Annem zaten delinin teki.. üzerime iftira atıp döven bi kadın.saf bide onun bunun lafına inanıp beni dövüyo.daha dogrusu bunun eskı evımızın orda bıarkadası vardı. ıste buna kendını evlıya gıbı tanıtmıs senelerdır annem kadının agzının ıcıne bakıyo.yanı annemı kandırıp paralarını alıyo.benım gozume goruntu gelıyo dıyomuş. goruntu goruyorum dıyomuş. kızın tuvallette erkeklerle kotu seyler yapıyo dıyomuş(kıbarcası ) ıste kızın uyusturucu kullanıyo, yok kızın hamıle karnında ıkız cocuk var gıbı seyler soyluyo bu safta ınanıp benı dovuyo.dedım jınekologa gıdelım dedım.benım bısey saklıcak halımmı var. megerse kadının senelerdır amacı şuymuş; kızın boyle seyler yapıyo bana sureklı para getırırsen olayları duzeltırım ben o guce sahıbım dıyomuş.neysee off bu sebebten cok dayak yedım suçsuz yere. yani kısacası saf ve psikolojisi bozuk. bi abim var o da dövmek için bahane arıyo. okuldan geldim biraz uyuyodum yatagmda . aynı odada kalıyoruz malesef. evimizde baska oda yok. ben 19 o 22 yasında.muzıgı son ses açmıstı. kısarmısın dedım. kufur ettı. bende kufur edınce.geldı yarım saat dovdu. kafamı yumrukladı yumrukladı. basım agrıyo sımdı. 2 de gıttı. 2 den berı aglıyorum gozum sıs. babam desen oda annemden bıktı annemın yaptıklarından. cekıp gıdıcem dedı dun . gıtme dedım. benıde gotur dedım. ama gıdemem sanırım. zaten unıversıte sınavına hazırlnıyorum. lıseson sınıfta okuyorum. aılemle sorunlarım var.ya ben kurtulmak ıstıyorum. bunun yanında 5 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık onu çok seviyodum. terketti beni.ayrı dünyaların insanlarıyız biz dedi. uzun bi ilişkimiz olmuştu. onuda zor atlatıyorum.ne görme ne sesini duyma ne karşılaşma hiç bir ihtimal bile yok.bunca şey üstüme geliyo.şu genç yasımda hayata küstüm. artık kalbım sıkısıyo ınanırmısınız dayancak gucum yok.ne yapmalıyım