• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat neden bu kadar zor, hayallerimize veda etmekten başka çaremiz yokmu?

ZZoi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
17
1
86
31
Merhabalar.. 22yaşındayım, Ünv okuyorum aynı zamanda kpss için hazırlanıyorum. Babam kaza geçirdi ve maddi durumumuz iyi degil. Annemde hasta oldugu icin çalışamıyor. 1sene once bana burs ayarlayacagını söyleyip benım güvenimı kazanıp benı dolandırıp yarı yolda bırakan birisiyle tanıştım. Belki maddi imkansızlıklardan belki babamın eksikliğinden belki de hayallerim ıcın güvenmiştim ve dolandırıldım. Bi senedır hem okuyup hem calıstım ama borcun ancak yarısını odeyebıldım ve isten cıkarıldım bıkac ay once. Kpss ye az kaldı işe girip borcumu kapatmak istiyorum ama sınava calısmam gerek.
4yıldır bı ilişkim var. İlk sevgılım ona cok deger veriyorum. Ama zamanla farkettim ki o bana verdiği değeri hıc göstermiyor benim karakterımı, zekamı vs hıc begenmıyor sürekli beni acımasızca eleştiriyor. Senın hayatın hep sıkıntılı, guzel gunun yok ki diyip dertlerime ortak olmuyor. 3tane kardesım var annem le babamın durumu malum oldugundan onlarla ben ilgileniyorum herseyle ben ilgilenıyorum mucadele etmeye calısıyorum. Ama erkek arkadaşım benı acımasızca eleştiriyor. Ozguvenımı yitirmek uzereyım. Tıpkı bı ezik gıbı hissediyorum kendimi. Çirkin , işe yaramaz... Peki diyorum bu adam benımle neden beraber oyleyse, dertlerime ortak degil benı beğenmiyor, embesil olarak gordugun bır kadınla, bır adam neden 4senesını verip evlenmek ister? Yakısıklı, maddi durumu iyi bir erkek imkanı varken neden başka kızların peşinde dolaşmaz. Bana sevgini bellı et diyorum, bu kadar diyor ben buyum bu kadar belli edebiliyorum, bana kadın oldugumu hissettir diyorum bana Şefkat li ol cok ihtiyacım var bana bagırma hakaret etme insanım ben insan gıbı davran diyorum ama ofkelenıyor sık sık ve benı kırıyor. Hayallerim vardı okul, resim, voleybol.. Hepsini yarıda bırakmak zorunda kaldım hayat bu bilemiyoruz yarin ne olacağını. Sabrediyorum, mucadele etmeye calısıyorum ama kendı hayatım bu kadar zorken bide erkek arkadaşımın soguk duruşu, sert tavırları.. Ailemde bulamadığım bi sevgi var tamam onun acısıyla sevmıstım onu belki en başta 18yasında. Ama simdi buyuyorum gelısıyorum fakat o bana hep hala 18 mişim gıbı davranıyor.

Allah aşkına değerli okurlar, biri bana sunu acıklayabılır mi? İnsan kadınnı neden dombıgım dıye sever (kılom:55,boyum:1,78) yada neden ona bir kere bile, hayatım bugun cok guzel olmuşsun demez. Benı çekici, guzel seksi vs bulmuyorsun dedım kavga ettik konuşmuyoruz. Anlayamıyorum çok şey mı bekliyoruz bır kadın olarak.. Duygusalız, karsimiza zorluklar cikiyor, hassaslaşıyoruz. Bır guzel içten cümle kurmak bu kadar zor mu..

Merhabalar.. 22yaşındayım, Ünv okuyorum aynı zamanda kpss için hazırlanıyorum. Babam kaza geçirdi ve maddi durumumuz iyi degil. Annemde hasta oldugu icin çalışamıyor. 1sene once bana burs ayarlayacagını söyleyip benım güvenimı kazanıp benı dolandırıp yarı yolda bırakan birisiyle tanıştım. Belki maddi imkansızlıklardan belki babamın eksikliğinden belki de hayallerim ıcın güvenmiştim ve dolandırıldım. Bi senedır hem okuyup hem calıstım ama borcun ancak yarısını odeyebıldım ve isten cıkarıldım bıkac ay once. Kpss ye az kaldı işe girip borcumu kapatmak istiyorum ama sınava calısmam gerek.
4yıldır bı ilişkim var. İlk sevgılım ona cok deger veriyorum. Ama zamanla farkettim ki o bana verdiği değeri hıc göstermiyor benim karakterımı, zekamı vs hıc begenmıyor sürekli beni acımasızca eleştiriyor. Senın hayatın hep sıkıntılı, guzel gunun yok ki diyip dertlerime ortak olmuyor. 3tane kardesım var annem le babamın durumu malum oldugundan onlarla ben ilgileniyorum herseyle ben ilgilenıyorum mucadele etmeye calısıyorum. Ama erkek arkadaşım benı acımasızca eleştiriyor. Ozguvenımı yitirmek uzereyım. Tıpkı bı ezik gıbı hissediyorum kendimi. Çirkin , işe yaramaz... Peki diyorum bu adam benımle neden beraber oyleyse, dertlerime ortak degil benı beğenmiyor, embesil olarak gordugun bır kadınla, bır adam neden 4senesını verip evlenmek ister? Yakısıklı, maddi durumu iyi bir erkek imkanı varken neden başka kızların peşinde dolaşmaz. Bana sevgini bellı et diyorum, bu kadar diyor ben buyum bu kadar belli edebiliyorum, bana kadın oldugumu hissettir diyorum bana Şefkat li ol cok ihtiyacım var bana bagırma hakaret etme insanım ben insan gıbı davran diyorum ama ofkelenıyor sık sık ve benı kırıyor. Hayallerim vardı okul, resim, voleybol.. Hepsini yarıda bırakmak zorunda kaldım hayat bu bilemiyoruz yarin ne olacağını. Sabrediyorum, mucadele etmeye calısıyorum ama kendı hayatım bu kadar zorken bide erkek arkadaşımın soguk duruşu, sert tavırları.. Ailemde bulamadığım bi sevgi var tamam onun acısıyla sevmıstım onu belki en başta 18yasında. Ama simdi buyuyorum gelısıyorum fakat o bana hep hala 18 mişim gıbı davranıyor.

Allah aşkına değerli okurlar, biri bana sunu acıklayabılır mi? İnsan kadınnı neden dombıgım dıye sever (kılom:55,boyum:1,78) yada neden ona bir kere bile, hayatım bugun cok guzel olmuşsun demez. Benı çekici, guzel seksi vs bulmuyorsun dedım kavga ettik konuşmuyoruz. Anlayamıyorum çok şey mı bekliyoruz bır kadın olarak.. Duygusalız, karsimiza zorluklar cikiyor, hassaslaşıyoruz. Bır guzel içten cümle kurmak bu kadar zor mu..
Günaydın.
Sadece tek bir sorum var.
Hayatınız yeteri kadar zorken neden daha da sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizi?
İstenmediğiniz,sevilmediğiniz,beğenilmediğiniz bu kadar net belliyken neden bu işkence?

Allah yardımcı olsun öncelikle.
Herkesin hayatında türlü türlü zorluklar var. Seninkide bu maalesef. Bence erkek arkadaşın seni anlayamıyor.
Tek diyeceğim insanların size değer biçmesine izin vermeyin.
Hayallere gelirsek; herkesin hayalleri var kimi gerçeleştiriyor kimi gerçekleştiremiyor. Bence veda etmemek gerekir.
Hayallerimden vazgeçtiğim gün umudumun kalmadığı gündür derim.
Hiç bir şey için geç değil. Allah sağlıkla sınamasın yeter ki...

• Beğen
Reactions: KV_
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
AMA AT O YÜKÜ OMZUNDAN.SENİ MUTLU EDEN INSANLAR OLSUN ÇRVRENDE.BU NE YAAA....YOL VER GİTSİN

Günaydın.. Ona gercekten güveniyorum, seviyorum. Benı sevdiğini söylediğinde hep inandım. Sizce yanlış mı yaptım inanmakla? O neden ayrılmıyor. Bır ay once ayrıldım kendisinden, barışmak ıcın baya ugrastı. Bız ayrılamayız artik dedi. Bunu kabullen sen benım kadınımsın evlenecegız yakında dedi. Anlayamıyorum aklim cok karışık. Ben pek makyaj yapmam doğal sade takılırım bır kac kez kisa etekli kızlara bakarken gordum umursamadım ama bunu cok sık yapıyor onu farkettim. Benı aldatmayacagı konusunda ona cok güveniyorum. Ama sankı ben hala 18 yasında bı cocugum ve ona yakısmıyorum gibi hissettiriyor bana. başkalarını beğendiğini anlıyorum, hayranlıkla bakıyor. Pekı ya ben neyim onun için? Dediğiniz gibi hayatım bu kadar zorken birde bunun acısı var ve dayanılmaz...

Herkese zor hayat.
Birazda kendimiz zorlaştırıyoruz hayatimizi. degersizleştirmelerine izin verdiğimiz için bu böyle.Resmen seni ezikliyor sevgilin.belkide kendi eksikliğini böyle kamufle ediyordur

Günaydın.. Ona gercekten güveniyorum, seviyorum. Benı sevdiğini söylediğinde hep inandım. Sizce yanlış mı yaptım inanmakla? O neden ayrılmıyor. Bır ay once ayrıldım kendisinden, barışmak ıcın baya ugrastı. Bız ayrılamayız artik dedi. Bunu kabullen sen benım kadınımsın evlenecegız yakında dedi. Anlayamıyorum aklim cok karışık. Ben pek makyaj yapmam doğal sade takılırım bır kac kez kisa etekli kızlara bakarken gordum umursamadım ama bunu cok sık yapıyor onu farkettim. Benı aldatmayacagı konusunda ona cok güveniyorum. Ama sankı ben hala 18 yasında bı cocugum ve ona yakısmıyorum gibi hissettiriyor bana. başkalarını beğendiğini anlıyorum, hayranlıkla bakıyor. Pekı ya ben neyim onun için? Dediğiniz gibi hayatım bu kadar zorken birde bunun acısı var ve dayanılmaz

Belki de oyledır işin içinden cıkamıyorum sadece dua ediyorum gerçekleri bilmek istiyorum. Gercek neyse soylesın istiyorum mecbur degil kimse kimseye, aşk acısı çekmekten korkmuyorum. Ben sadece kandırılmaktan korkuyorum.

Teşekkür ederim amin..

Günaydın.. Ona gercekten güveniyorum, seviyorum. Benı sevdiğini söylediğinde hep inandım. Sizce yanlış mı yaptım inanmakla? O neden ayrılmıyor. Bır ay once ayrıldım kendisinden, barışmak ıcın baya ugrastı. Bız ayrılamayız artik dedi. Bunu kabullen sen benım kadınımsın evlenecegız yakında dedi. Anlayamıyorum aklim cok karışık. Ben pek makyaj yapmam doğal sade takılırım bır kac kez kisa etekli kızlara bakarken gordum umursamadım ama bunu cok sık yapıyor onu farkettim. Benı aldatmayacagı konusunda ona cok güveniyorum. Ama sankı ben hala 18 yasında bı cocugum ve ona yakısmıyorum gibi hissettiriyor bana. başkalarını beğendiğini anlıyorum, hayranlıkla bakıyor. Pekı ya ben neyim onun için? Dediğiniz gibi hayatım bu kadar zorken birde bunun acısı var ve dayanılmaz...
Gerçekten bu nasıl bir cümle; "o niye ayrılmıyor?"
Ben bu cümleyi KK'da duyuyorum sık sık.
Gerçekten ezik misiniz?
Adamı seviyorsundur,ölüp bitiyorsundur,herşeye tamam da o seni mutlu edemiyorsa daha ne olsun?
Senin farkedebileceğin şekilde kızlara bakarak saygısızlık yapıyorsa daha ne olsun?
Aldatmaktan bahsetmiyorum,rica ederim hemen ona girmeyelim.

Tabiki benimde gururum var. Şuan kendisiyle bır haftadır gorusmuyoruz. En sonunda dayanamadım söyledim herseyı haykırdım. Benı ikna etmeye çalışmadı bile, benım seni nasıl gordugumu sevdıgımı biliyorsun, bu zor gunlerinde kendine sıkıntı arama dedi, bu ara hassassın bısıy demiyorum dedı o boyle diyince ben daha cok sinirlendim ve oylemi ben gidiyorum beni bırdaha arama dedim. Bı haftadır dağılmış vaziyetteyim. Sıze yazmak istedim cunku ona haksızlık mı yapıyorum bilmiyorum.

Neyin hayalini kurabilirim kı artık.. Borçlarım, okulum, kazanmam gereken sınav, ilgilenmek durumunda kaldığım ailem, beni ezik trıbıne sokan sevgilim. Çok sukur saglıgım yerınde ama onun dışında herşey onu bozmak icin var sankı. Ruh halim dengem, yeme bozukluklarım, uyuyamadığım geceler.. Derdime ortak olduğunuz icin sagolun bır parça olsa anlattıkça rahatlarım dedim..

Bunu üzül diye söylemiyorum ama sevgilin sana saygı duymuyor. Normalde böyle bir durumda kız nelere katlanıyor, başarıyor diye gurur duyması lazım. Tam tersi seni nasıl söyleyeyim hayatla cebelleşmek zorunda kalan küçük anne konumunda görüyor. Ve doğal olarak bir sevgili olarak görmüyor seni. Sadece zor durumunda senden ayrılmıyor vefasız olmayayım diye. Kendine bu eziyeti yapma. O neden ayrılmıyor diyerek bekleme çünkü durumundan ötürü ayrılamıyor ama başka kızlara bakıyor seni eleştiriyor. Bu bile başlı başına soğuma nedeni olması lazım.
Derin bir nefes al toparlan. Gün içinde sık sık nefes egzersizleri var. Akşamları erken yat sabahın o eşsiz sessizliğinde kalk dersini çalış. Hatta mümkünse kütüphane varsa git. Gideceğin yere müzik dinleyerek yürü. Kafanı boşalt otur dersinin başına. Telefon vs uzak tut çalışırken. Sınava 3 ay gibi zaman var. Hem toparlanırsın hem kazanırsın inşallah sınavını. Bende başlayacağım çalışmaya. Hem fikir alış verişide yapabiliriz birbirimizi motive ederiz. Üzülme bir erkek için. Hayatın senin ellerinde:KK60:

Anne ve babaginiza saglik.sihhat versin Allah teala ama erkek arkadas konusunda cok hatalisin birincisi o esiniz degilki nazini niyazini cekesiniz nasil sizi.asagilar ?siz ne doye çekiyor sunuz ya lütfen yapmayin kendinize bunu ayrilin sıkintilaariniz var birde saygi bile.duymayan birine kendinizi mecbur mu hissediyirsunuz?yok yakisikliymis yok evlenmek istiyormus vs vs evlenmek.isteyen basar nikahi evlenir 4 sene bekletmez

teşekkür ederim cümleleriniz cok iyi hissettirdi, sizde hazırlanıyorsunuz demek. Başarılar şimdiden..

Haklısınız tek düşünmem gereken şey sınav sanırım bu ara.. Kendi hayatımı ve sorumluluklarımı düşünmeliyim. Artık onun için kafa yormayacağım..

Yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda iyi ki yapmışım diyeceğiniz şeyler yapın geleceğe dair. Bugün yanınızda görünen yarın olmayabilir ama gelecek için attığınız her adım hayatta yalnız da kalsanız dimdik ayakta ve güçlü olmanızı sağlar bir kadın olarak.. insana bunca sıkıntı arasında herşey çok zor gelir. Azimle devam etmeniz kazanmanız için en büyük etkendir hayatta. Allah yardımcınız olsun.. :KK33:

Bugün bir dergide okudum hangi tiplerle evlenilmez diye asabi ,küfürlü adamlarla evlenilmez yazıyordu , artık gerisini sen düşün

Günlük yaşamında herkese en yakınlarına bıle kibar bir adam. Ailesine eşine karşı agresif davranıyor. Bu cok sık yaşanıyor toplumumuzda malesef

dombigimde bisi yokki gayet normal illa sisman olman gerekmiyo belki sevgi sozcugu olarak soyliuodur.onun disindada zor hayatini dahada zorlastiran bir adamin varligi olsa nolur olmasa nolur.yarin birgun sorunsiz problemsiz kafasi rahat bi kiza gider yuzuk takar sende hayatina bir aci daha eklersin.bu yuzden ya ayril yada yansitma.erkekler bu konularda her zaman yaninda olmazlar.bi muddet sonra bunalmaya baslarlar.o derde derman erkekler filmlerde var sadece .

Back
X