Hayata dair endişe ve sıkıntı yaratmak

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar merhaba :3:
Benim sorunum kendimle. Ruh halim çok değişik bi gün çok mutluysam ertesi gün sanki kıyamet kopacakmış gibi bi üzgüntü, endişe hakim oluyor. Hayatım mahvolacakmış, hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum. Yok yere sıkıntı giriyor içime.Sabah kalkıyorum yüreğimde bi ağırlık. Bu güzel günlerimi çoğu zaman yüzü asık geçiriyorum.Ergende değilim yaşım 23 :) Bakıyorum ne zorluklar atlatanlar var ama hayattan umutları var , gerçekten mutlular.Ya da acaba bir çok insan polyannacılık mı oynuyor :) Benim gibi olan var mı ? Bu durumu nasıl yenebilirim :50:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba :3:
Benim sorunum kendimle. Ruh halim çok değişik bi gün çok mutluysam ertesi gün sanki kıyamet kopacakmış gibi bi üzgüntü, endişe hakim oluyor. Hayatım mahvolacakmış, hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum. Yok yere sıkıntı giriyor içime.Sabah kalkıyorum yüreğimde bi ağırlık. Bu güzel günlerimi çoğu zaman yüzü asık geçiriyorum.Ergende değilim yaşım 23 :) Bakıyorum ne zorluklar atlatanlar var ama hayattan umutları var , gerçekten mutlular.Ya da acaba bir çok insan polyannacılık mı oynuyor :) Benim gibi olan var mı ? Bu durumu nasıl yenebilirim :50:

Balık burcu musun acaba canım ? :26:

duygular uç noktada ve sürekli değişiyorsa,duygularda denge yoksa manik depresifliğe yatkınlık olabilir, kendine derman olacak olan yine kendimimiz malesef...

Sorun edeceğim bir şey yok mesela şuan kalbim sıkışıyor sanki kötü kötü felaket senaryoları geliyor aklıma off :31:

Aiiiiy . Evet. Geneliniz öylesiniz kuzum ya . Şubat doğumlu bir balık mısın bir de yoksa ?

Evettt üstüne bastın tam :43: Kurtuluş yok kendini böyle kabullen diyosun yaniii :58:

Evettt üstüne bastın tam :43: Kurtuluş yok kendini böyle kabullen diyosun yaniii :58:

22 şubat mı ? diye sorcam. Ona da evet dersen bayılırım burda :52:
Aynen karakter demeyelim de ruh hali meselesi kuzum ya .
Hepsi öyle olcak diye bir şey yok tabi.

22 şubat mı ? diye sorcam. Ona da evet dersen bayılırım burda :52:
Aynen karakter demeyelim de ruh hali meselesi kuzum ya .
Hepsi öyle olcak diye bir şey yok tabi.

Yok 24 şubat canım :1: Aslında bu son zamanlarda daha çok arttı :44: Sen misin yoksa 22 şubat doğumlu :))

ne desem bilemedim canım :31:
ama burç olayı çok doğru yaa burçlar karakteri etkiliyor
sen de burcunun sana etkilerini iyice öğren, öncelikle kendini tanı, neden böyleyim diye sor
mümkünse yaz, duygu ve düşüncelerini
yazmak insanı çok rahatlatır

yaşımız çok genç yaa olur böyle gel gitler :31:
umut olmadan yaşanır mı be güzelim :31:

Yok 24 şubat canım :1: Aslında bu son zamanlarda daha çok arttı :44: Sen misin yoksa 22 şubat doğumlu :))

Yok sevgilimdi canım. Hayatımda o kadar değişken bir ruh hali görmemişimdir .
Son zamanlarda artma sebebini burca dayandırırsak yine, ay balığa geçti :1::1: Ondandır hehe.
Şaka bir yana. Psikoloğa da gidip danışabilirsin bence :31:

Malesef arada bana da oluyor o.
Mesela giyiniyorum, süsleniyorum, dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşuyorum, gayet mutluyum.
Eve bir geliyorum sanki çok kötü şeyler olmuş, hayatım mahvolmuş gibi bir ruh hali :53:
Kendi kendime söz veriyorum "o öyle değil, Misscoffe bunu takma, şunu bu kadar düşünme" diye.
Deliriyorum galiba :1:

ne desem bilemedim canım :31:
ama burç olayı çok doğru yaa burçlar karakteri etkiliyor
sen de burcunun sana etkilerini iyice öğren, öncelikle kendini tanı, neden böyleyim diye sor
mümkünse yaz, duygu ve düşüncelerini
yazmak insanı çok rahatlatır

yaşımız çok genç yaa olur böyle gel gitler :31:
umut olmadan yaşanır mı be güzelim :31:

Aynen yaşamak bile zor geliyor insana dediğin gibi.. Tuhaf bi duygu ortada öyle kötü bişey yok normal bi hayatım var . Hatta belki bi çok insana göre rahatımdır ama işte :(

Aynen yaşamak bile zor geliyor insana dediğin gibi.. Tuhaf bi duygu ortada öyle kötü bişey yok normal bi hayatım var . Hatta belki bi çok insana göre rahatımdır ama işte :(

bak ben de başak burcuyum. başak ile balık çok iyi anlaşırmış :)
havalar güzelleşti çık dolaş için açılsın canım temiz hava al iyi gelir
güneş bile mutlu ediyor insanı

Yok sevgilimdi canım. Hayatımda o kadar değişken bir ruh hali görmemişimdir .
Son zamanlarda artma sebebini burca dayandırırsak yine, ay balığa geçti :1::1: Ondandır hehe.
Şaka bir yana. Psikoloğa da gidip danışabilirsin bence :31:

Hımmmm balık erkeği kadınından daha fenadır diye duymuştum ilişkiler konusunda da çok sık fikir değiştirirlermiş :)) Bulunduğum yerde bi psikolog olsa gidicemde hastanede var hap yazar sakinleştirici gönderir :/ Ama dediğin doğru merkür retrosu mu ne vardı balıklarıda baya etkileyecekti inşallah ondandırda en kısa zamanda geçer :(

Malesef arada bana da oluyor o.
Mesela giyiniyorum, süsleniyorum, dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşuyorum, gayet mutluyum.
Eve bir geliyorum sanki çok kötü şeyler olmuş, hayatım mahvolmuş gibi bir ruh hali :53:
Kendi kendime söz veriyorum "o öyle değil, Misscoffe bunu takma, şunu bu kadar düşünme" diye.
Deliriyorum galiba :1:

Yemin ediyorum aynı ben :( Kendi kendimi telkin etmekten hal oldum. Kendimle acayip konuşuyorum diyorum mutlu olacaksın , saçma sapan düşünme kendine gel başka şeyler düşün vs vs .. Kafayı yicem bende :) Bugün ne güzel süslendim annemle cafeye gittik oturduk eve gelene kadar gayet iyiydim sonra birden içim sıkılmaya başladı dedim ya hayatım mahvolursa :53:

bak ben de başak burcuyum. başak ile balık çok iyi anlaşırmış :)
havalar güzelleşti çık dolaş için açılsın canım temiz hava al iyi gelir
güneş bile mutlu ediyor insanı

Evet başakları severim iyi insanlar olurlar :)) Kız her gün çıkıyorum dışarı nerdeyse bu illet neyse yakamı bi tutuyo boğuyor sanki beni :26:

hım :31: yaa genelde herkes akşam olunca hüzünlenir aslında :31:

Öyle mi diyosun kuzum :31: Ahh ahh çocuk olmak vardı şimdi :31:
Ama benim sorunum şu da olabilir hayatımda doğru düzgün arkadaşım olmadı . Olanlarda mutlaka kazık attı bi şekilde. Dertleşecek pek kimsem yok içime atıyorum . Mesela burda sorunumu açtım ya hafif bi rahatlama oldu gibi :31:

Yemin ediyorum aynı ben :( Kendi kendimi telkin etmekten hal oldum. Kendimle acayip konuşuyorum diyorum mutlu olacaksın , saçma sapan düşünme kendine gel başka şeyler düşün vs vs .. Kafayı yicem bende :) Bugün ne güzel süslendim annemle cafeye gittik oturduk eve gelene kadar gayet iyiydim sonra birden içim sıkılmaya başladı dedim ya hayatım mahvolursa :53:

Geçmişteki yaşanmışlıklarımıza bağlıyorum ben bunu :31:
Sanırım farkında olmasakta atlatamadığımız bir durum var.
Beynimizde buna mantıklı telkinler vermeye, rahatlatmaya çalışıyor.

Back
X