Hayata dair..

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Bu bir iç dökmedir.
Bugün erkek arkadaşlarımız sayesinde tanıştığımız 3 kız olarak buluştuk. Hepimizin neredeyse aynı sorunlardan muzdarip olduğunu farkettim. 2si şuan ayrılar. Bi tek ben sevgilim ile beraberim.
Hepimiz 25 26 yaşındaki adamların hala okulu bitirip sorumluluk almasını bekledik. Bu arada biz okulu bitirip işe başladık. Ama hala hayatımızdaki insanlar sorumluluktan kaçıp ailesinin parası ile 7. Sınıf mühendislik öğrencisi olarak devam ediyorlar. Bu sene bitecek inşallah.
Hiç birimiz karşımızdaki insanın parasını veya iyi niyetini kullanmadık. Maddi beklentiler içerisinde olmadık. Fakat sanki yapsak şuan daha fazla değer görür müydük diye sorgularken bulduk kendimizi.
Çok merak ediyorum ağzının içine bakılan kadın olmak için ne yapmak gerekiyor?
Sizin fikirleriniz nelerdir?

hahah:)) mühendislik öyle kolay bir bolum degil, bir iki sene uzamasi normal. ozellikle de erkeklerde.

dertler ortak dediniz, sorumsuz sevgililer? okulu bitiremeyenler? sevgilisiyle yeterince ilgilenmeyenler?

acikcasi iliskileri yipratmamak lazim. birbirine deger vermeyen iliskilerde genelde yipranmislik cok. kiskanclik, kavga gurultu, uzun sureli beraberlik adi konmadan filan.

sevgililerinizi siz seciyorsunuz. sonuclarina da katlanacaksiniz o yuzden. eger aradiginiz ozelliklere sahip degillerse de, yolunuzu temizleyip daha duzgun insanlarla ilgilenin. popularite takintisi olmayan erkekler candir. ucunuze de ondan dilerim:)

Hiç birimiz karşımızdaki insanın parasını veya iyi niyetini kullanmadık. Maddi beklentiler içerisinde olmadık. Fakat sanki yapsak şuan daha fazla değer görür müydük diye sorgularken bulduk kendimizi.
Biliyor musunuz etrafımda bunun çok örneklerini gördüm ve gerçektende burda haklısınız bence.bi de bunu hatırladım.
2244183

Biliyor musunuz etrafımda bunun çok örneklerini gördüm ve gerçektende burda haklısınız bence.bi de bunu hatırladım.Eki Görüntüle 2244183
Içimizden birinin maaşı asgari ücretin bi tık üzerinde idi sevgilisine ailesinin yolladığı para ise 2 bin tl idi. Çocuğa her ay maddi yardımda bulunuyordu arkadaşım. En son çocuk kardeşinin telefon faturasını ödemesini istediği için arkadaşım rest çekti ve çocuk sen benim erkeklik gururumu çiğnedin diyerek kendisi ayrıldı.
Halbuki kız ne fedakarlıklar ne iyi niyetler göstermişti.
Diğer arkadaşım ise en zor gününde yanında olmasını beklediği sevgilisi olmayınca soğudu ve 3 aydır iletişimde değiller.
Hal böyle olunca acaba iyi niyetin bi karşılığı yok mu diyor insan. Benim sevgilim içlerinde en düzgün ve iyi olanı. Ama ağzımın içine bakan her dediğimi yapmaya gayret eden biri de değil. Ben hep istediğim olsun da demiyorum fakat okulu bitirip iş sahibi olmasını bekliyorum hala.

Bu bir iç dökmedir.
Bugün erkek arkadaşlarımız sayesinde tanıştığımız 3 kız olarak buluştuk. Hepimizin neredeyse aynı sorunlardan muzdarip olduğunu farkettim. 2si şuan ayrılar. Bi tek ben sevgilim ile beraberim.
Hepimiz 25 26 yaşındaki adamların hala okulu bitirip sorumluluk almasını bekledik. Bu arada biz okulu bitirip işe başladık. Ama hala hayatımızdaki insanlar sorumluluktan kaçıp ailesinin parası ile 7. Sınıf mühendislik öğrencisi olarak devam ediyorlar. Bu sene bitecek inşallah.
Çok merak ediyorum ağzının içine bakılan kadın olmak için ne yapmak gerekiyor?
Sizin fikirleriniz nelerdir?

Ağzının içine bakılan kadın olmak :KK64:
Bence şans birazda yada kader mi bilemedim

hahah:)) mühendislik öyle kolay bir bolum degil, bir iki sene uzamasi normal. ozellikle de erkeklerde.

dertler ortak dediniz, sorumsuz sevgililer? okulu bitiremeyenler? sevgilisiyle yeterince ilgilenmeyenler?

acikcasi iliskileri yipratmamak lazim. birbirine deger vermeyen iliskilerde genelde yipranmislik cok. kiskanclik, kavga gurultu, uzun sureli beraberlik adi konmadan filan.

sevgililerinizi siz seciyorsunuz. sonuclarina da katlanacaksiniz o yuzden. eger aradiginiz ozelliklere sahip degillerse de, yolunuzu temizleyip daha duzgun insanlarla ilgilenin. popularite takintisi olmayan erkekler candir. ucunuze de ondan dilerim:)
Bizde mühendislik okuduk. Zor bölümler biliyoruz hem fikiriz ama hala son sınıfta derse girmiyorsa ve yeterince çalışmıyor ve hatta bir sene daha uzatma ihtimali veriyorsa insan sorguluyor. 26 yasindaki adam hayati ne zaman ciddiye alacak diye

Içimizden birinin maaşı asgari ücretin bi tık üzerinde idi sevgilisine ailesinin yolladığı para ise 2 bin tl idi. Çocuğa her ay maddi yardımda bulunuyordu arkadaşım. En son çocuk kardeşinin telefon faturasını ödemesini istediği için arkadaşım rest çekti ve çocuk sen benim erkeklik gururumu çiğnedin diyerek kendisi ayrıldı.
Halbuki kız ne fedakarlıklar ne iyi niyetler göstermişti.
Diğer arkadaşım ise en zor gününde yanında olmasını beklediği sevgilisi olmayınca soğudu ve 3 aydır iletişimde değiller.
Hal böyle olunca acaba iyi niyetin bi karşılığı yok mu diyor insan. Benim sevgilim içlerinde en düzgün ve iyi olanı. Ama ağzımın içine bakan her dediğimi yapmaya gayret eden biri de değil. Ben hep istediğim olsun da demiyorum fakat okulu bitirip iş sahibi olmasını bekliyorum hala.
Yani tabi eli sıkışık olunca yardım edilirde insan kardeşinin faturasını kız arkadaşının ödemesini dile getirirkende gurur yapmalıydı.

Daha bunun askerliği var işe güce girmesi var.Haklısınız tabi.Açık açık kırmadan konuşmayı deneyebilirsiniz bence.

Yani tabi eli sıkışık olunca yardım edilirde insan kardeşinin faturasını kız arkadaşının ödemesini dile getirirkende gurur yapmalıydı.
Kız dışarıda çocuğa hesap ödetmiyordu. Çocuğun geliri kızdan fazlaydı ve yine yetiremiyordu. Bu çocuk çıkıp gezen eden bi tipte değil. Haftada 2 gün okula gidiyor istese part time çalışabilir.

Daha bunun askerliği var işe güce girmesi var.Haklısınız tabi.Açık açık kırmadan konuşmayı deneyebilirsiniz bence.
Içlerinde sadece benim sevgilim askerliğini yaptı o da bedelli olarak.
Sanki aileleri yeteri tepkiyi koymadığı için ve birbirlerinin yaşantısı hep aynı ivmede devam ederken kiz arkadaslarinin fren yapip nereye kadar boyle gidecek demesi onların işine gelmediğinden sorumluluk duygusundan kactiklarindan biz kötü olduk

İlişkilerde gereksiz fedakarlıkları hep kadınlar yapıyor farkettiniz mi? Ailesinin aylik 2000 TL gönderdiği sevgilisine niye maddi yardımda bulunur insan kendiside asgari ücretin biraz üzeri alırken. Erkekler aman da bu kadın ne fedakar , hiç bırakmayayım onu demiyor genel olarak, bunun bir farkına varmak lazım ilk önce.

Ağzına bakılan , kıymet verilen kadın olmak için karşıdaki erkeğin gerçekten sevmesi gerekir, kadının ekstra bir çaba göstermesiyle olmuyor bir durum.

Her kadın şımarmak ve şımartılmak ister. Bazen plan yapılsın ve sürpriz yapılsın ister. Ama bunu görememek arkadaşlarımı çok yıprattı

İllaki istenir..
Sadece karşı cinsle olan ilişkide değil aslında normal arkadaşlıktada değer verildiğini hissetmek ister insan maddi olarak değil manevi olarak onu hissedebilmek lazım

Fedakarlık etmiyorlar. Aman ucuz olsun sıkıntıya girmesin,aman başına bela olmasın,aman söylemeyim de üzülmesin demiyorlar. Erkek fedakar olmaya başlıyor.emek verdikce bağlanıyor.insan ne kadar zor elde ederse o kadar vazgeçilmez olur ya bence öyle bişey

Valla siz kızları anlayamadım ben. Yani memnun olmayan ayrılır sevgilisinden ama siz hariç (belki geçmişte sizde) terk edilmişsiniz. Adamların ailesi paralı ve çocuklarına iyi şartlar sunuyorsa size ne. ( Anlamadım ben 7. yılı okuyor, sen mi okutuyorsun? paralı askerlik yapmış, parası senden mi çıktı?) Dünyada maalesef fırsat eşitliği yok. Yani bu gerçeği kabul edip sindirerek yolunuza devam edin. Aptal olmasın arkadaşlarınız alın terini kendisi için yabancı olan bu kimselere yedirmesin. Bir erkeğin size çok kıymet vermesi kısmı ise insandan insana değişir. Yani yapılan bi davranışa biri büyük anlam yükler diğeri gözucuyla bile bakmaz.

Back
X