• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata geriden başlamak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu.Üniversiteyi ailemin yanında okudum ama aileden destek almadığım için öğrenim kredisi almıştım,ödemesi başlıycak.Şuan işsizim.Başka insanlara bakıyorum evlatları kredi alsa bile ailesi ödüyor.Ben ailemden nerdeyse bişey görmedim.Anca azarlar aşagılarlar.Tek hedefim bu evden kurtulmak.Şimdi tekrar kpssye hazırlanmaya başladım.2 aydır sıkı bir şekilde ders çalışıyorum.Bi yandan iş bakıyorum.Babam hergün zil zurna içiyoro_OOndan nefret ediyorum.Tek kelime konuşmuyorum.İlerde beni istemeye geldiklerinde nasıl olucak bilmiyorum.Hergün içiyo falan.Şükür sağlıgım yerinde ama kimsesiz gibiyim.Bi derdim olsa koşacak biri yok etrafımda :KK43: Ben hayataa baya bi geriden başladım.Şimdiden bir sürü borcum var.Evlenmek istesem herşeyi kendim yapıcam.Herkesin ailesi mi böyle acaba?

Herksesin ailesi oyle olsa bunun sana ne gibi artisi var ?
Baska insanlara bakma kimse ile hayatini kiyas etme. Babanin ailenin bu sekil oldugunu kabullen bu seni psikolojik olarak hayata hazirlicaktir..
Okumaya devam et ve ayni zamanda yapabilirsen bir is bul.kendine ayaklarin simdiden yere saglam bassin ..
Evlenmek istediginde kjmseden birsey beklemeden yuvani kurarsin..Guclu ol , babanin hayatinin bedelini sen odeyemezsin ..onun yanlisinin altinda sen ezilmeyeceksin..daima ilrri bak umutlu ol.ilerde mutlu gunler var goreceksin..

Not : beklentiler hayal kirikliginin temelidir..

Herksesin ailesi oyle olsa bunun sana ne gibi artisi var ?
Baska insanlara bakma kimse ile hayatini kiyas etme. Babanin ailenin bu sekil oldugunu kabullen bu seni psikolojik olarak hayata hazirlicaktir..
Okumaya devam et ve ayni zamanda yapabilirsen bir is bul.kendine ayaklarin simdiden yere saglam bassin ..
Evlenmek istediginde kjmseden birsey beklemeden yuvani kurarsin..Guclu ol , babanin hayatinin bedelini sen odeyemezsin ..onun yanlisinin altinda sen ezilmeyeceksin..daima ilrri bak umutlu ol.ilerde mutlu gunler var goreceksin..

Not : beklentiler hayal kirikliginin temelidir..
Haklısınız.Bu evden kurtulmak için ciddi şekilde kpss çalışıyorum.Ne bilim babamın herseyı batıyo bana.Para beklıyo bızden.Ama okurken yardım etmedı ve onun yuzunden kredı cektım.Üni okudum işsizim diye dalga gecıyo.Ben iş arıyorum bi yandan.Kredıyı ödeme dıyo.Sırf ona para vereyım dıye.Sevmıyorum onu.Hep dua edıyorum ıyı bı aılem olsun dıye

Bölümün zor farkındasındır
Yapacağın şey sıkı sıkı kpss ye hazırlanmak olacak. Başka çare yok. Baban sana hırs versin
Gönlünce olur inşallah
İnşallah sagolun.Ciddi şekilde hazırlanıyorum sınava.4 5 ayda işle sınavı yürütücem mecbur.İnşallah hersey güzel olur

Haklısınız.Bu evden kurtulmak için ciddi şekilde kpss çalışıyorum.Ne bilim babamın herseyı batıyo bana.Para beklıyo bızden.Ama okurken yardım etmedı ve onun yuzunden kredı cektım.Üni okudum işsizim diye dalga gecıyo.Ben iş arıyorum bi yandan.Kredıyı ödeme dıyo.Sırf ona para vereyım dıye.Sevmıyorum onu.Hep dua edıyorum ıyı bı aılem olsun dıye
Sen gonlunu ferah tut iyi tut.. allah karsina niyetine gire kalbine gore birini cikarir suphen olmasin.. babanla fazla muhattap olma onu pek dikkatr alma cunku karsinda saglikli akli basinda birisi yok (alkolik ise)
Sen o evden en az zararla nasil cikarsin ona bak psikolojiyi saglam tut arada sana iyi gelen insanlarla konus cik dolas kendini rahatlat ve onune bak hedefine odaklan gerisi :KK47:

Sen gonlunu ferah tut iyi tut.. allah karsina niyetine gire kalbine gore birini cikarir suphen olmasin.. babanla fazla muhattap olma onu pek dikkatr alma cunku karsinda saglikli akli basinda birisi yok (alkolik ise)
Sen o evden en az zararla nasil cikar ona bak psikolojiyi saglam tut arada sana iyi gelen insanlarla konus cik dolas kendini rahatlat ve onune vak hedefine odaklan gerisi :KK47:
Allaha şükür hayatımda düzgün biri var.Ama bu evde cidden mutlu degilim.Evlensemde pek görüşmek istemıyorum.Sevmıyorum onu :(

Allaha şükür hayatımda düzgün biri var.Ama bu evde cidden mutlu degilim.Evlensemde pek görüşmek istemıyorum.Sevmıyorum onu :KK43:
Onunla gorusup gorusmemeyi zamani gelince dusunursun simdi daha onemli islerin var calisip kendi ayaklarin uzerinde durup kimseye muhtac olmamak gibi..
Babayi sallaaaa:halay:

Hersey gonlunce olsun ..Allah yardimcin olsun :KK25:

Onunla gorusup gorusmemeyi zamani gelince dusunursun simdi daha onemli islerin var calisip kendi ayaklarin uzerinde durup kimseye muhtac olmamak gibi..
Babayi sallaaaa:halay:

Hersey gonlunce olsun ..Allah yardimcin olsun :KK25:
Cok tesekkur ederıim inşallah :)

erteleyebilirsin daha fazla da benim 2015ti geri odeme baslangic, daha baslamadim odemeye cunku ise girmedim bir de yuksek lisans yaptigim icin ertelediler 2016 ya... sigorta girişim olana kadar ertelenmisti en son, tabi faiz ekleniyor. bir işe girdiğinde yapılandırır yaparsın ödemeni.. ertelerler 1 sene daha.. kyk müdürlükte 5 sene erteleteni bile gördüm

Back
X