hayat ne garip

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
bugece facede dolanırken ( uzaktan akrabamın komsusuydu kendisi ) bir fotograf gördüm ama nutkum tutuldu kal geldi bana uzun süredir görmediğim severek ayrılmak zorunda kaldıgım beni aldatan insan evlenmiş.hemde o aldaattıgı kızla aglayamadım tutuldum yutkunamadım kal geldi.Anlayamadıgım bana neden bu haller oldu acaba su an nişanlıyım maddi manevi sorunlar yüzünden evlenemediğim içinmi yoksa o adiyii bi an öyle o aldattıgı kızla gördüğüm içinmiydi anlamadım anlayamıyorum 2 damla gözümden yas geldii içim burkulduu niye ama niyeee
ben şimdi sevdiğime ihanetmi etmiş oldum o ********i görünce nutkum tutuldu diye..
Bilemiyorum bilemiyorum cok sacma haldeyimm.O ki benim 2 senemi yedi bana ne vaadlerde bulundu beni aldattıgı insanla evlenmiş ne diyim mutlu olsunlar pekii benim neden içim acıdı niye böyle sudan cıkmıs balıga döndümmm
anlayamıyorum anlayan varmı su an inanın hiç bir sey düşünemiyorum sadece su anki nişanlıma sarılmak ve beni bırakmadan sarılmasını istiyorumallahım ayrımasın bizi

bi anlık acı..
gelip geçici merak etme..
sen nişanlını sew daha çok sew..doğru insanla birlikte oldugunu düşün..
o kişi hak etseydi seni aldatmazdı..
bu arada maddi manewi sorunlar her ilişkide olabilen ve aşılabilen şeyler..
siz birbirinizi sewin sayın herşey düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…