- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Erteleme talebınde bulundumKredi erteleme yapin, ogrenim kredisiyse kyk. 1 sene erteleme hakkiniz var issizseniz.
Çalıştım part time olarak.Bi de okul uzadıAlinan ogrenim kredisini ailenin odedigini ben hic gormedim . 2 senede hic calismadin mi
Fizik.19 bin.Harc ve ögrenım kredısı toplamıBölümün neydi?
Borcun ne kadar?
Haklısınız.Bu evden kurtulmak için ciddi şekilde kpss çalışıyorum.Ne bilim babamın herseyı batıyo bana.Para beklıyo bızden.Ama okurken yardım etmedı ve onun yuzunden kredı cektım.Üni okudum işsizim diye dalga gecıyo.Ben iş arıyorum bi yandan.Kredıyı ödeme dıyo.Sırf ona para vereyım dıye.Sevmıyorum onu.Hep dua edıyorum ıyı bı aılem olsun dıyeHerksesin ailesi oyle olsa bunun sana ne gibi artisi var ?
Baska insanlara bakma kimse ile hayatini kiyas etme. Babanin ailenin bu sekil oldugunu kabullen bu seni psikolojik olarak hayata hazirlicaktir..
Okumaya devam et ve ayni zamanda yapabilirsen bir is bul.kendine ayaklarin simdiden yere saglam bassin ..
Evlenmek istediginde kjmseden birsey beklemeden yuvani kurarsin..Guclu ol , babanin hayatinin bedelini sen odeyemezsin ..onun yanlisinin altinda sen ezilmeyeceksin..daima ilrri bak umutlu ol.ilerde mutlu gunler var goreceksin..
Not : beklentiler hayal kirikliginin temelidir..
Bölümün zor farkındasındırFizik.19 bin.Harc ve ögrenım kredısı toplamı
İnşallah sagolun.Ciddi şekilde hazırlanıyorum sınava.4 5 ayda işle sınavı yürütücem mecbur.İnşallah hersey güzel olurBölümün zor farkındasındır
Yapacağın şey sıkı sıkı kpss ye hazırlanmak olacak. Başka çare yok. Baban sana hırs versin
Gönlünce olur inşallah
Sen gonlunu ferah tut iyi tut.. allah karsina niyetine gire kalbine gore birini cikarir suphen olmasin.. babanla fazla muhattap olma onu pek dikkatr alma cunku karsinda saglikli akli basinda birisi yok (alkolik ise)Haklısınız.Bu evden kurtulmak için ciddi şekilde kpss çalışıyorum.Ne bilim babamın herseyı batıyo bana.Para beklıyo bızden.Ama okurken yardım etmedı ve onun yuzunden kredı cektım.Üni okudum işsizim diye dalga gecıyo.Ben iş arıyorum bi yandan.Kredıyı ödeme dıyo.Sırf ona para vereyım dıye.Sevmıyorum onu.Hep dua edıyorum ıyı bı aılem olsun dıye
Allaha şükür hayatımda düzgün biri var.Ama bu evde cidden mutlu degilim.Evlensemde pek görüşmek istemıyorum.Sevmıyorum onuSen gonlunu ferah tut iyi tut.. allah karsina niyetine gire kalbine gore birini cikarir suphen olmasin.. babanla fazla muhattap olma onu pek dikkatr alma cunku karsinda saglikli akli basinda birisi yok (alkolik ise)
Sen o evden en az zararla nasil cikar ona bak psikolojiyi saglam tut arada sana iyi gelen insanlarla konus cik dolas kendini rahatlat ve onune vak hedefine odaklan gerisi
Onunla gorusup gorusmemeyi zamani gelince dusunursun simdi daha onemli islerin var calisip kendi ayaklarin uzerinde durup kimseye muhtac olmamak gibi..Allaha şükür hayatımda düzgün biri var.Ama bu evde cidden mutlu degilim.Evlensemde pek görüşmek istemıyorum.Sevmıyorum onu
Yanit geldi mi canim?Erteleme talebınde bulundum
Basvueunuz alındı dıyorYa
Yanit geldi mi canim?
Cok tesekkur ederıim inşallah :)Onunla gorusup gorusmemeyi zamani gelince dusunursun simdi daha onemli islerin var calisip kendi ayaklarin uzerinde durup kimseye muhtac olmamak gibi..
Babayi sallaaaa
Hersey gonlunce olsun ..Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?