- Konu Sahibi Neysesakinim
En son Gelismeler
EDIT; GELİŞMELER 7.SAYFADA.
Merhaba arkadaslar,
Bugun sizlerin göruşlerine ihtiyacim var.
Ben iyi eğitimli bir insanim orta derecede yabanci dilim var.
Okul bitince finans alani uzerine 3yil çalistim.firma búyumeye gitti genel merkezini baska yere taşidi ben ailem oldugu icin gidemedim.ayrildim.
Bir bucuk ay sonra başka bir iş buldum her şey guzel giderken firma küçúlmeye gitti 600kişi işten cikardi.
Bende bu küçulmeden nasibimi aldim 10ayin sonunda.
Gelgelelim4aydir issizim işsizlik maaşim var asgari ucret kadar.
Genel bir kriz havasi var sanayi kenti olmasina ragmen iş yok.
Aslinda piyasada ufak tefek cok iş buldum.hepsi haftanin alti gunu çalişma uç aylik deneme sureci asgari ucretten baslama eksik sigorta odemesi gibi
Ama hepsini red ettim abidik gubidik yerler ugrasmayayim yine buyuk bir yer olsun diye
Şimdi iki yer mevcut ikiside alaninda öncu firma.
1. Alanim dişinda satis departmaninda duruma gore ilerleyen zamanda finansa gecirebiliriz dediler.tam sigorta ortalama bir maaş1500gibi. Sosyal haklari imkanlari cok fazla. Stresli bir iş. Hata affetmeyen. Yönetime yakin bir is. Cumartesileri yok.
2.alanim olanim olan bir iş. Finasta.Eksik sigorta.cumartesileri12ye kadar.1500den duşuk bir maaş. Sosyal olanaklari o kadar yok. Stresi ise aliskin oldugum finans stresi kadar.
İşte bu nokta seçim yapamiyorum.en son işimde2000 nin uzerinde aliyordum. Ama piyasa çok daraldi. Her iki yerde iyilestirme sözu verdi.
Biri kendimi daha iyi yeni şeylere gelistirecegim bir yer
Digeri alanim üzerine kendimi pekistirecegim bir yer artilari eksileri böyle
Bu derdime faydaniz olur mu fikirlerinize ihtiyacim var.sonra keşke şunu secseydim demeyeyim.
Telden yaziyorum hatalar icin pardon.
EDIT; GELİŞMELER 7.SAYFADA.
Merhaba arkadaslar,
Bugun sizlerin göruşlerine ihtiyacim var.
Ben iyi eğitimli bir insanim orta derecede yabanci dilim var.
Okul bitince finans alani uzerine 3yil çalistim.firma búyumeye gitti genel merkezini baska yere taşidi ben ailem oldugu icin gidemedim.ayrildim.
Bir bucuk ay sonra başka bir iş buldum her şey guzel giderken firma küçúlmeye gitti 600kişi işten cikardi.
Bende bu küçulmeden nasibimi aldim 10ayin sonunda.
Gelgelelim4aydir issizim işsizlik maaşim var asgari ucret kadar.
Genel bir kriz havasi var sanayi kenti olmasina ragmen iş yok.
Aslinda piyasada ufak tefek cok iş buldum.hepsi haftanin alti gunu çalişma uç aylik deneme sureci asgari ucretten baslama eksik sigorta odemesi gibi
Ama hepsini red ettim abidik gubidik yerler ugrasmayayim yine buyuk bir yer olsun diye
Şimdi iki yer mevcut ikiside alaninda öncu firma.
1. Alanim dişinda satis departmaninda duruma gore ilerleyen zamanda finansa gecirebiliriz dediler.tam sigorta ortalama bir maaş1500gibi. Sosyal haklari imkanlari cok fazla. Stresli bir iş. Hata affetmeyen. Yönetime yakin bir is. Cumartesileri yok.
2.alanim olanim olan bir iş. Finasta.Eksik sigorta.cumartesileri12ye kadar.1500den duşuk bir maaş. Sosyal olanaklari o kadar yok. Stresi ise aliskin oldugum finans stresi kadar.
İşte bu nokta seçim yapamiyorum.en son işimde2000 nin uzerinde aliyordum. Ama piyasa çok daraldi. Her iki yerde iyilestirme sözu verdi.
Biri kendimi daha iyi yeni şeylere gelistirecegim bir yer
Digeri alanim üzerine kendimi pekistirecegim bir yer artilari eksileri böyle
Bu derdime faydaniz olur mu fikirlerinize ihtiyacim var.sonra keşke şunu secseydim demeyeyim.
Telden yaziyorum hatalar icin pardon.
Son düzenleme: