- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Mutluluk oyunu yapmak icin kan aglarken gulmeye calismak tipki bir payaco gibiMutlu olmayıp mutluluk oyunu yapmak çok acı verici bir şey.
Anneniz neden sizi bunu yapmak zorunda bıraktı ki?
Hayatınızın bundan sonrası istediğiniz gibi geçer umarım.
Allah yardımcınız olsun...
"KK'nin guzel kizlari sizi huzursuz mutsuz eden hic bir seyi hic kimseyi asla sineye cekip oturmayin. Aradan yillar gecince ayni seyleri tekrar tekrar boyun egerek yasamak icinizdeki yasama sevincini oldurur. Yasama sevinci cok onemli bir seydir. Onu kimsenin yok etmesine asla izin vermeyin. Once kendinizi siz sevin siz deger verin..."
Canım bunu millete söyleyince yuva yıkan oluyorsun malesef.
Senin için çok üzüldüm. Seni anlayacak yaşa gelene kadar zaten sabretmişsin çocukların için, boşver bence sen de biraz kendini düşün. Şahsen annemle babamın sevgisiz ortamında olmaktansa, böyle birşey başıma gelseydi ayrılmalarını isterdim.
O da olacak insallah yakinda. Manen ayriyiz zaten bu evlilik mutlaka son bulacak. Bekledigim bir sey var o da su an benim calistirdigim ama esime ait olan is yerinin satilmasi sonrasinda bosanmak uzere adimimi atacagim zaten.Bu hikayenin devamında ayrıldım sizi mutsuz eden hiçbişeye katlanmayın demenizi ümit ederdim.
Ozaman örnek olurdunuz
Allah yar ve yardımcın olsun
Aynen canim. Beni annem yakti sirf milletin agzina laf vermemek icin. Simdi o da pisman ama ne fayda.Hayat değil senin en başta annen harcamış
Desteğin olmayabilir ama madem ardımda kimse yok deyip kaplan kesilmen lazımdı bence
Çocuk yapmayıp çalışmak ve ekonomik gücünü elde edince ayrılmak
Herkesin arkasında ailesi yok hatta yetiştirme yurdunda büyüyenler var ama
Kararlılık ve azim çok önemli
21 yıl zaten geçmiş deme son paragrafını bi daha oku ve uygula
Hayat çok kısa çocuklarında evlenip gidecekler, boşanmama yanaşmıyorlar işin bahanesi
İstersen başarırsın
Mesela ne tür gelişmelerAynen canim. Beni annem yakti sirf milletin agzina laf vermemek icin. Simdi o da pisman ama ne fayda.
Yakinda burdan gelismeleri tekrar paylasirim.
Esim cocuklarin beynini yikayarak beni durdurmaya calisiyor. Rahatinin bozulmasini istemiyor tabi.Mesela ne tür gelişmeler
Zincirlerini kırmaya mı karar verdin ?
Hayatta hicbisey icin gec degildir..artik kendiniz icin yasayin.evlatta bi yere kadar mahalle baskisida....benim annemde zamaninda babamdan cok cekmis hersey...birgn bana dedi ki ben sizin icin yillarimi verdim katlandim..anne dedim yapmasaydin niye yaptin ki bizim icin.bosansaydin.bizi cok mu saglikli ortamda buyuttun.senin gozyaslarini biz gormedik mi saniyosun..sen cektin ama bizede cektirdin dedim...geriye kalan koca bi pismanlik annemdeki suan..
Noldu vahhh giden genclige..
5 sene bile kalsa omrumuz mutlu gecirirsek deger iste..ne mutlu o zaman bize
Evet evliCok uzucu gercekten. Ben gozyaslarimi cocuklarimin saf dunyalarindan sakladim mutluluk oyunu oynadim. Dunyaya getirirken onlara sormuyoruz onlarin hic bir gunahi yok.
Yeni nesil cok daha sansli. Eskiden aile baskisi yetmiyormus gibi bir de cevre baskisi vardi.
Dedigin gibi canim 5 senelik omrumuzde kalsa mutlu olmaya deger.
Annen hala evli mi su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?