• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata bir şans daha vermek... Ama nasıl?

ilkeilkem11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
15
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar...
sorun ben miyim yoksa büyütüyor muyum bilmiorum ama işin içinden çıkamıyorum artık...
çok sevdim onuu herşeyin en güzeli onunlaydı...hayaller ona kurulurdu.4 yıl geçirdim onunla. sırf ona daha çabuk kavuşabilmek için hırsla derslerime sarılıp üniversiteyi bitirdim ve izmire döndüm.beni yarı yolda bırakmaz dedim inandım ona...4 yıl bu...nasıl inanmayacaksın nasıl güvenmeyeceksinsenağlama
nişanlandık.hayatımın en güzel anıydı...bir adım kalmıştı artık sonsuz birlikteliğe.ikimizde inanamıyorduk buna.o kadar mutluyduk kii ayaklarımız yere basmıyordu resmen.etrafımızda çok da yakıştırılan bir çifttik.1,5 yıl nişanlılıktan sonra düğünümüze az bir zaman kala ben artık seni sevmiyorum evlenemem dedi ve bir kalemde herşeyi sildisenağlama nişandan sonra çok tartıştık ikimizde sevgimizden katlandık ama çok şey de kaybettik...yıprandık,kırıldık,sabrettik bir kere daha dedik, bu son dedik ama yürümedi...ayrılma düşüncesi bende de vardı ama onun kadar yürekli olamadım hiç...ve ayrıldıksenağlama
üzerinden 1,5 yıl geçti...başka insanlara yöneldi o deneyebildi.benim yerime kimseyi koyamadı.bir anlık alınmış karardan çook pişman oldu belkide.fakat geri de dönmedi.hayatındaki insanla olabildiği kadar mutlu olmaya çalışıyor şuan.(bu onun deyişidir) ben kimseyi onun yerine koyamadım dokunamadım bilebenneyaptımki
şimdi önüme çok iyi insanlar çıkıyo ama ben isimlerini bile andırmıyorum.ismimi artık başka bir isimle anmak bile beni öldürüyor.bunun altından nasıl kalkarım bilmiyorum ama artık hayatın bir ucundan tutmalıyım:( 26 yaşındayım çalışıyorum etrafında çok sevilen ve beğenilen biriyim.nereye kadar erteleyebilirim bazı şeyleri bilmiyorum ama ondan vazgeçme zamanı geldi sanırımsenağlama
unutmak zaten mümkün değil ama en azından hayatıma devam etmem başkalarına şans vermem gerek.başkasına şans vermek de değil aslında benim kendi hayatıma şans vermem lazım:(

derdimi paylaşmak istedim arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız.gururlu olup yolunda aynı kararlılıkla devam etmek kalan hayatını kurtarmak mı yoksa sevgiye sahip çıkıp peşinden koşmak mı:bbo:...her türlü yoruma açığım...fikirlerinizi bekliyorum.:a015:

Son düzenleme:
hayat devam edıyor, senı ıstemeyenı sen neden düşünüyosun hala, başkalarına da şans tanı, seni* bırakıp gıden bırı ıçın hala yas tutmaya değer mı vs. vs.

genelde yorumlar bu yönde olacaktır muhtemelen...

ben olsam hayatım boyunca beklerdım.. yanlış belkı.. hatta o başka bır hayat kurabılırdı, ama ben beklerdım. bana dönmesını değıl... sadece ondan başkasına tahammül edemeyeceğimi düşündüğüm için....

ıkı seçeneğın var aşık olmasan bıle hoşlanabıleceğin bırıyle deneyeceksın. belkı de aşık olacaksın o kışıye ve eskı nışanlını unutacaksın kendılığınden. mümkün böyle bir şey.. belki de kaderın o olacak...

ya da bu aşkın geçmesını bekleyeceksın... ama geçer mı bılemem.. ben gerçek aşkların bıtmeyeceğıne ınanırım.. sızınkı de gerçekmış bence. ama bazı sorunlar olmuş, engeller gırmış araya..

o ne yapıyor şımdı, bılgın var mı?

hayatında bir insan var şimdilik iyiler.ama benimle olduğu gibi değil.kendisi de diyormuş asla onunla yaşadığım gibi şeyler yaşamayacağım ve mutlu olamayacağım diye.yani sırf hayatına yön vermek adına devam ediyor...fakat barışma gibi bir düşüncesi yok çünkü kötü ayrıldık malesef:(
işin ilginç yanı ne dönmesini istiyorum ne de onsuz kalmaya dayanabiliyorum...

seni yarı yolda,üstelikte sevmediğini söyleyerek bırakan bir kişi için hala acı çektiriyorsun kendine...bu kendin için yaptığın en kötü şey bana kalırsa...
sandığın şey sevgi değil ona duyduğun alışkanlık,
sürekli arkasına bakan kişi önünü göremezmiş...
seni seven ve senden sıkılmayacak insanlar mutlaka vardır canım,yeterki sen onları görmek iste...
tekrar bir araya gelseniz bile mutlu olamazsınız gibime geliyor,nedeniyse sen ona kırgınsın ve güvenin zedelenmiş...acaba bir daha beni bırakırmı diye içinde hep bir şüphe olacak,buda ilişkinizi ne kadar sağlıklı yapar bilinmez...

seni yarı yolda,üstelikte sevmediğini söyleyerek bırakan bir kişi için hala acı çektiriyorsun kendine...bu kendin için yaptığın en kötü şey bana kalırsa...
sandığın şey sevgi değil ona duyduğun alışkanlık,
sürekli arkasına bakan kişi önünü göremezmiş...
seni seven ve senden sıkılmayacak insanlar mutlaka vardır canım,yeterki sen onları görmek iste...
tekrar bir araya gelseniz bile mutlu olamazsınız gibime geliyor,nedeniyse sen ona kırgınsın ve güvenin zedelenmiş...acaba bir daha beni bırakırmı diye içinde hep bir şüphe olacak,buda ilişkinizi ne kadar sağlıklı yapar bilinmez...

bunu aynen bende düşündüm...bu saatten sonra olmayacak biliyorum bir araya gelsek daha büyük sorunlar yaşayacağız. geçen 1,5 yılı unutmayacağız unutturmayacağız birbirimize biliyorum.herşeyin farkındayım.ama yeni bir hayat kurmak için de çok korkuyorum.biliyorum asla kıyaslama yapmamam lazım ama karşımdaki insanlara tahammül etmiyorum onun yaptıklarını yapacaklar korkusundan.ilk yanlışlarında çekip gidiyorum arkama bakmadan pişmanlık bile duymadan:çok üzgünüm:

Belki de sizin için en hayırlı olan buymuş,
daha yaşınız çok genç ama yıllar su gibi akıp geçiyor,
hayat bazen planlanılan gibi gitmiyor,işte o zaman
hayırlısı buymuş demek lazım..elbette üzücü bir durum,
ama eski nişanlınız bu kadar çabuk hayatına yön verebildiyse,
bence sizde hayatınız için daha fazla vakit harcamayın,
kendi planlarınızı yapın ve karşınıza çıkan ,hoşunuza giden insana şans verin...
dedim ya,gerçekten hayra inanmak lazım...
sevgiler...

unutmayı bilmelisin.. zor olucaktır ama unutmalısın..

bir kaç kişiyi hayatına sok dene..

ölenedek bir adam için yaşayamazsın..

olan sana olur.. yazık olur..

Niye nişanlanmış o zaman..
Küfür etmek üzereyim ya,dengesiz mahluklar...!!
Cehennmin dibine gitsin..
Unutmayıp ne yapacaksın bu adam için kendini mi tüketeceksin.
Her işte bir hayır vardır arkadaşım ya evlenince "seni sevmiyorum,niye evlendim ki" deseydi?

denemeliyim ama nasıl...nerden başlamalı ne yapmalı:(
karşıma çıkan insanları tanımaya çalışıyorum ama iş ciddiye binince kaçıyorumm.önce bunu aşmalıyım.psikologa gitmeyi düşünüyorum...aslında çok da kızgınım hayatımın bir dksını bile ona harcamayı istemiyorum bazen nefret ediyorum ondan bize bunları yaşattığı için ama kahretsin ki o güzel anılar,mutlu günler peşimi bırakmıyor:(

ahh be güzelimm bende çok kısa süre önce tıpkı senin yaşadıklarını yaşadım ve herkes şahitti benimde mutluluğuma. 5 yıl beraberdim onunla ve evliliğe ramak kalmıştı herşey çok güzel gidiyordu sorunsuz bir ilişkiydi ve herkesin gıbdayla baktığı bir ilişkimiz vardı, ben çevreme onu sözlüm diye tanıştırıyordum ablam ve eniştemse damadımız diye tanıştırıyordu yani anlicğın çok benimsedikk ailemin içine girdi bende ailesinin içine girdim herşey çok güzeldi taki haziran ayında ailesi tanışmaya geldiği güne dek.. olmadı ve bitti tam herşey işte sonlanıyor işte adı kondu konucak derken tepetaklak olduk ve 5 ay önce ani bi kararla ayrıldık bizde..
Şuan çok pişman verdiği karardan dolayı ve kapıın önüne geliyor bana ulaşmaya çalışıyor ama ben hattımı değiştirdim msn adresimi değiştrdim olmadı faceden ulaşamaya çalıştı ordanda engelledim fakat kapımın önüne gelip benim balkona yadaca çıkmamı bekliyor ama iş işten geçti çünkü ben 5 yılboyunca ona ömrüm dedim güvenle sırtımı dayadım ona fakat o bir çırpıa ani bi kararla bitirdi bense kötü oldum doktorlara kadar düştüm düşün ve 1 ay uzaklaştım bu şehirden.. şimdimi nasılsım toparlandım çok şükür ve artık geri adım atmamak adına bende bazı şeyler yapıyorum beni bir çırpıda silen kişi için oturup ağlicağıma bende hayatıma yön verdim ve aktivitelere katıldım başka uğraşlar buldum kendime ve yeni yeni kişilerle tanışıyorum artık bende..
Demem şuki hayat devam ediyor kimse için oturup üzülmeye değmez zaten, ağlamanı üzülmeni istemeseydi şuan yanında olurdu öyle değilmi? evet yaşanılanlar kolay değil yıllardan bahsediyoruz aşktan sevgiden bahsediyoruz unuttum bitti gitti desek kendimizi kandırmaktan başka bişi değildir eğer unuttum bitti gitti diyorsak demekki okadar büyük aşk sevgi yaşamamışızdr..evet içimizde bi yerlerdee kaldı ve her iç çekişimizde her dinlediğimiz bişilerde yada gittiğimiz yerlerde anıları vardır ama zamanla üstesinden gelicez ben buna inanıyorum böyle avutuyorum kendimi ve düşünmemek adına elimden ne geliyorsa yapıyorum .. Hayatına yön vermelisin ama kendini hazır hissediyorsan tabii..

ahh be güzelimm bende çok kısa süre önce tıpkı senin yaşadıklarını yaşadım ve herkes şahitti benimde mutluluğuma. 5 yıl beraberdim onunla ve evliliğe ramak kalmıştı herşey çok güzel gidiyordu sorunsuz bir ilişkiydi ve herkesin gıbdayla baktığı bir ilişkimiz vardı, ben çevreme onu sözlüm diye tanıştırıyordum ablam ve eniştemse damadımız diye tanıştırıyordu yani anlicğın çok benimsedikk ailemin içine girdi bende ailesinin içine girdim herşey çok güzeldi taki haziran ayında ailesi tanışmaya geldiği güne dek.. olmadı ve bitti tam herşey işte sonlanıyor işte adı kondu konucak derken tepetaklak olduk ve 5 ay önce ani bi kararla ayrıldık bizde..
Şuan çok pişman verdiği karardan dolayı ve kapıın önüne geliyor bana ulaşmaya çalışıyor ama ben hattımı değiştirdim msn adresimi değiştrdim olmadı faceden ulaşamaya çalıştı ordanda engelledim fakat kapımın önüne gelip benim balkona yadaca çıkmamı bekliyor ama iş işten geçti çünkü ben 5 yılboyunca ona ömrüm dedim güvenle sırtımı dayadım ona fakat o bir çırpıa ani bi kararla bitirdi bense kötü oldum doktorlara kadar düştüm düşün ve 1 ay uzaklaştım bu şehirden.. şimdimi nasılsım toparlandım çok şükür ve artık geri adım atmamak adına bende bazı şeyler yapıyorum beni bir çırpıda silen kişi için oturup ağlicağıma bende hayatıma yön verdim ve aktivitelere katıldım başka uğraşlar buldum kendime ve yeni yeni kişilerle tanışıyorum artık bende..
Demem şuki hayat devam ediyor kimse için oturup üzülmeye değmez zaten, ağlamanı üzülmeni istemeseydi şuan yanında olurdu öyle değilmi? evet yaşanılanlar kolay değil yıllardan bahsediyoruz aşktan sevgiden bahsediyoruz unuttum bitti gitti desek kendimizi kandırmaktan başka bişi değildir eğer unuttum bitti gitti diyorsak demekki okadar büyük aşk sevgi yaşamamışızdr..evet içimizde bi yerlerdee kaldı ve her iç çekişimizde her dinlediğimiz bişilerde yada gittiğimiz yerlerde anıları vardır ama zamanla üstesinden gelicez ben buna inanıyorum böyle avutuyorum kendimi ve düşünmemek adına elimden ne geliyorsa yapıyorum .. Hayatına yön vermelisin ama kendini hazır hissediyorsan tabii..

gerçekten benzer şeyler yaşamışız.o da aynı şeyler denedi sonrasında.ama beni kızdırmak aratmak için yaptı:kızgın: mesela benim arkadaşlarımdan biri ile birlikte olmak ve ortak şarkımızı o kıza söylemek gibi:oklava: ben görünce çıldırdımm ayrıldığımızda bu kadar yıkılmadım.o gün nefret ettim ondan.4 yılı hiçe sayıp hiç yaşanmamış gibi anısı yokmuş gibi nasıl o şarkıyı kirletti anlayamıyorum.şimdi sürünse de güvenimi kazanamaz.
ayy yine aklıma geldi o gecemafoldumben

gerçekten benzer şeyler yaşamışız.o da aynı şeyler denedi sonrasında.ama beni kızdırmak aratmak için yaptı:kızgın: mesela benim arkadaşlarımdan biri ile birlikte olmak ve ortak şarkımızı o kıza söylemek gibi:oklava: ben görünce çıldırdımm ayrıldığımızda bu kadar yıkılmadım.o gün nefret ettim ondan.4 yılı hiçe sayıp hiç yaşanmamış gibi anısı yokmuş gibi nasıl o şarkıyı kirletti anlayamıyorum.şimdi sürünse de güvenimi kazanamaz.
ayy yine aklıma geldi o gecemafoldumben

boşver tatlım unutmaki her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.. bizim hayır sandıklarımızda aslında şermiş.. düşünsene birde şu yönden baksana ya imzayı attıktan sonra 1 2 ay sonra ben seni sevmiyorum evliliği yürütemicez dediğini bir düşünsne tatlım? ozaman çok dah zor çok daha ağır şeyler yaşardın böylelikle yılların ayların günlerin sevgin gitmiş oldu peki ya öbür türlü olsaydı??
Bende düşünüyorum bezan diyorum yok yere ayrıldık ortada yalan yok aldatma yok ihanet yok diyorum ama nasip kısmet böyleymiş demekki yaşadıklarımızdan ders alma vakti gelmiş tecrübe oldu buda bizim için ve artık hayatımıza giren kişileri hayatımızın merkezine sokmamayı öğrendik ( ben hayatımın merkezine soktum ömrüm dedim onsuz adım atmadım kendimden çok onu düşündüm işte iyi halt ettim sonucu elimde) .. Tatlım sana diyeceğim tek şey şu onunla ilgili herşeyi kaldır ortadan ve evdekilere söyle onu hatırlcak cümleler sarfetmesin ve onu hatırlatan ortamlara girme gerekirse onunla ilgili kon uaçan arkadaşlarını bile bi müddet ziyaret etme senin acın hafifleyip alışana kadar.. ve unutma Karanlığa inat nekadar cılız olursa olsun mum yak ve o mum hiç sönmesin aydınlatsın seni tatlım.. Dimdik ol sen bişey kaybetmedin aksine karşı taraf kaybetti ve sana ulaşmasına kesinlikle izin verme...

zorlada bir insan sevilmiyor aşıksan aşıksın

bunu mantığı yok

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

eğer bitiremiyorsan sen bitersin

yeni insanlar tanı

dünyadaki bir iyi insan o değildi, seni mutlu edebilecek tek insan o değil...

onnun yaptıklarıyla ilgilenme bırak kime ne şarkısını söylüyorsa söylesin... gitmiş.. seni hak etmiş mi? hayır :umursamaz:

lüzumsuz insanlar için güzel vakitlerini harcamaya değmez

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

eğer bitiremiyorsan sen bitersin

yeni insanlar tanı

dünyadaki bir iyi insan o değildi, seni mutlu edebilecek tek insan o değil...

onnun yaptıklarıyla ilgilenme bırak kime ne şarkısını söylüyorsa söylesin... gitmiş.. seni hak etmiş mi? hayır :umursamaz:

lüzumsuz insanlar için güzel vakitlerini harcamaya değmez

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

boşver tatlım unutmaki her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.. bizim hayır sandıklarımızda aslında şermiş.. düşünsene birde şu yönden baksana ya imzayı attıktan sonra 1 2 ay sonra ben seni sevmiyorum evliliği yürütemicez dediğini bir düşünsne tatlım? ozaman çok dah zor çok daha ağır şeyler yaşardın böylelikle yılların ayların günlerin sevgin gitmiş oldu peki ya öbür türlü olsaydı??
Bende düşünüyorum bezan diyorum yok yere ayrıldık ortada yalan yok aldatma yok ihanet yok diyorum ama nasip kısmet böyleymiş demekki yaşadıklarımızdan ders alma vakti gelmiş tecrübe oldu buda bizim için ve artık hayatımıza giren kişileri hayatımızın merkezine sokmamayı öğrendik ( ben hayatımın merkezine soktum ömrüm dedim onsuz adım atmadım kendimden çok onu düşündüm işte iyi halt ettim sonucu elimde) .. Tatlım sana diyeceğim tek şey şu onunla ilgili herşeyi kaldır ortadan ve evdekilere söyle onu hatırlcak cümleler sarfetmesin ve onu hatırlatan ortamlara girme gerekirse onunla ilgili kon uaçan arkadaşlarını bile bi müddet ziyaret etme senin acın hafifleyip alışana kadar.. ve unutma Karanlığa inat nekadar cılız olursa olsun mum yak ve o mum hiç sönmesin aydınlatsın seni tatlım.. Dimdik ol sen bişey kaybetmedin aksine karşı taraf kaybetti ve sana ulaşmasına kesinlikle izin verme...

bende ömrüm demiştim:(( ben ayrıldığımız gün kaldırdım herşeyi.kimse adını bile anmıyor.zaten en büyük tesellim evlenmeden bunları yaşamak.kötü ayrıldık derken bunları tartıştık zaten.evlensek bile boşanırız kabul ediyorsan illa evlenelim diyorsan eninde sonunda ayrılacağız bunları bil dedi:( o yüzden diyorum ya tamamen güvenimi kaybetti diye:çok üzgünüm:
şimdi tek istediğim ondan,onun etkilerinden ve anılarından kurtulmak ve temiz bir sayfa açmak...

bende ömrüm demiştim:(( ben ayrıldığımız gün kaldırdım herşeyi.kimse adını bile anmıyor.zaten en büyük tesellim evlenmeden bunları yaşamak.kötü ayrıldık derken bunları tartıştık zaten.evlensek bile boşanırız kabul ediyorsan illa evlenelim diyorsan eninde sonunda ayrılacağız bunları bil dedi:( o yüzden diyorum ya tamamen güvenimi kaybetti diye:çok üzgünüm:
şimdi tek istediğim ondan,onun etkilerinden ve anılarından kurtulmak ve temiz bir sayfa açmak...

Kusura bakma amatam bi şerefsizmiş buda, ne diye geldi istedi söz nişan yaptı bu adam beyninden zorumu varmış??
Canım kurtulmak yenibir sayfa açamk senin elinden sadece iste ve hemen biyerlerden başla...

kendimi işime verdim fakat etrafımdakiler eskisi gibi olmadığımı mutsuz göründüğümü içten mutlu olmadığımı söylüyorlar.sürekli birilerini tanıştırmak için uğraşıyorlar.sanırım bunlarla tanışmakla başlamalıyım.en azından durum ne kadar vahim anlayayım:)

top sende artık, önce kendine çeki düzen ver sen kaybetmedin birşey tatlım kaybedenler düşünsün. artık yüzün gülsün insanların mutsuzsun hayırdır neyin var sorusunu sormasına izin verme güçlü ol ve kaldığın yerden devam et.. 4 yıl önce o hayatında yokken nasılsan şimdide öyle ol bir + varki oda büyük bir ders oldu senin için ve neyin ne şekilde olduğunu neler yapıp neler yapmaman gerektiğini öğrenmiş oldun, unutma tatlım "her kadının, hayatının bir kısmında bi öküze tapmışlığı vardır... önemli olan çabuk kurtulmaktır...:))))"

benim hayatıma giren o 5 yıllık ömrüm dediğm kişiye son sözüm msn'de şu olmuştu
"seni seviyorum ağır cümledir, herkese
söylenmez...Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için... Dili yakar,
dudağı yakar, bedeni kavurur, lime lime eder... Velasıl yürek işidir...
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir... Keşke bana günde bin defa
söylemeseydin... Ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne
gelene giydirmeseydin...!!!

valla güzel demişsin ağzına sağlık.ben hiç muhattap olmadım.yokmuş gibi davrandım karşılaştım gözgöze geldim bir alışveriş merkezinde tanımıyormuş gibi kafamı çevirdim yürüdüm.bir de selam veremezdim herhalde hiçbişi olmamış gibi...
bir insana verilecek en güzel ders sessiz kalmaktır derlerdi.gerçekten öyleymiş:)))

Back
X