• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat seçimlerden mi ibaret? ya sonra aklin diger seçmediğinde kalirsa!!

Sagol lily
Duygularima cok yalin tercuman olmuşsun
4aydir issizim bir suru borç esimde daha is duzenini kuramadi sinaniyorum diyorumbazen isten cikarma olsaydi simdi maasim3eyakin olacakti oysa simdi yarisi bile olmayan rakamlar icin kafa patlatiyorum
Umarim hayirlisi olur vardir bundada bir hikmet deyip hergun evi sirkeli su ile silip adacayi ile
tutsuluyorum:-D:-D:-D:-D
İlahi güldürdün beni :D
Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun, umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Hayat zor, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Rabbim zorlukları kolaylaştırsın inşallah ;) Güzel haberlerini bekliyorum

Tekrar merhaba arkadaşlar,
Gelismeler şu şekilde

1.yer denetimden gectigi icin cok yogunlarmis hala patron ile gorusememisler.

2.yer ile daha ayrintili gorustum.
Finans departmani. Bayan bir mali mudur var. Sigorta brut uzerinden yatacak. Uc ayda bir market yardimi var150tl. Maaş 2ye yakin dediler bayram harcliklari varmis bayramda.cumartesi12e kadar. Tek sorun bir yil hamile kalmami istemiyorlar. Bunun sozunu istediler.
Patron ile gorusecekler.

3.yer. yine finans departmani.cumartesi4e kadar.
Haftaici8/6 1600maas. Sigorta asgari ucretten yatacak. Ama unvan mudur yardimciligi.

Ben bu3.yere pek sicak bakmiyorum.
Bana gore cok muhafazakarlar ilerde sorun olabilir cumartesi tam gun sayilir birde emek hirsizlıgi var.

Ilk basta 2.yer bana uzak geldi ama simdilerde aklima daha cok yatiyor hafta bitti ama yine sonuclamadim hic bir gorusmeden.

Bende Finanz bölümünde calisiyorum. Anladigim kadariyla yaptiginiz icin cok seviyorsuz (brancinizi yani) bence 2 secenek en mantiklisi

Bende Finanz bölümünde calisiyorum. Anladigim kadariyla yaptiginiz icin cok seviyorsuz (brancinizi yani) bence 2 secenek en mantiklisi
2.secenek cocuk dogurabilecegim ihtimal uzerine anlasamadik ben yapmam dedim onlarya yaparsan dediler
Kismetten otesi yok1icin evet dedim cunku5aydir issizlik cok zor ucay sonra iyilestirme yapariz dediler deneyip gorecegiz

Back
X