• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata çile çekmeye gelmişim..

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Annem zaten delinin teki.. üzerime iftira atıp döven bi kadın.saf bide onun bunun lafına inanıp beni dövüyo.daha dogrusu bunun eskı evımızın orda bıarkadası vardı. ıste buna kendını evlıya gıbı tanıtmıs senelerdır annem kadının agzının ıcıne bakıyo.yanı annemı kandırıp paralarını alıyo.benım gozume goruntu gelıyo dıyomuş. goruntu goruyorum dıyomuş. kızın tuvallette erkeklerle kotu seyler yapıyo dıyomuş(kıbarcası ) ıste kızın uyusturucu kullanıyo, yok kızın hamıle karnında ıkız cocuk var gıbı seyler soyluyo bu safta ınanıp benı dovuyo.dedım jınekologa gıdelım dedım.benım bısey saklıcak halımmı var. megerse kadının senelerdır amacı şuymuş; kızın boyle seyler yapıyo bana sureklı para getırırsen olayları duzeltırım ben o guce sahıbım dıyomuş.neysee off bu sebebten cok dayak yedım suçsuz yere. yani kısacası saf ve psikolojisi bozuk. bi abim var o da dövmek için bahane arıyo. okuldan geldim biraz uyuyodum yatagmda . aynı odada kalıyoruz malesef. evimizde baska oda yok. ben 19 o 22 yasında.muzıgı son ses açmıstı. kısarmısın dedım. kufur ettı. bende kufur edınce.geldı yarım saat dovdu. kafamı yumrukladı yumrukladı. basım agrıyo sımdı. 2 de gıttı. 2 den berı aglıyorum gozum sıs. babam desen oda annemden bıktı annemın yaptıklarından. cekıp gıdıcem dedı dun . gıtme dedım. benıde gotur dedım. ama gıdemem sanırım. zaten unıversıte sınavına hazırlnıyorum. lıseson sınıfta okuyorum. aılemle sorunlarım var.ya ben kurtulmak ıstıyorum. bunun yanında 5 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık onu çok seviyodum. terketti beni.ayrı dünyaların insanlarıyız biz dedi. uzun bi ilişkimiz olmuştu. onuda zor atlatıyorum.ne görme ne sesini duyma ne karşılaşma hiç bir ihtimal bile yok.bunca şey üstüme geliyo.şu genç yasımda hayata küstüm. artık kalbım sıkısıyo ınanırmısınız dayancak gucum yok.ne yapmalıyım:43::43:

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. nasıl durumun ılk sınavda sehır dısında okuma ıhtımalın varsa öyle yap. dershaneye felan gıdıyormusun

universiteyi kazan oku. kurtuluşun sanırım budur.sabret son senenmiş.inşallah kazanırsında uni yi kendine bir hayat çizersin.ayakların yere basar.rahata erersin.bu istirmarcı kadını biyerlere şikayet etmeli. annen gibi kaç kişiyi kandırıp geçimini sağlıyor acaba.yazık günah üzüldüm inan.gencecik bir kızsın.hakkında hayırlısını diliyorum.

yok gıtmıyorum.. birinci sınavda 220 aldım işte. çok düşük :/

yenı sıstemı bılmıyorum canım çok üzüldüm sakın evlenme gıbı bırsey yapma bak çok pişman olursun. okumak zorundasın bılmıyorum belkıde 2 yıllık elıne para verecegı kesın olan bırsey okumalısın bıryandan açlışmalısın ve hayatından kurtulmalısın . benım kardesım gecen yıl 130 bınıncı olmustu ılk sınavda sonra 4 bınıncı oldu 2. sınavda sımdı ıstanbul unıde çok çalış canım bırakma hayatını kurtar

sen git başka şehirde üniversite kazan bence, aileden maddi yardım almasan bile restorantta garsonluk yaparsın yine de kendi kendine gecinip güzelce okursun,git sehirdışını yaz ve neresini tutturursan gir orda onu, önemli olan üniversite mezunu olmak, inan piyasada kimse kendi sektöründe çalışmıyor, güzel bir iş bulmak iyi bir üniversiteden çok iş ararken göstereceğin bireysel başarıyla çok alakalı.
bunları yapamıyorsan yine bence biraz ayaklarının üzerinde durursan yine dayak yemezsin, para kazanırsan ailenin tavrı değişir dene istersen abla tavsiyesi....

sen git başka şehirde üniversite kazan bence, aileden maddi yardım almasan bile restorantta garsonluk yaparsın yine de kendi kendine gecinip güzelce okursun,git sehirdışını yaz ve neresini tutturursan gir orda onu, önemli olan üniversite mezunu olmak, inan piyasada kimse kendi sektöründe çalışmıyor, güzel bir iş bulmak iyi bir üniversiteden çok iş ararken göstereceğin bireysel başarıyla çok alakalı.
bunları yapamıyorsan yine bence biraz ayaklarının üzerinde durursan yine dayak yemezsin, para kazanırsan ailenin tavrı değişir dene istersen abla tavsiyesi....

aklımda şehir dısı yazıp çalışmak okumak var. inşallah kazanıcam . allah sızden razı olsun..

Annem zaten delinin teki.. üzerime iftira atıp döven bi kadın.saf bide onun bunun lafına inanıp beni dövüyo.daha dogrusu bunun eskı evımızın orda bıarkadası vardı. ıste buna kendını evlıya gıbı tanıtmıs senelerdır annem kadının agzının ıcıne bakıyo.yanı annemı kandırıp paralarını alıyo.benım gozume goruntu gelıyo dıyomuş. goruntu goruyorum dıyomuş. kızın tuvallette erkeklerle kotu seyler yapıyo dıyomuş(kıbarcası ) ıste kızın uyusturucu kullanıyo, yok kızın hamıle karnında ıkız cocuk var gıbı seyler soyluyo bu safta ınanıp benı dovuyo.dedım jınekologa gıdelım dedım.benım bısey saklıcak halımmı var. megerse kadının senelerdır amacı şuymuş; kızın boyle seyler yapıyo bana sureklı para getırırsen olayları duzeltırım ben o guce sahıbım dıyomuş.neysee off bu sebebten cok dayak yedım suçsuz yere. yani kısacası saf ve psikolojisi bozuk. bi abim var o da dövmek için bahane arıyo. okuldan geldim biraz uyuyodum yatagmda . aynı odada kalıyoruz malesef. evimizde baska oda yok. ben 19 o 22 yasında.muzıgı son ses açmıstı. kısarmısın dedım. kufur ettı. bende kufur edınce.geldı yarım saat dovdu. kafamı yumrukladı yumrukladı. basım agrıyo sımdı. 2 de gıttı. 2 den berı aglıyorum gozum sıs. babam desen oda annemden bıktı annemın yaptıklarından. cekıp gıdıcem dedı dun . gıtme dedım. benıde gotur dedım. ama gıdemem sanırım. zaten unıversıte sınavına hazırlnıyorum. lıseson sınıfta okuyorum. aılemle sorunlarım var.ya ben kurtulmak ıstıyorum. bunun yanında 5 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık onu çok seviyodum. terketti beni.ayrı dünyaların insanlarıyız biz dedi. uzun bi ilişkimiz olmuştu. onuda zor atlatıyorum.ne görme ne sesini duyma ne karşılaşma hiç bir ihtimal bile yok.bunca şey üstüme geliyo.şu genç yasımda hayata küstüm. artık kalbım sıkısıyo ınanırmısınız dayancak gucum yok.ne yapmalıyım:43::43:

Kesinlikle başetmesi güç şeylere dayanıyorsun seni tebrik ediyorum hayranlıkkla da takdir.. Haziran kadr sık kendini derslerine gömül hiç istemediğin kadar çalış bir yolunu bulup eğitimini tamamla.Vericekleri tepkiler belli oyüzdne uyarılarda bulunma değişimeleri için allah'a havale et.Üniversiteye gittiğinde inşallah birüsre uzak kalırsın.Ailen de seni şehir dışına gitmene izin verebilir.Bu süre içerisinde ailene kötü bir kız olmadığını göstermelisin.Erkeklerle yapacağın dostluk bile yanlış anlaşılıcağı için mümkün oldğunda tek takılmaya veya kız arkadaşlarınıeve çağırabilirsin.Körü körüne bağlanmış insanları değiştirmek çok zor allah yardımcı olsun cnım

Affınıza sığınıyorum ama cahillik mi diyeyim,yobazlık mı diyeyim,eğitimsizlik mi diyeyim,saygısızlık mı? Hangisini?
Kadına karşı her türlü şiddetin karşında durduğumuzu avaz avaz bağırdığımız şu günlerde,hala cehaletin pençesinde savunmasız kızlardan/kadınlardan suçsuzluklarının acısını çıkarmak da neyin nesi? Hangi zihniyet bunu kabul eder? Üfürükçünün teki çıkmış alimlik taslarken Allah huzurunda nasıl hesabını verecek acaba bunların? O annenin hangi ayağının altında ki Cennet? O abinin kızlarını diri diri gömen babalardan ne farkı var? Bu kızın vebalini kim üstlenecek?
Rabbim anne-baba-kardeşin de hayırlısını nasip etsin...Bolca Dua et.Elbet senin de çıkacak bir yolun vardır.Allah sana böyle bir anne olmaman gerektiğini bu şekilde öğretiyor belki de.Üzülme...

canım Allah sendende razı olsun dua edeceğim Allah eminim görüyordur ve sana bir mükafat verecektır bunun ıcın unutma hıc bırsey nedensız değil.

Allah hepınızden razı olsun.. okuyup kendimi kurtarmaktan baska carem yok.İnşallah öğretmenliği kazanırımda okurum. elimden geleni yapıcam. kazandıgımdada kımse bana bısey dıyemez. çok sagolun..

babana desende annene biraz söz geçirse.
allahın soyguncularına para mı yediriyor?
allah korusun ya böyle şeyler insana neler yaptırır?
annenle konuş derim
artık abin için birşey diyemeceğim
mümkün oldugunca muhattab olmamaya calıs
allah yardımcın olsun..

allah yardımcın olsun kardeş.sabırlı ol.herşey yoluna girer inşş

Canım allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zor çok üzüldüm.. keşke bişey olsada annenin gözü açılsa tek çaren okumak çok çok çalış ve kurtul...

kıyamam ben sana yaa aynı yastayız bak uzulme ben de gecen yıl gırdım ygs de 200 bındeydım lys de buyuk fark attım suan istanbulda hukuk okuyorum sen çalış lys uyumadan baska sansın yok kaç kurtl bu nasıl anne ve abi inankı çok uzuldum. umutsuzluga kapılma ygs kotu olsada sen lys asıl

Back
X