• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat ne garip

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Şöyle bi düşündüm de kimi kızların en büyük derdi dip boyam geldi tırnağım kırıldıyken ben kv ile eşim ile çatışıyorum zaman zaman.

Yine de çok şükür ediyorum tabii ki halime. İstediğim saatte kalkar yatarım. Tek sorumluluğum karnımızı doyuracak kadar yemek yapıp, evi temiz düzenli tutmak. Bunlar beni hiç yormuyor. Ha tırnağımın kırılması da benim için bi dert :KK70: Ama ne bileyim eşimle tartışmalarımızda pişmanlık tatminsizlik sarıyo içimi. Birbirimiz için terapiye gideceğiz. Onun çabasını görüp seviniyorum da.

Ama işte hayat bazen böyle garip geliyor. Öyle bi yazayım dedim belki benim taraflarda olanlar vardır...

Şöyle düşünün mesela şuan size büyük gelen bir dert başka bir kadına basit gelebilir veyahut kolay gelebilir. Hayatta herkesin farklı imtihanı vardır. Belkide sizin yanınızda dip boyası geldiği için hayıflanan kız içinde başka başka fırtınalar ile cebellesiyordur :)

Şöyle düşünün mesela şuan size büyük gelen bir dert başka bir kadına basit gelebilir veyahut kolay gelebilir. Hayatta herkesin farklı imtihanı vardır. Belkide sizin yanınızda dip boyası geldiği için hayıflanan kız içinde başka başka fırtınalar ile cebellesiyordur :)
Tabii ki öyle her şey dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir :) özetle bazen insan tek derdim dip boyamın gelmesi olsaydı diyor :) bunu yazarken bile şükür ediyorum yine de

Back
X