Siz çalışıyor musunuz ?Hanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte
Nasıl bir işiniz var?Hanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte
İşlerniz iyi gitmiyorsa iş kendi işiniz mi? Ve ne üzerine?Hanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte
Teşekkür ederim yazdığınız biraz içimi rahatlattı umut verdi. Küçük bir dükkanımız var ama eşim dışarda ayrı bir işte çalışıyor. Doğru söylüyorsunuz sabretmek gerek işlerin yoluna gireceğine inanmak lazım. Umarım ben de masal gibi anlatırım ilerde :)Ben ilk işimi kurduğumda 24 yaşındaydım ve ailemin çok borçu vardı onlarda bir iş yapıyordu yaptırıyordu hem ayrı eve çıkmıştım hem de iş kurmuştum ve hepsini üniversite kredilerimi biriktirerek, yazları çalışarak yapmıştım ve 2-3 sene hiç param yoktu her gün dualar ederdim hayatımda hiç sıkıntı çekmemiştim ama o kadar çok benim ve ailemin kredi borçları vardıki inan faturalarımı zor ödüyordum ailecek kahvaltıya yiyecek bir şey alamadık o kadar zor bir dönemdi dışarıya belli etmiyorduk herkes bizi zengin biliyordu ama içimizi sana anlatamam sürekli inşirah sureleri okuduk, dualar ettik, gece namazları kıldık tam o sırada corona da geldi herkes battı ama corona bana karlı geldi. Çok dua ettik herkes olmaz dedi mallarınızı satın arsa, ev imkanı yok bu borçlar bitmez ama bitti eskisinden de daha güzel oldu her şey 2 sene dipteydik ama çıktık. İnancın varsa yine Esma önericem Ya Muğni Ya Gani çok işe yarıyor. Ve hep zenginiz derdim aynaya bakıp zenginiz derdim ben zenginliği hakedediyorum derdim. Şimdi o günleri masal gibi anlatıyoruz .
Ben teşekkür ederim dinlediğin için geçmez zannettik inan geçti gitti dükkanda bol bol Vakıa suresi açın bana bunu çok zengin olmuş bir terzi tavsiye etmişti. İleri de anlatacaksın yaşınız çok genç.Teşekkür ederim yazdığınız biraz içimi rahatlattı umut verdi. Küçük bir dükkanımız var ama eşim dışarda ayrı bir işte çalışıyor. Doğru söylüyorsunuz sabretmek gerek işlerin yoluna gireceğine inanmak lazım. Umarım ben de masal gibi anlatırım ilerde :)
ne borcu bu kadar çok ?Hanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte
Bence daha yolun çok basindasiniz çok normal ilk yıllarda sıkıntı,ben 10 yıldır çekiyorum en azından eşin iyi düzgün anlaşabildiğin biriymiş bu seni 10 sıfır öne geçirir,üstelik aile desteğini bırak destek bekleyen ve verdiğimiz aileler ileyiz,o yüzden müsterih ol sabır geçecektir, artılara odaklanHanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte
Allah yardımcınız olsun inşallah gerçekten yaşam çok pahalılaştıHanımlar kendimi çok bıkkın ve yılgın hissediyorum. 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılarımız var. Çok şükür eşim dünyanın en iyi insanlarından biri ve gözümün içine bakıyor ondan yana hiçbir derdim yok zaten böyle de olmasa hayat çok zorlaşırdı. İşlerimiz iyi gitmiyor, evlenip hiç bilmediğim bir şehre geldim yalnızlık çekiyorum, sürekli kendimden kısmaktan da yoruldum. Hiç bitmeyen ve her geçen gün büyüyen bir borcun içindeyiz. Ne zaman nefes alacak duruma gelsek hemen başımıza kötü bir iş geliyor eskisinden daha beter bir borcun içinde buluyoruz kendimizi. Bir çaresi de yok bu durumun farkındayım herkesin hayatı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde hayatımıza devam edeceğiz biliyorum. Ama zihin olarak çok yoruldum. İki ayda bir hayatımda her şey zora giriyor ve tekrar toparlamakla uğraşıyorum. Bazen nereye kadar böyle gidecek diyorum içimden. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan ona da yansıttığım oluyor. Üzülüyor, sıkılıyor. Benden daha çok dert ediniyor farkındayım ama hiçbir zaman şikayet etmez bana yansıtmaz. Aile desteğimiz de yok öyle tek başımıza debeleniyoruz. Var mı burdan bir çıkış hanımlar, zamanla düzelip yoluna giriyor mu? Yolun başında olduğumu biliyorum da bazen zor geliyor işte