neye yarar gibi düşünüyo insan bazen
inanın o güç içinizde hayatı gözümüzde çok abartıyoruz bütün problem bu..
şu satırları yazarken bile ölebiliriz o yüzden hiç bi insanı hiç bi olayı düşünmemek sadece kendinizi düşünmeniz gerekiyor
hayat kısa

Öncelikle bende geçmiş olsun diyorum. anlıyorum isyanınızı hayat anlamsız boş geliyor mutlu olsamda neye yarar gibi düşünüyo insan bazen
inanın o güç içinizde hayatı gözümüzde çok abartıyoruz bütün problem bu..
şu satırları yazarken bile ölebiliriz o yüzden hiç bi insanı hiç bi olayı düşünmemek sadece kendinizi düşünmeniz gerekiyor
hayat kısa

Çok haklısınız .. Zaten var olan problemlere takıntılarda eklenince cekilmez oluyor hayat.. Bu arada kuduzu taktım bir önceki konum bununla alakalı ve hastaneye gidip orada yatıcaktım artık takıntıdan buraya yazmasam bu takıntılar hayatımı cehenneme ceviriyor bu bitiyor baska bir takıntı baslıyor :(

çok fazla sorgulamayan ınsanalrın daha mutlu oldduğunu düşünüyorum

geçmiş olsun

Bakın ben sizi gerçekten anlıyorum böyle burdan yazıyoruz umursamayın diye ama hayat bu öyle şeyler oluyor ki
bizim kontrolümüz dışında gelişiyor herşey. Hastalık, ailevi sorunlar vs vs ki bende sıradan bir insandan daha daha fazlasını
yaşadım. Burdan size kendinizi düşünün umursamayın diyorum çünkü ben bunu yaptım ve başardım.
ondan öncesinde hayattan zevk almayan hiç mutlu olamıycam kuruntularında biriydim ama herkesin ib kırılma noktası var
Özellikle de bu çaresiz zamanlarda.. Bol dua edin ve inanın. Kendinize güvenin. Kendiniz sevin.
hiçbir şey sizden kıymetli değil

Bakın ben sizi gerçekten anlıyorum böyle burdan yazıyoruz umursamayın diye ama hayat bu öyle şeyler oluyor ki
bizim kontrolümüz dışında gelişiyor herşey. Hastalık, ailevi sorunlar vs vs ki bende sıradan bir insandan daha daha fazlasını
yaşadım. Burdan size kendinizi düşünün umursamayın diyorum çünkü ben bunu yaptım ve başardım.
ondan öncesinde hayattan zevk almayan hiç mutlu olamıycam kuruntularında biriydim ama herkesin ib kırılma noktası var
Özellikle de bu çaresiz zamanlarda.. Bol dua edin ve inanın. Kendinize güvenin. Kendiniz sevin.
hiçbir şey sizden kıymetli değil

Cok güzel seyler söylemişsiniz inanın motive oldum su anda tesekkürler umarım bu da benim kırılma noktamdır..

Geçmis olsun
Bence en basta geçmisi dusunmemekle baslayin, bunun için surekli aklinizi mesgul edecek seylerle ugrasin, komedi film'i falan izleyin, çikin, gezin..
Sonra geçmis geçmiste kaldi diyerek yeni bir sayfa açin, spor yapin boylece içinizdeki stresi atarsiniz, sabah uyaninca kahvalti yapip kosmaya gidin ve gune guzel baslayin, evinize kum torbasi alin çok bunalinca boks yapin ya da baska bir spor..
Son olarak gelecege dair planlar yapin, hayaller kurun ve gerçeklestirmek için bir yerden baslayin
Guzel parçalar dinleyin sarki soyleyin, ruhunuzu pofpoflayin

Geçmis olsun
Bence en basta geçmisi dusunmemekle baslayin, bunun için surekli aklinizi mesgul edecek seylerle ugrasin, komedi film'i falan izleyin, çikin, gezin..
Sonra geçmis geçmiste kaldi diyerek yeni bir sayfa açin, spor yapin boylece içinizdeki stresi atarsiniz, sabah uyaninca kahvalti yapip kosmaya gidin ve gune guzel baslayin, evinize kum torbasi alin çok bunalinca boks yapin ya da baska bir spor..
Son olarak gelecege dair planlar yapin, hayaller kurun ve gerçeklestirmek için bir yerden baslayin
Guzel parçalar dinleyin sarki soyleyin, ruhunuzu pofpoflayin

Şimdi bir liste olusturuyordum takıntılarımı arkamda bırakmaya dair neler yapabilirim diye tek tek uygulamaya calısıcam bunları sağolun , bu okb laneti gecmişi düsünmekten daha yorucu :(

İyiki acmısım konuyu yoksa su anda ağlar bir vaziyette sözlümü uyandırıp hastaneye gidelim dicektim ve bin türlü kavga :) oradakilere durumu izah etmek ölüm gibi bazen

Şimdi bir liste olusturuyordum takıntılarımı arkamda bırakmaya dair neler yapabilirim diye tek tek uygulamaya calısıcam bunları sağolun , bu okb laneti gecmişi düsünmekten daha yorucu :(

Kizim civciv civciv diye tutturdu 3 tane aldim 1-1 buçuk ay sonra mecburen vericem apartmanda olmaz (kafeste) ama civcivlerimizle aramizda duygusal bag olustu, onlari beslemek, buyuduklerini gormek, ilgilenmek bile o kadar huzur veriyor ki.. Esim, kizim ben bayiliyoruz onlara, hepsinin ismi var, karakteri farkli :16: belki siz de bakimi kolay bir hayvan alabilirsiniz, civciv ya da balik gibi

Son düzenleme:
Benimde yavru köpeğim var :) onunla ugrasmak ki ugrasmak bile değil zevk bnm icin cok uyuyorum ama enerjisini atması icin elimden geleni yapıyorum su anda pır pır dönüyor etrafımda :) resim yüklemeyi bilsem atardım fotosunu :)

Kişisel ataleti yenmek - mümin sekman
Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır - ahmet şerif izgören
s*ktir et - john c.parkin
Negatif limanlardan pozitif sulara - oğuz saygın diye uzar listem..

Öncelikle bol bol kitap okumanı ve aslında sorunun tam olarak ne olduğunu, senin keşfetmeni öneririm.
Sorunun üzerinde çalışmak sonraki aşama.

Tedavini muhakkak devam ediyorsundur.
Zaten tıbbi desteğin var.

Bunun yanında kitap okuayarak, kendine bir tane ve ufacık ta olsa bir hobi edinerek bir adım atabilirsin hayata doğru.
Sonrası elbette gelecektir.

En güzel kişisel gelişim tekniği de ibadettir diye düşünüyorum. Yüce rab ile konuş. Yalnız değilsin. Bol bol dua et.
Bunun yanında eft, nlp gibi kişisel gelişim tekniklerini araştırabilir ve uzmanlarıyla görüşebilirsin.

Yaşadığımız her şeyin bir sebebi var ve ölümden başka her şeyin bir çaresi, çözümü var. Unutmayın, İlahi planda her şey olması gerektiği gibi ilerliyor.

Geçmiş olsun.

Kişisel ataleti yenmek - mümin sekman
Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır - ahmet şerif izgören
s*ktir et - john c.parkin
Negatif limanlardan pozitif sulara - oğuz saygın diye uzar listem..

Öncelikle bol bol kitap okumanı ve aslında sorunun tam olarak ne olduğunu, senin keşfetmeni öneririm.
Sorunun üzerinde çalışmak sonraki aşama.

Tedavini muhakkak devam ediyorsundur.
Zaten tıbbi desteğin var.

Bunun yanında kitap okuayarak, kendine bir tane ve ufacık ta olsa bir hobi edinerek bir adım atabilirsin hayata doğru.
Sonrası elbette gelecektir.

En güzel kişisel gelişim tekniği de ibadettir diye düşünüyorum. Yüce rab ile konuş. Yalnız değilsin. Bol bol dua et.
Bunun yanında eft, nlp gibi kişisel gelişim tekniklerini araştırabilir ve uzmanlarıyla görüşebilirsin.

Yaşadığımız her şeyin bir sebebi var ve ölümden başka her şeyin bir çaresi, çözümü var. Unutmayın, İlahi planda her şey olması gerektiği gibi ilerliyor.

Geçmiş olsun.

Çok tesekkürler , bir sey sormak istiyorum ben su anda ilaç tedavisi görüyorum psikolog yani psikoterapi desteğidemi alsam bu iyi gelir mi ? Sanırım yazdıklarınız kitap listeleri hemen bakacağım internetten

Benimde yavru köpeğim var :) onunla ugrasmak ki ugrasmak bile değil zevk bnm icin cok uyuyorum ama enerjisini atması icin elimden geleni yapıyorum su anda pır pır dönüyor etrafımda :) resim yüklemeyi bilsem atardım fotosunu :)

Seni muzikli uyandiracakk bir çalar saat al bence, benim var ve uyanmak ezziyetken zevk oldu

Çok çok geçmiş olsun sngr ,hayatı olduğu kabul etmek gerek bazen,neden nasıl diye çok düşünmemeli.
Ne düşünürsünüz bilmem ama kaderci olmak gerektiğini düşünüyorum bu insana sıkıntılara dayanma gücü veriyor.

Back
X