• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata bir şans daha vermek... Ama nasıl?

bunu aynen bende düşündüm...bu saatten sonra olmayacak biliyorum bir araya gelsek daha büyük sorunlar yaşayacağız. geçen 1,5 yılı unutmayacağız unutturmayacağız birbirimize biliyorum.herşeyin farkındayım.ama yeni bir hayat kurmak için de çok korkuyorum.biliyorum asla kıyaslama yapmamam lazım ama karşımdaki insanlara tahammül etmiyorum onun yaptıklarını yapacaklar korkusundan.ilk yanlışlarında çekip gidiyorum arkama bakmadan pişmanlık bile duymadan:çok üzgünüm:

canım,bazı kötü şeyler yaşamak insana ağır gelir ama sonrasında o sana büyük bir deneyim olarak kalır...
kimse vazgeçilmez değildir hayatta ve kimseye duyulan aşkta tek değildir...
bende birini çok sevdim,nişan oldum evlenme arifesinde ayrıldım...onsuz yaşam imkansız gibi gelirdi bana,fakat gel görki,hayat onun etrafında değil benim çevremde dönüyormuş meğer...
bu bahsettiğim uzun zaman önceydi,sonrasında eşimi tanıdım ve tüm bakış açım değişti...
elde ettiğim acı sayesinde daha düzgün bir ilişkiye temel attım,daha dürüst ve daha olgun sevdik birbirimizi...
şuan sekiz yıllık bir beraberliğimiz altı yıllık da evliliğimiz var...bahsettiğim; unutamayacağımı sandığım kişi ancak misal vermem gereken zamanlarda hafızamda beliriyor,onun dışında o sevgi sandığım şeyden eser yok...
bunları samimiyetle anlatmakta sakınca görmememin nedeni,herşey senin elinde canım ister o kabuğu yırtar çıkarsın yada eskiler içinde gömülüp kendini heder etmeye devam edersin...
bu arada,hayat değmeyecek birini düşünmeye yetmeyecek kadar kısa...

valla güzel demişsin ağzına sağlık.ben hiç muhattap olmadım.yokmuş gibi davrandım karşılaştım gözgöze geldim bir alışveriş merkezinde tanımıyormuş gibi kafamı çevirdim yürüdüm.bir de selam veremezdim herhalde hiçbişi olmamış gibi...
bir insana verilecek en güzel ders sessiz kalmaktır derlerdi.gerçekten öyleymiş:)))

evet güzel başlamışssın vereliniortak sen bence üstesinden geliceksin tatlım yeterki iste ve kararlı ol...

tazımı değiştirdim kendimi komple yeniledim beni böyle görünce anladı neler kaybettiğini de ondan peşimde koşuyoo:) ama ona zaafım var karşıma çıkmasını istemiyorum.adının geçmesini istemyorum.kapıma gelmesini istemiyorum.bu zaafa yenilip affederim diye korkuyorum.en iyisi mi uzak durmak,ümit vermemek...

kesinliklee işteee bu zaafını kullabiilrr senin zayıf noktalarını çok iyi biliyorrdur o.. Bak benimde zayıf noktam bir erkeğin ağlaması ayrıldıktan sonra bu 5 ay içerisinde 2 kez yüzyüze görüştük ve 2'sindede ağladı ben dayanamadım sarıldım o sarıldı ben sarıldım ve baktımki olmuyo bende irtibatı kopardım artık.. enson facede ekliydi bende tarzımı değiştirdim giyim tarzım ve saçlarımı kestirdim facede şen şakraktım ve buları gördükçe dellendi ve seni özledim gibilerinden mailler attı romantik şarkılar yolladı ama en sonunda facedende engelldim..

Seviyordun madem beni sensizlik kadar...Bensizliğinle hoşçakal ;)) de olsun bitsinnn :)))

kendimi işime verdim fakat etrafımdakiler eskisi gibi olmadığımı mutsuz göründüğümü içten mutlu olmadığımı söylüyorlar.sürekli birilerini tanıştırmak için uğraşıyorlar.sanırım bunlarla tanışmakla başlamalıyım.en azından durum ne kadar vahim anlayayım:)

Onunla ilgili içinde hiç bir şey kalmasın, öyle tanış birileri ile, bir çok insan bende dahil, yeni biri ile tanışınca hayatımıza sokunca içimizdeki kırıkların silinip gittiğini düşünürüz, oysa silinmez üzerini örtmüş oluruz, hele ki tanıştığımız kişi adam gibi adamsa o kişi aklımıza bile gelmez, ama hiç beklemediğin anda yıllar sonra olsa bile küçücük bir karşılaşma konuşma bakışma ile gün yüzüne çıkar o kırıklar, tekrar şu anki haline dönebilirsin ondan sonra yaşadıkların hiç yaşanmamış gibi olur, zor olacak muhakkak ama biraz mutsuz biraz kırık da olsa tek başına atlatmaya bak, iyice silinsin yaşadıkların, yaralarını başkası değil sen kendin sarmalısın

1,5 yıl yeterince öğreteceğini öğretti bana.artık ayağa kalkmam lazım.sadece yeni birine alışmak ve tanımaya çalışmak zor geliyo. o kadar sabrım yok sanırım artık:((

Hiçbir şey imkansız değildir.
Sanırım o kadar sabrım yok diyorsun...
ınsanlar evlatlarını kaybediyorlar da sabrediyorlar hayata, emin ol bu hiçbirşey değil.
Denemekle inan hiçbir şey olmaz.
Hem bir söz duymuştum:
Bir aşkın acısını, başka bir aşk siler...
:1closedeyes:
Hiç de saçma gelmiyor kulağa...
Ne dersin....?

Son düzenleyen: Moderatör:
ilgili bölüm moderatörünün dikkatine..

konu içerik olarak'' Bir Derdim Var '' başlığına uygundur. bu sebeple taşınmıştır..

erteleme arkadaşım yarına çıkacağımızı kim biliyor.
hayata bin kere gelmeyeceksin.
bir kere geliyoruz.
yaşa güzellikleri yaşa. geçmişten ders al ve geçmişi orada bırak. geleceğe bak.
geçmişi sırtında taşıma. takılıp kalma oralarda.
sana deger vermeyene değer verme asla.
yoluna bak hayatını çiz.

Asla hayatını erteleme canım.hemde değmeyecek biri için
bizde 4 sene birlikteydik mutlu sona geldik derken herşey tepetaklak oldu

olmayınca olmuyor.ben eminim ki seni yaşadığın mutlu anılar,ona verdiğin zaman üzüyor.
değmedi diyorsun..ama unutmaki hayatta yaşadığımız herşeyin bir sebebi var.
sen şükret ki seni sevmeyen biriyle evliliğin köşesinden dönmüşsün.

seni hak eden,sana değer veren biri mutlaka çıkacaktır.karşına..
dik dur ve asla eğilme ona.pişmanlığı gerçek pişmanlık olamaz.
çünkü küçük çocuk bile birine seni sevmiyorum dediğinde karşısındkinin üzülceceğini bilir

bu karaktersiz seni üzeceğini bilmiyor muydu da bunu yaptı.?
Ne değişti de peşinden koşuyor

kusura bakma canım yaa kendi ilişkimde buna benzediği için hızımı alamayıp eski sevgiline düm düz gidebilirim ama burası yeri değil delikafadulden:roflol:

bence kendini kasma biriyle çıkmak için.ama vakit geçiyor ve bir yerlerden başlaman gerek.

yani biriyle konuşurken 'bu kişi benim sevgilim olabilirmi' gözüyle bakarsan illaki kıyaslamalar yaparsın kusurlar ararsın.ama başka amaçla başka ortamlarda tanışırsanız,sohbet muhabbet derken güzel bir arkadaşlığınız olursa o zaman ona ayrı bir ''birey'' ayrı bir ''kişilik'' olarak tanımak istersin,önyargılı olmazsın,ve o da sana güven vermeye çalışır hisler karşılıklıysa.

sık sık arkadaş ortamlarına takıl,yeni insanlarla tanış,yeni gruplara gir,illaki seni kendine getirecek birini bulursun.bu işler karşına çıkan kişiye de bağlı,3 yıl birçok kişiyle denediği halde kimseyle beraber olamayan arkadaşım,1 ayda tanıdığı biriyle çıkmaya başladı çok mutlular.(çocukla kızın ailesi tanıştığı için ona güvenmesi çok zaman almadı)

erkekler ne kadar kolay devam ediyorlar hayatlarına ve bizde böyle haytımızın mahvoluşunu bir kenarda oturup izliyoruz .." ya seninle ya sensiz" oluyor...çok mu abartıyoruz bu sevgi olayını,kendimizden vazgeçicek kadar ve değmeyecek kişiler için..keşke dememek gerekiyor,zaman hızla akıp giderken..

arkanda döküntüleri bırak bu zor ama etrafından destek alarak yapabilirsin bunu

seni evliliğe bir adım vraken bırakmış bir çok kişi ile denemiş hatta şimdide biri varmış ee neden hala onu düşünüyorsun ki o senden çoktaaan vazgecmiş sen daha iyiysine layıksın mutluluk seninde hakkın ardına bile bakma derim eminim senin temiz kalpliliğinle ii birisi sana kısmet olacaktır bence gururlu ol ona ihtiyacın yok kii

Back
X