Hayat...

birşey sorabilirmiyim? evlisin ama annenle yada babanla yaşıyorsun? anlamadımda boşanma sürecindemisiniz? buarada Allah yardımcınız olsun.

hayat ımtıhanlarla doludur..
kımsenın hayatı dort dortluk degıldır emın olun herkesı aile ıcı dertlerı sorunları cevresınde ters gıden bısıler muhakkak vardır ya hayatı kurallarıyla oynayıp kazanıcaksınız yada uzulup sıkılıp depresyona devamlı gırerek kaybedersınız ...
anne baba sız yokkende onlar varmıs hayatta daha tecrubelılerdır elbette ..
sız yokken nasıl sorunları ıle mucadele ettıyseler şımdıde ederler..
ama sız olaylaraın içine cok gırmeyın derım
gelecekde saglıklı bı ebevyen olabılmenız için..

Bazen canıma tak ediyor ama tabiki yasadıklarım bana cok büyük bir ders cok hemde.. Bulundugum durumdan daha kötü bir durumda olabilirdim neler duymuyoruz neler görmüyoruz ki.. İnsan yanındakini canını kanını tanıyamıyor.. Ben yine sanslı insanlardanım.. Hepnize tesekkür ederim sevgiyle saglıkla kalın

Hiç yalnız kalıp Allah'ım ben bunları hak ettim mi? gibi sorularla başlayan cümleler kurup Allahla konuştuğunuz dertleştiğiniz oluyor mu. Haketmediğinizi düşündüğünüz şeyler var mı? Kadere inanırmısınız? Bir şey kötü gidince kaderiniz birden değişince kendinizi bambaşka bir hayatın içinde bulunca her şeyi sorgulayıp lanet edesiniz geliyor mu? Allah neden haketmediğimiz şeyleri bize yaşatıyor bizi deniyor mu :( yinede çok şükür ama insanlar... o kdar iğrençleri var ki dost sandığınız akraba dediğiniz insanları tanıyamıyorsunuz aslında kimseyi tanıyamıyoruz neden bu kadar kötüleşiyor her şey isyanım var! yeni yaşam tarzlarına,gösteriş meraklılarına,kazıkçılara! Sanki kendi dertleri yokmuş gibi başkalarıyla uğraşanlara. Bile bile göz değdirenlere,beddua edenlere. bunları yapan yabancılarda değill akrabaa ... uzakta değil yakın. Bir insan canına kıyar mı yoksa onun mutlu olmasınımı ister bile bile mutsuz olsun diye büyümü yaptırır dua mı eder.. Allah'ım nelerin olduğu bi yerde yaratmış bizi... Çok doluyum :( belki çok alakasız seyler oldu ama çok kötüyümm

aslında bu konuyla ilgili çok anlatacağım şeyler var ama malesef yeri burası değil canım...
şimdi ben derdimi anlatana kadar millet yanlış anlar...
bende çok düşünürdüm haytla ilgili şeyleri, "hayatın anlamı "adlı bir bloğum bile var orda yazdım bikaç bişey kaydirigubbakcemile4

ben artık kadere, nazara vs inanmıyorum..
herşey insanın kendi elinde olduğuna inananlardanım...
umarım kısa sürede rahata huzur kavuşursun, zor bir durumdasın ama ailenin yaptığı yanlışlardan ders çıkart ve tekrarlamamaya bak derim..
senin yapcan pek bişey yok...
sevgiler a.s.

hayat tuhaf birşey... hele insanlar... bunu hakedecek ne yaptım demeyi cook önce bıraktım... ama cok ilginctir ki o sözü söyletecek bariz bir durumla da karsılaşmadım o zamandan beriakannehir...bu da tuhaf

Bize yazılmıs bi rolümü oynuyoruz yoksa rolümüzü kendimiz mi yazıp oynuyoruz bilemiyorum ama yerımde baskası olsa belki daha kötü olurdu tamam isyan ediyorum am gün gectikce daha cok olgunlasıyorum belki hala herkesi kendim gibi sanıyorum bi kötülük yapıyorsa bişey vardır diyorum dememem gerek biliyorum ama kötü niyetli olamıyorum işte.. Ve cok zoruma giden seyde hala ananeme teyzeme dedeme bunların suratına gülmek zorunda onlara iyi davranmak zorunda oldugum.. Tesekür ederim hepinize opuyorumnanaktan

Ben nişanlıyım evli değilim sadece nişanlı gibi birşey olmadıgı icin evli yazmak durumunda kaldım

Beterin beteri vardır, mutlu olmak için sahip olmadığın şeyleri değil sahip olduğun şeyleri düşünmelisin bence....
Mesela sokakta yatıyor olabilirdin,elin ayağın tutmuyo olabilirdi (Allah korusun) isyan etmek çok yanlış ve tehlikeli...
Bazen bende diyorum neden bütün aksilikler beni buluyo diye ama öyle insanlar gördüm ki benim derdim onların yanında devede kulak kalıyo...
O yüzden oturup sızlanmak yerine harekete geçip bu durumdan olabildiğince kurtulmayı denemelisin yerimseniben

yaşadıklarınız zor şeyler...size sabır ve güç diliyorum öncelikle...
malesef ki hayat insana farklı şekilde oyunlar oynuyor...senin durumun farklı benim ki farklı
her insanın türlü sıkıntıları var...bunlar tabiki kaderimizin bir parçası... yaşadıklarımdan
şunu öğrendim ki olacakla öleceğe çare yok malesef yaşanması gereken şeyler varsa
mutlaka yaşıyosun hiç bir şekilde engel olunup durdurulamıyor ....
ama inanıyorum ki her zorluk ve sıkıntı ardından karanlık aydınlanıyor belki çok zaman alıyor ama
her insan hak ettiğini yaşaıyor...

ınanıyorum buna kendimden kötüsünü dşündükçe kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki.. Ve bir gün her şeyin güzel olacagnada inanıyorum sabretmem lazım Sabır Etmem... Teşekkür ediyorum hepinize

Back
X