• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata dair en büyük `keşkeleriniz´ neler ?

Keske kv sagligi iyi olsada hemen calissam :-( 1 yildir evdeyim bunaldim

keşke öğretmen olsaydım ...en büyük keşkem...
keşke bir yıl daha hazırlansaydım üniversite sınavına keşke öğretmen olabilseydim....

Keske evlenneseydim
Keske okuyup meslek sahibi olsaydim kendi parami yeseydim
Keske anne babam kardeslerim gibi bir ailenin cocugu olmasaydim
Keske turkiyede yasamasaydim
Ve keske kadin olarak dunyaya velmeseydim

Keşke üniversiteyi yarıda bırakıp evlenmeseydim. Yine eşimle evlenseydim ama en azından diplomami alsaydım acelem neydi sanki.

Keske evlenmeseydım
Lise bıter bıtmez neydı acelem acaba gencecık kızken okusaydım meslegımı elıme alsaydım
Ve sonra hayatımı yasasaydım bıraz herseye gec kalmasaydım
Coook asık olup evlenıp mutlu olsaydım
Keske cocuk ıstemeyen ben hemen cocuk yapmasaydım:KK1:

Keşke ailemi dinleseydim, onunla nişanlanmasaydım, 15 ay sonunda da alınan nikah tarihini iptal ettirmeseydim... keşke çok iyi niyetli ve hassas bir insan olmasaydım... keşke beni üzen şeyleri hiç yaşamamış gibi beynimden ve kalbimden silebilseydim

KESKEEE onu tanimasaydim tanimayi birak yuzyuze bile sokakta gelmeseydim. Ailemi dinleyip ondan adam olmayacagini anlasaydim ve zamaninda biraksaydim. Cunku onu tanidigimdan bu gune tam 4 yildir calismiyorum.6 aydir evliyiz. Hayallerim vardi meslegimle ilgili ama yapamiyorum. Keske hic hayatimda o olmasaydi. :( evliligimin ilk gununden itibaren cehennem burasi. :( keske annemi dinleseydim :(

Back
X