HAYAT NEDEN BU KADAR ZOR ?

Bir de diğer konunuzu okudum görüştüğünüz kişiyle ayrılma kararı almışsınız o konuda bir gelişme var mı?
Évet var ben ayrılmak istediği
Çok zor yollardan geçmişsin.Allah yardımcın olsun.nacizane tavsiyem Hedefine odaklan derim..Kimse için hayatını ve hayallerini erteleme.
Ama iş ve kpss ayni anda sinava da 6 ay kalmışken yapabilir miyim?

Bugün o.kadar yoruldum ki inanın duş bile yapmadım.Belki ilk gün olduğu için böyle oldu bilmiyorum ama çok mutsuzum.İstediğim hayat istediğim is bu değildi.Yaşım da geçiyor ...

İlk iki hafta böyle olur. Üzerinden dozer geçti sanırsın.
Vücudun alışacak. Kendini 15 gün zorlama sadece işe alışmaya bak.
Sonra çalışma planı ile kpss ye asıl.
Kazanacağına inan ve vazgeçme.
Başarılar diliyorum.

Üniveristeyi üçüncü sınıfta dondurdum.Ama seneye döneceğim.On lisans çocuk gelisimi bitirdim ikinci üniv.olarak .Bu sene de kpss ön lisans hazırlanmak istiyordum.Ama sınava kaldı. 6 ay ve ben çalışıp para kazanmak.da zorundayım
Çoğu insan iki şeyi aynı anda yapmak zorunda. Kimi beden yükünü kaldıramıyor kimi ruh yükünü. Herkes bir şekilde yorgun ama hayatını da kaçırmamanın peşinde. Bu kpssye elinizden geldiğince hazırlanın. Ama önemli olan 3. sınıfta bıraktığınız. Önlisansın ataması daha zor. Diğerini seneye ertelemeyin.

Ona mesaj attım ama kendini ifade edemediğini belirtti.Ramazan ayindan önce nisan yapalım dedi.Ama ben erken olduğunu düşündüğüm için reddettim.

Aynen erken gibi. Daha birbirinizi tam tanımadan.
Madem ifade edememiş kendini,ifade etmesi için zaman tanı.
Ama gerçekten iyi düşünmelisin.

Hayat çok güzel bence hayatı zorlaştıran insanlar... size azıcık yardımcı olan bir büyük olsa İnan’ın ki bu kadar zor olmaz.. ama mutlu olmaya çalışın yaptığınız işlerden zevk almaya çalışın yoksa psikolojiniz bozulur..

Back
X