Bu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim