Henüz yaşım 22 olmasına rağmen her şeye, herkese geç kaldığımı düşünüyorum. İlkokul 1. Sınıftan bu yana okul hayatımın bir sürü inişlerle dolu olması, surekli ayrıl barış yaşadığım eski sevgililer.. O kadar pismanim ki.. Canım bir şeye sıkıldı üniversiteyi bıraktım, moralim bozuldu 3 yıllık sevgilimi bıraktım ve daha niceleri..
Hayatımda herşeyi yoluna koymaya karar verdim oturup çalıştım ve güzel bir üniversite kazandım. 7 aylık bir iliskim var (aklimdaki bu düşüncelerden ötürü iliskimde mutlu olduğum söylenemez) , ailemle aram çok iyi, arkadaşlarım ve sağlam dostlarım var. Ama işte bunların devamını getiremiyorum bir turlu. KPSS çalışmam gerek Ekim'de sınav var malum.. Ama tam çalışmaya başlayacağım zaman senin sevgilin var neden ders calisiyorsun evlenirsin kurtulursun diyorum içimden.. (Böyle saçma düşünce olur mu). Sonra da bu yaşta memur olsan nolur diyorum kendi kendime her şey için geç diyorum.
Allah ömür verirse biliyorum ki onumde çok uzun zaman var bir bayan olarak ayaklarimin üzerinde durmam lazım, bunun için çalışmam lazım güzel bir kariyer yapmam lazım ama işte kendimi ikna edemiyorum yaslandigimi hissediyorum ve bir an önce evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum..
Off, keşke küçüklüğmden bu yana hep ders çalışsaydım sevgili arayışında olmasaydim güzel bir lise ve daha güzel bir üniversite hayatım olsaydı. Çok pismanim...