• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat telaşı sardı

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar ünide son sınıftayım kpss kursunada gidiyorum ama hergünüm sıkıntıyla geçiyor işsiz kalıp evde oturmaktan korkuyorum çünkü ailem baskıcı haftada 2 kere çıkarım anca
hemde bi gelirim olsun istiyorum ama hemen işe girebileceğiminde garantisi yok hergünüm sıkıntılı geçiyor
dün kursta tanımadığımız bi kız kalemeini sevgilimin önüne düşürdü o da alıp kalemi kıza verdi buna bile küstüm
stresten başka biri oldum sanki:19:
bazen sevgilimi sevmediğimi düşündüğüm oldu
bazende onsuz yaşamayacağımı düşündüğüm:18:
bilmiyorum artık depresyondamıyım strestemeyim tek bildiğim hayat çok zor yaa :5:

senin korktuğun şeyi ben şu anda yaşıyorum...öğretmenim mezun oldum kpss kursuna gidiyorum işsizim ve evde oturuyorum...

sevgilime etmediğim eziyet kalmıyor...

parasızlık işsizlik en çok o etkiliyor ama gerisi o kadar da kötü değil...ölmüyorsun yani:1:

korkma bu bir geçiş..şu anda hayatta sıfır noktasındayız ben farkındayım...ama sağlıklıyız ve genciz...hayatımızda bir daha asla sahip olamayacağımız kadar güzeliz...bu günlere bir daha geri dönemeyeceğiz... öyle düşün...bundan daha fazla batamazsın ama daha yükseğe mutlak çıkacaksın..kendini üzme hayatı oluruna bırak o evde oturmak süreci insana beklemediğin kadar çok şey katıyor...

sevgilinide bıktırma kaçırırsın sonra adamı:1: hem bunları düşünmek yerine hergün sınavı kazandığını atandığında ne kadar mutlu olacağını düşün gerçekten bende çok işe yarıyor...derslerine sarıl bunlarla kendını sıkma bunaltma vakit kaybetme derim ben.

canım o telaş bende de var malesef aynı duyguları paylaşıyoruz...bende üniversite son sınıftayım ve kpss kursu var hergün dışardayım ne haftasonum kaldı ne tatilim valla stres sıkıntı... şimdi birde vizeler yaklaştı tezi bi yandan projesi bir yandan her tarafımdan tutup çekiştiriyolar sanki :))
şöyle bi akşam oturup sevdiğim filmleri rahat rahat izleyeyim dışarda kafam rahat gezeyim yok yok olmuyor hep kafamın bi köşesindeki baskıcı dürtüler hadi dersin başınaaa kpss bekliyor soru çözmen lazım, sınavların var sen hala geyiklerdesin diyor da diyor.. hassas bir dönem ama bu dönemde bir gün bitecek...:ssz:
sabır acıdır inşallah meyvesi tatlı olur =))

Sadece sters va sıkıntı kaynaklı ,endıselerımız saglıklı dusunmemızı engellıyor ne yazıkki.!

kızlar sevgilimde tezi çok zor o hiç çalışmıyor kpssye kursa gidiyoruz bazen kursa bile gelmiyor.bazen onla çok tartıştığım için gelmiyor kursa nasıl i,ş bulcazda evlenecez bide evlenmek istediğini söylüyosun diyorum çok karamsarsın ben işe girebileceğimize inanıyorum falan diyo artık nasıl olcaksa
Allah hepimize yardım etsin

mlkctk

geçici olarak dersanede falan çalışabilirsin belki ataman yapılana kadar

Son düzenleme:
kızlar ünide son sınıftayım kpss kursunada gidiyorum ama hergünüm sıkıntıyla geçiyor işsiz kalıp evde oturmaktan korkuyorum çünkü ailem baskıcı haftada 2 kere çıkarım anca
hemde bi gelirim olsun istiyorum ama hemen işe girebileceğiminde garantisi yok hergünüm sıkıntılı geçiyor
dün kursta tanımadığımız bi kız kalemeini sevgilimin önüne düşürdü o da alıp kalemi kıza verdi buna bile küstüm
stresten başka biri oldum sanki:19:
bazen sevgilimi sevmediğimi düşündüğüm oldu
bazende onsuz yaşamayacağımı düşündüğüm:18:
bilmiyorum artık depresyondamıyım strestemeyim tek bildiğim hayat çok zor yaa :5:

nereye kadar götüreceksın bu şekilde üstelik kpss için tamam zor bir sürec olabılr bende ugrastım bır zamanlar ama ne zaman strese gırdıysem sınavdan basarılı olmadım ne zaman bu kendımı rahat bıraktım ve kazandım atandım birde herşey kpss degıl baska iş ımkanlarıda bulabılrsın hayatının merkezıne alma böyle şeyleri bol şans diliyorum

nereye kadar götüreceksın bu şekilde üstelik kpss için tamam zor bir sürec olabılr bende ugrastım bır zamanlar ama ne zaman strese gırdıysem sınavdan basarılı olmadım ne zaman bu kendımı rahat bıraktım ve kazandım atandım birde herşey kpss degıl baska iş ımkanlarıda bulabılrsın hayatının merkezıne alma böyle şeyleri bol şans diliyorum

teşekkür ederim şans dileğiniz için :16:

Ben de geçen sene mezun oldum. Son aylara yaklaştıkça tutuşmuştum evde kalamam, yaşayamam dedim durdum.
Ne oldu? Evdeyim. Kpss hazırlanayım diye işe girmedim.
Olumsuz düşüncelerden kurtar kendini. Mümkün oldukça rahatla. Olacak olan yine oluyor yani.
Çünkü o sınavın garantisi yok. Bölümünü bilmiyorum ama denemelerde iyiysen takma kafana. Düzenli çalışınca yapılmayacak bir şey yok.
Ben inanıyorum bu sene kendimi eve kapattığıma değecek...
Sende öyle düşün şimdi böyle ama sonucu güzel olacak diye :))

hepimiz o dönemlerden geçıyoruz..bende atanamayınca ne yapıcam ben diye ağlama krizlerine girerdim...işsizlik gerçekten çok zor,allah kimseye vermesın..çok şükür sağlığımız yerinde en büyük sermayemiz..

ben o hatayı 2 senedir yapıyorum sen yapma,o stress,baskı yüzünden sınavda istediğim performansı gösteremiyorum..sakin ol ancak böyle kazanılıyor kpss..inşallah sonuç tahmininden bile daha güzel olur öyle düşün:)

hepimiz o dönemlerden geçıyoruz..bende atanamayınca ne yapıcam ben diye ağlama krizlerine girerdim...işsizlik gerçekten çok zor,allah kimseye vermesın..çok şükür sağlığımız yerinde en büyük sermayemiz..

ben o hatayı 2 senedir yapıyorum sen yapma,o stress,baskı yüzünden sınavda istediğim performansı gösteremiyorum..sakin ol ancak böyle kazanılıyor kpss..inşallah sonuç tahmininden bile daha güzel olur öyle düşün:)

Ben de geçen sene mezun oldum. Son aylara yaklaştıkça tutuşmuştum evde kalamam, yaşayamam dedim durdum.
Ne oldu? Evdeyim. Kpss hazırlanayım diye işe girmedim.
Olumsuz düşüncelerden kurtar kendini. Mümkün oldukça rahatla. Olacak olan yine oluyor yani.
Çünkü o sınavın garantisi yok. Bölümünü bilmiyorum ama denemelerde iyiysen takma kafana. Düzenli çalışınca yapılmayacak bir şey yok.
Ben inanıyorum bu sene kendimi eve kapattığıma değecek...
Sende öyle düşün şimdi böyle ama sonucu güzel olacak diye :))

umarım arkadaşlar ya
ben yabancı dil okuyorum iki isteğim var ya hosteslik o olmazsa polislik bakalım kısmet hayırlısı olur umarım hepimiz için

Back
X