- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Evet bende biliyorum hatta çevremde çok canlı örnek var ama inanin bunları yaşamacçok ayrı birsey gerçekten yoruldum komşular bile halime üzülüygit kurtul diyorlar ben hep bu güne kadar hayallerim le yaşadım özgür olmayı o kadar çok isterdim ki
Malesef senin yolun büyük sehirde yasayan kızlar kadar kolay degil, ama bu da senin sınavın...Bence babanla düzgünce, kalbini kırmadan, alttan alarak, biraz da kendini acındırarak konus...Acık ögretimde okula gitme durumu olmadıgını anlat, sadece sınavlara gideceginden bahset...Okumak istiyorum, yarın öbür gün mutsuz olursam üzülmez misin, hic icin acımaz mı de...
Git kurtul demesi kolay millete, o adamın işini sen yapacaksın, kahrını sen cekeceksin, o adamla yataga sen gireceksin...Huyunu suyunu bilmezsin, belki de dayak bile yiyeceksin. Simdi git kurtul diyenler aman üstümüze camur sıcrar korkusuyla uzaktan izleyecekler sadece o kötü günlerinde...Daha kötü bir duruma düsersen dönüsü olmaz. Üstüne babanlar bu sefer sen artık bizim sorumlulugumuzda degilsin der. O adamı cekmekten baska caren kalmaz.
Denemekle bir sey kaybetmezsin babanla konus...
Benim annem de temizlik hastası bu arada, anlayabiliyorum seni.